Tuesday, December 27, 2011

huh, busy busy busy -_-

hey stalker :)
watchu doin?
im doin nothinn !
and im bored right now.

speakANG konon -,-
menyampah 

sabtu, 24-12-2011
busy pegy rumah isteri pakcik saya yg baru -,-
baru sahaja kahwin :')
tahniah

ahad, 25-12-2011
busy ikut mak ayah buat mcm2 dekat kereta -,-
ubahsuai
nampak hot sekarang :P

isnin, selasa dan rabu, mcm orang bodoh and berehat di rumah sahaja :)

start hari khamis esok, dah busy balik -,-
esok hang dekat mid je dengan kawan2 i :D
untuk kali terakhir dengan 
AISYA SYAKIREEN BINTI ZAMRI :')

she's cute right ? :D

then jumaat, pegy pantai dalam tolong siapkan majlis pakcik :)
hari sabtu, tetamu datang.
penat -,-

sabar jelah :)

nanti dah nak sekolah :D 
yeayyeayy :D

okay. over acting :P

AKU RINDU ZAHIRUL ASHRAF BIN ZAILANI <3

kbaii

Monday, December 26, 2011

tiba masanya...

hey stalker :D
hahahaha

sekarang pukul 1:57 pagi :)

sorry to my husband because me pee you :P
*saya k***c*** awak :)
means TIPU 

sebab saya belum tidur.

takleh tidur dan saya taknak ganggu awak yang tengah tidur :)
awak awak, saya rindu awak sangat sangat lah :)
awak awak, awak saya punya tau :)
awak awak, saya sayang awak :)
awak awak, saya taknak kehilangan awak :)

ZAHIRUL ASHRAF BIN ZAILANI <3




NEXT CHAPTER
*topik yang betul :D

sekolah dah nak mula :)
dan aku tak sabarsabar cause nak jumpa kawankawan aku :)
korang pon mesti tak sabarsabar kan?
lagypon bosan dok rumah. nanty duit asyik melayang je sebab asyik hang :P
betol tak? hahaha
tapi AISYA dah nak pindah :'(
hari khamis ni jumpa dekat mid, hang sama dia for the last :')
im gonna miss you.

nanty sekolah, mesti kita rindu husband kita. susah sikit nak contact. contact pon 2minggu sekali sebab dia duduk asrama :) yang takboleh bawak handphone -,-
geram! hehehe 
tapi dia dah janji dengan kita akan call kita setiap malam ^_^
so, bateri phone kenalah penuh setiap hari :D
hahaha

hmm bosan lah. 

heyhey awak ! kita baru EDIT BLOG :D 
cantik tak :D
hahaha

kbaii <3 
goo mornin :)



Friday, December 23, 2011

awak, saya sayang awak :')

helloooo :)

sekarang pukul 2:14 pagi :) saya tak tidor lagi, sebab teringat awak dari tadi :D
hahaha berpantun pulak :P

awak, saya rasa bersalah sangat sebab selalu tuduh awak :'(
tapi tadi saya baru dapat tahu kesetiaan awak dari ammr :')
saya menangis baca mesej yang dia hantar :')
saya bukan nangis sebab sakit hati ke apa. tu awak tak kasi
tapi ni,
saya nangis sebab terharu dan gembira :')

saya ngadu dekat ammr yang awak dah berubah.
kalau dulu awak nk tidur, saya call dan bila time kite dah nk tutup, saya suruh awak pergy tidur.
dulu, awak selalu cakap

taknak. pa nak tidur dengan ma.

tapi sekarang,
awak terus cakap, 

okbyee

pastu ammr cakap, phone awak jatuh bawah katil. tadi dia nk angkat kan tapi saya dah tutup. dia tengok orang yang call, MUMMY :') ammr mulamula ingat siapa. tapi tengok nombor, nombor saya :')

mulamula saya tak pecaye. tapi ammr cakap betul. ammr cakap, mulamula sayang, then mama, then mummy. kejap ag ape tak tau. hahaha

saya terharu awak :')
ammr cakap, awak tulis 
MUMMY D :')
(mummy danish)
hahaha 

pastu saya tanye, awak pakai lagy ke cincin saya?
ammr kata,

cincin? selalu ada dekat jari manis dia :')
saya nangis lagy :')
ammr cakap, awak pakai belah kiri, warna silver. warna tu lah saya bagi dekat awak :')

ammr ada cakap lagy yg awak tidur pakai cincin tu jugak , tak pernah tanggal. tadi awk bukak kejap sebab jari awak pucat sebab lama sangat tak bukak :'(
saya nangis lagi.

saya tak sangka sampai mcm tu sekali :')

saya suruh ammr bukakan nanty tapi ammr cakap, kalau bukak, nanty awak pakai balik :')

saya taknak awak bahayakan diri awak :')

saya sayang awak, ZAHIRUL ASHRAF BIN ZAILANI <3

Saturday, December 17, 2011

aku akan rindu kau :')

hye stalker :)
dia sekarang dalam train, nak balik ke kelantan.

kite rindu dia.
kite sayang dia.

babyboo,
elok-elok tau balik sana. jangan nakal-nakal. dengar cakap kimi. mata jangan rambang bila nampak perempuan :p kecuali kalau ada selena gomez je. hehehe makan kena cukup. tidur awal-awal. mandi selalu! nanti busuk, dani dah taknak pelok awak. hahhaha miss you sayang :)

me and dani,
always love you :)
zahirul ashraf <3
muah :*

Sunday, November 27, 2011

bahagia nye hidup ku :)

hey hey :D
hahaha hari paling indah dalam hidup aku 

sabtu, 26.11.2011
mulamula mak ajak jalanjalan dekat bangsar village. memang best lah! on the way nak pergi sana, satu family main balas balas pantun yang bengong bengong gitu -,- hahaha mak lah yang paling lawak xD 

malam tu, sampai jugak jumpa boyfie kita ^^
hahaha mulamula tu, diam je. senyap. bunyi cengkerik je. hahaha lepastu jalan nak pergi ke rumah dia tapi berhenti sebentar, lepak. dah start cakap sikitsikit. haha then pergi taman, dia tarik, pegang tangan aku :) kemudian, dia lepaskan. dia duduk atas terowong, saya berdiri depan dia. borakborak. dia pegang tangan  aku, kadang2 cubit pipi, kadang2 cubit dagu aku :) lepastu, dia letak tangan aku dekat peha dia, dia letak tangan dia kat siku aku. aww <3 sweet kan? hahaha 


akhirnya, ruang di celah tangan saya telah penuh oleh awak,
ZAHIRUL ASHRAF :)

lepastu, aku lepak dengan cousin aku. dia balik rumah kejap. dah beberapa minit berlalu, dia duduk kat dalam terowong, aku pergilah sebelah dia. dia tarik tangan aku, bila aku pandang dia, dia kiss aku :) kadang2 , dia cubit pipi aku. haha cousin aku, JELESSS! hahaha. pastu, angah datang. dia buat something dalam terowong yang aku tak suka. pastu kan, boyfie kita kipaskan kita :D sweet kan ? hahah then, kita kiss dia :p hahaha dia suka cakap memey ^^
saya tidur atas bahu awak mcm tu, awak kata
romantik sangat :p
hahaha


tepat pukul 12, dia cakap..

time kita kenal dulu :')
sweet gituu. hahaha

sampai 12:15, kitorang kena balik.
pegang tangan, dia kiss kita, kita kiss dia ^^
hahaha

then, semua balik.

ok,
AKU SAYANG DIA.
SIAPA AMIK DIA, AKU BUNUH KORANG TERUS.
FAHAM? ^_^



kbaii

Friday, November 25, 2011

bertuah nya saya :D

hello ^_^

hujung tahun ni, paling best dalam hidup aku :)

dapat hang dengan keluarga 

dapat 2, 3 helai baju dari keluarga

dapat zahirul ashraf 

hahaha

dapat headphone dari daddy

daddy baiki handphone sony xperia x8 aku

wahh best sungguh la :D
hahah



weyy korang !

AKU SAYANG ZAHIRUL ASHRAF BIN ZAILANI taw ? ^_^
siapa amik dia, aku cincang badan korang :D


k
hehe


aku rindu kawankawan aku :')
terutama, aisya syakireen binti zamri :D

kbaii -,-

Wednesday, November 23, 2011

where are you goin babe ? :/

hey :)

not in a good mood.

i miss him a lot.

where are you?

you've gone for one day 

and 

didn't call me or message me.

im worried about you.

are you trying to forget bout me?

i hope the answer is 

NO 

im really scared

when you

dissapear just like that

im sad
mad
worried
scared

please come home :'(


p/s : sorry english berterabur. 

Sunday, November 20, 2011

my saham , going down today -,-

hello hello hello 

hari sabtu, 19.11.2011
hari yang bosan sedikit sebab ayah kerja petang jadi takboleh pergi pantai dalam jumpa cik badan tough :(
mak kata, jumpa minggu depan lah pulak. hmm lambatlah nak tunggu minggu depan! tak pasalpasal cik badan tough balik kelantan :'(
rindu dia sangatsangat 
dan malam tu, gaduh dengan dia. mulamula dia marah, sabar je. dah lah tengah pening. mak ajak jalanjalan dalam hujan. pastu dia nak berbaik, gunakan cerita pasal minggu depan. aku dah nak start nangis dalam hujan tu. yang sekeliling aku ramai orang. tunggu masuk kereta je, terus nangis. bila dah sampai tengahtengah malam, lewat pagi je dah elok. thanks :')

hari ahad, 20.11.2011
pagipagi pukul 4 pagi kena bangun, mandi. air sejuk, takyah tanya lah kan -,-
siapsiap pergi cameron highlands sebab mak nak pujuk saya. haha jyeahh. saya merajuk sebab tak dapat pergi pantai dalam. sampai sana, mulamula happy tapi elok tengah jalanjalan, rasa nak nangis. tengok akak and abang ada yg dating -,- *pantang betul kalau aku ada org dating depan aku time aku tak dpat
sabar jelah. nasib baik ada budakbudak comel kat sana. main sekejap dengan diorang. pastu pergi butterfly farm. banyak ramarama yang cantik :) lepastu petang pergi gua tempurung. cantik sangat dalam gua tu :D batubatu yg semula jadi terbentuk :') malam tu kena sabar lagi sebab mak bawak g shah alam. pergi rumah nenek belah ayah -,- ajak g pantai dalam taknak ! sabar jelah 

hari isnin(hari ni), 21.11.2011
elok bangun pagi, rasa nak nangis pon ada sebab aku mimpi dia tinggalkan aku :'(
aku bagitahu dia, dia selamatkan mood aku :')
dia cakap, mimpi je. bukannya betul. ok. aku try sabar time tu sebab aku pon malas nak ingat :)
lepastu dia cerita pasal mimpi dia ^_^ haha lawak mimpi dia. tapi malangnye, sekali lagi dia ingatkan aku pasal minggu depan. sumpah aku nangis lagi :'( aku taknak ingat weyy. aku rindu kau. aku nak sangat jumpa kau tapi dah kalau takde jodoh nak jumpa, nak buat mcm mana :') mcm yuliy cakap, kalau ada jodoh, mesti jumpa punya :D katakata yuliy berikan semangat dekat aku.

THANKS YULIYY. aku sayang kau :)

p/s : cik badan tough jgn jeles :p heheh

k lah, got to go. boboii :)

Thursday, November 17, 2011

aku suka sangat ^_^

hey sis and bro :)
pagi tadi bergaduh dengan orang yang perasan dia,
AARON AZIZ :p
hahaha 
tengah hari tadi baru elok balik :)

and thanks to my mom cause topapkan rm10 :D
disebabkan mommy, saya baik balik dgn cik badan tough :)

dah elok mood aku baik,

jatuh balik saham aku -,-


jumpa pulak fb entah siapa. amik gambar aku dgn ex aku, buat album `SAKAI JE LEBIH' 
aku try carik, NEPHEW aku sendiri yg buat -,-

cik YASMIN atau lebih dikenali dalam laman sosial terkini, facebook
KNICKS MOHAMED ZAHARI JAAFAR 

aku tahu tu kau. aku tahu facebook SHAHRUL ENCEM tu kau.
cuma aku tak tahu apa masalah kau dengan aku.

nak kata aku gaduh dengan kau, kali terakhir kita jumpa time raya.
itupon kita semua happy main lari2 lah, nyorok2 lah dengan aliff, aidil, adam, ammar, maya, qaseh dan hawa. time bila pulak kita gaduh -,-
time malam hari pertama raya, kita duduk ruang tamu tingkat dua ramai2, tengok youtube hantu.
aku tak rasa kita ada gaduh2 time tu. tapi kenapa kau tak puas hati dengan aku?

untuk pengetahuan kau, kawan2 PENKID kau tu yg dulu selalu kacau kau. buli kau. masa aku sekolah sana dulu, siapa yg sanggup keluar kelas time cikgu mengajar hanya nak selamatkan kau?
AKU kan?

masa kau nangis, siapa pujuk kau?
siapa bagi gula2 biar kau diam?
AKU kan?

masa kau dalam kelas, diorang buli kau, koyakkan buku kau, tolak kau..
siapa yg datang back up kau?
siapa yg tolak diorang balik?
AKU jugak kan?

aku tak sangka kau mcm ni kan yasmin?
patutlah aliff, aidil, ammar, adam semua taknak layan kau.
bila aku tanya, diorang cerita pasal kau kutuk tokwan dlm facebook kau.
aku tak caye. aku try backup kau.

tapi kau dah buat aku mcm ni, aku rasa menyesal selama ni :/

dahlah, takde mood aku hari ni.
menjatuhkan saham aku je -,-

baii !

aduhh -,-

hey ya :)
tadi pergi sekolah amik duit rm100 dah settle
happy gila bila dengan kawan kawan tadi :)
terutama bila dapat jumpa azreen, suka sepak dia :p
sian dia asyik kena buli.

jiela pulak, 
dah elok dah lepas saya pelok dia :D
hahahah terus asyik gelak lepas tu :)
sayg kau stainsteel <3

aisya ? 
hahaha jangan tanya lah kann.
menjerit jerit nampak dia.
mula mula tengah borak dengan mirah and azreen, tiba tiba nampak aisya jalan nk masuk sekolah. 
berdiri, lari dekat dia, pelok dia terus ! :D
saya sayg awak 
semoga awak cepat sembuh ye sayg ? :')

okay !

aku tak suka keadaan sekarang.
jadi macam dulu.
dada aku sakit sangat :'(
sumpah takleh nafas aku tadi 
aku taknak jadi mcm dulu.
hmm



cik badan tough saya jahat :p
hahah 
mengejek orang tak henti henti :p
hahaha 
thanks sebab selalu ada dengan saya :)
sayo sayee awak sangat sangat :D
hahahaha


kbaii -,-

Wednesday, November 16, 2011

maafkan saya ye ?

zahirul ashraf 
:)

maafkan saya kalau saya buat awak tension 
maafkan saya kalau saya buat awak marah
maafkan saya kalau buat awak risau
maafkan saya kalau buat awak sedih

saya tak berniat

saya cuma keluar dengan kawan saya
saya kan dah janji takkan tengok laki lain

hmm jangan lah pergi kelantan next week
jangan lah tinggalkan saya
janganlah pergi 
:'(

sumpah saya akan rindu awak
sumpah saya akan terbayang bayang awak

maafkan lah saya :'(

cik badan tough :)

benny oii :')

janganlah asyik tuduh saya bukanbukan.
kalau ye pon awak sayang saya, saya tak keluar dengan laki lain lah.
bila orang dah ajak dia ikut sekali, tak tahu pulak -,-
pastu nak tuduhtuduh.
tak suka tak suka.

hahaha tadi tepat pukul 
12:05 pagi, first time awak minta maaf dekat saya ^_^
terharu sangat :')

nota untuk cik perasan badan tough :p
hahahaha



kbaii <3

ewah ewah ewah :D

hey hey hey :)
hari ni mulamula mesej dengan -z- rasa sedih tapi lepas dia dah jujur , rasa lega lah . dia nak jujur :)

hmm semalam dia stay kat kelantan kejap . maybe time dia nak beli tiket bas nak balik sini , perempuan tu tegur dia :(
tak sempat tanye -,-

dia kata , perempuan tu nak kenal dengan dia . dia pon layan lah . and tak tahu siapa mintak nombor siapa . tapi diorang tengah contact time pagi tadi . time kita tengah mesej dia :')
-z- kata , nama perempuan tu balqis . budak kelantan . umur same dengan dia . 16 . lepas je perempuan tu tanye yg -z- dah berpunya , -z- jwb sudah . perempuan tu tak balas . hmm tak tahu lah betul ke tak :')

tapi eloklah dia jujur . hee saya suka , saya suka !
tak lama lepas tu , dia tak reply mesej kita :(
kol dia , tak angkat . off phone . 
hmm awak off phone sebab awak tengah date dengan balqis ke ? -,-

hmm takpe takpe . tunggu kau bila aku turun pantai dalam nanti , aku check handphone kau . kau kata nak tukar sim kan ? mey kita tengok siapa curang dengan siapa :p
hehehehehe 



haishh ! tak sabar tunggu hari khamis , 17 . 11 . 2011 :)
hahah aku orang pertama masuk sekolah nanti ! hahahaha 

kbaii -,-

Tuesday, November 15, 2011

blah blah and blah :)

hey u'olls.

tak bosan ke cuti ni? saya bosan. nanti minggu depan nak pergi alamanda. siapa nak join? semua saya rancangkan, tapi bayaran nye tanggung sendiri ye? trimas :D

lepas je pergi alamanda, nak pergi shah alam duduk dengan nenek jaga kedai runcit :)
nak dapat gaji, simpan duit. nak belikan something untuk someone yang saya sayang :)
hohoho.

first time jumpa, kenal, bercakap tu yang lawak. 
hahahahahaha
korang tak tahu pape kan? :/

takpe.


biar aku sorang yang tahu. hahahahahhaha
lawak betul. *suka hati korang lah nak panggil aku gila ke apa :)

dia baik. dia hensem. dia comel.
hahaha gatal anak azwan ni.

time tu aku just pandang dia je then kawan cousin aku nampak. budak tu, cousin kepada kawan cousin aku tu. *buat2 paham.
cousin kepada budak yg aku ushar tu, nama dia KIMI.
nama samaran. harap maklum.
kimi cakap, pergilah tegur dia.
aku pon pandang lah slight dekat kimi. cakap, 
KAU CABAR AKU KE? :/
hahahaha *aku kan pantang dicabar :p
kimi cakap, KALAU KAU BERANI LA.
aku pon pergilah tegur budak tu. 
sebenarnya dia bukan budak, dia dua tahun lebih tua dari aku. hehe.
bagi dia gula2 sama yg aku tengah makan dalam mulut. dia pon amik. dia cakap, 

kau letak racun ke?

-,-
dalam hati aku,
TAIKNYE MAMAT. ADA KE PATUT AKU LETAK RACUN DALAM TU? TAKKAN AKU NAK BUNUH LAKI HENSEM MCM NI. 
hahahaha bodoh2 je kan? 

aku pon jawab, 
mana adalah. :)

pastu bual2 lah sampai pukul 12 malam lebih dekat taman. cousin2 aku, ada yang sembang2, ada yg naik motor besar paksu aku. ada yg main buaian.

memang best lah kenal dengan dia. dia satu kampong dengan aku. kat kelantan.
dia panggil, KAY BEE :D
Kota Bharu :)
comel kalau dia cakap kelantan.
*walaupon aku tak faham.
hahahaha

dah lah. lupakan pasal tu.

sekarang, cerita sedih pulak :(

AISYA SYAKIREEN BINTI ZAMRI

akan pergi tinggalkan saya.

dia akan pergi ke austrey buat sementara waktu kerana ada hal yang tersangat penting.
kemudian, dia akan tinggalkan saya untuk selama lamanya.
dia akan pergi ke kedah.
bersekolah disana,
mencari kawan baru disana,
duduk disana,
makan disana,
tidur disana
dan semua nya disana.

AISYA, janganlah pindah.
janganlah pergi.
kalau awak pergi, saya rindu awak. kami rindu awak. saya, mirah, jiela, alan, sarah, ayien, yusrah, kak anis dan kami semua disini akan rindukan awak.

kalau awak pergi,

siapa nak duduk sebelah saya?
siapa nak gelak dengan saya?
siapa nak buat lawak dengan saya?
siapa nak teman saya berdiri dalam kelas kalau kena marah?
siapa nak pergi bilik guru dengan saya?
siapa nak naik ke kelas sama2 dengan saya?

awak, nanti takde sesiapa dah nak main CONTRACT PERCAKAPAN SEHARI dengan saya :'(
kalau ada awak mcm sebelum ni,
hari ni, kita speaking.
esok, kita panggil awak saya.
lusa, panggil u i.

kalau awak takde jugak, siapa nak main surat2 dengan saya?
siapa nak main posmen2 dengan saya?
siapa nak bergosip dengan saya?
siapa nak makan satu meja dengan saya?
kalau awak pergi jugak, saya nak awak tahu dan sentiasa ingat yang
I WILL ALWAYS








I LOVE U,
AISYA SYAKIREEN BINTI ZAMRI
(inspector mariam)

properties of,
MYRA 






ABC, 123, DoReMi (original)

Wednesday, November 09, 2011

hye , im back !

hello everybody on the
right , left , corner , up , down , behind , infront 
and everywhere.

IM BACK ! :D

dah lama tak check blog ni. sian dia.

huh ! lega rasanya bila

periksa dah habis
pergaduhan dah habis
blah blah blah and blah 

cuma belom lega satu perkara.
kembang kempis je perut tunggu masa nya -,-
iaitu,

MENGAMBIL REPORT CARD :O

hohoho 

saya kembali single dan rasanya dah habis seminggu. amin. takde pening kepala, takde nangis2. nangis pon sebab tak dapat orang korea. hahah bodoh bodoh je :p

seriously, diorang dah hamik hatiku <3
mula mula,

TAEMIN 

kemudian,

MINHO 
yang TAKKAN kulepaskan :')

taecyeon

lepas je tengok taecyeon, TERnampak

NICKHUN,
paling comel >.<
comel kan :D

junsu, tak seberapa. :/
minat dia sebab style dia smart.

tak lama lepas tu, 
carik kumpulan ze a,
TER jugak , nampak

DONGJUN <3
dia kenyit mata dekat aku je taw.
jangan perasan !
hahaha 
aku je boleh perasan :p

kuikuikui

okaylah, nak bersiap pergi sekolah.

kbai 






Thursday, October 06, 2011

saya suka , saya suka ^_^

hello uoll's 
mak jemah ada cerita hangat . HAHAHA *ketawa jahat mak jemah(saya lah tu) -__-'
cerita ni pasal mak jemah dengan boyprend mak jemah tu hah ! si AYIEN nama nya tu :p
tak kenal ?

alahh . anak sameon yang ada dua lubang hidung tu kan ? :D
hoho

masa hari selasa , dia okay lagi tapi start hari rabu tu dia tak angkat call mak jemah . mak jemah ni kan jenis panas baran and suka tuduh melulu and jenis otak fikiran negatif :p

then hari rabu tengah-2 malam tu takleh tidur disebabkan dia . dia lah puncanya -,-'
hantar lah mesej cakap ,

KITA CLASH !

esok pagi tu try call dia , dia tak angkat jugak . panas lah an . nak dekat tengahari tu baru dia hantar mesej cakap 

AYIEN : ayg npe nie... npe nak break...
AMYRA : hm uchuk tak pernah angkat satu pon kol ayg. ayg rasa biy da bosan dgn ayg. tiap2 hari ayg nangis pikirkan biy. dan ayg takut. semenjak biy kerja, biy lupakan ayg. ayg takut biy dah ada perempuan lain :'( :'( :'( :'(
AYIEN : benda skunk nie biy syg at ayg ag... biy bkn x nk angkat call ayg... n biy xde pompuan lain lg slain ayg... cume....!!!!
AMYRA : cuma apa ?! kenapa tak angkat kol ? awek baru kat sebelah ?
AYIEN : mane ade awek at sbelah biy klu ad 2 pon ayg..!!!
AMYRA : hey ! ayat cuma tu tergantung ! biar habiskan dulu ayat tu ! hergh ! dah tu , pahal tak angkat kol ?
AYIEN : k camnie...biy cume x prasan yg ayg call biy n biy still syg at ayg ag..plez jgn break ngn biy
AMYRA : apahal pulak tknk break dgn aku ? kau dah sakitkan hati aku kau tau tak ?
AYIEN : ayg biy dh minx maaf nie kn...
AMYRA : pape jela
AYIEN : so skunk cane kite break ke x ?
AMYRA : entah . saya dah malas nak nangis sbb laki .
AYIEN : ok..cani kita jgn break.. n biy akan ganti blik nanges ayg ngn kegembiraan kite sblm nie..
AMYRA : hm
AYIEN : ok ke x? n plez forgive me my love <3
AMYRA : janji jangan buat lagi . ayang penat tau tak ? kecewa dgn perangai biy :'(
AYIEN : ok biy janji n biy akan tunaikan janji biy utk ayg
AMYRA : janji taw ? ayg takut bila takda biy :'(
AYIEN : ye..biy janji...biy xkn tinggalkan ayg
AMYRA : hm :')

hehe segarang-garang aku , walaupun panas baran tapi dalam hati ada taman :p
orang yang tersayang je yang tahu perangai sebenar aku dan manja aku :')

awak, saya pegang janji awak :')
kalau awak tak tunaikan janji awak, saya patahkan badan awak dan kita putus kawan ! saya dah taknak jadi kawan baik awak macam dulu dah :p saya taknak jadi gf awak macam sekarang dah :p

okay.

ada orang bagi lagu ni untuk aku. dia someone special. dia sentiasa ada bersama aku. dia baik. comel. haha aku sayang dia. dan maaf, nama dia tidak mention sebab ini hal peribadi saya. harap maklum dan harap anda faham. umur dia muda setahun dari aku. dia suka aku senyum. dia suka aku pakai tudung. 
thanks awak, saya akan cuba memperbaiki pemakaian saya. selama ni, saya takde sokongan tapi semenjak awak ada, awak lah sokongan nya. terima kasih. :')
sayang awak.

p/s : NAZREEN, jangan jeles. ^_^

kbaii :D

Tuesday, October 04, 2011

lalalala ~

hello !
bosan nak mati kalau ada cuti yang tak boleh hang out :D
aku nak hang weyhh . tolong lah . aku boleh mati kebosanan dalam rumah ni . hari dengar radio yang sama , cerita yang sama . blah blah blah ~ 
bosan bosan bosan . 
sape yang baca blog aku ni pon mesti bosan :p
hohoho 

apa nak  buat hah ? nak text dengan dia , kadang-2 macam taknak layan . kadang-2 takde kredit . hmm lagi lah bosan . 
saya faham . yelah , awak kan kerja setiap hari . mestilah awak penat kan ? :')
saya nak urut awak poyo taknak kasi saya urut awak . -,-' 
tapi hari ni awak amik cuti . awak pergi rumah anak tajul :p


awak-2 , sekarang tengah hujan . kalau boleh , jangan lah main hujan kat rumah syed tu . nanti demam . cian awak :( hujan semakin lebat , awak jangan keluar dari rumah syed tu taw . dok je dalam rumah tu . :')

saya sayang awak .

stop about that ! :D

aku rindu kawan-2 aku . 

*aisya
*jiela
*mirah 
*sarah
*ayien
*yusrah 
*afifah

rindu sangat-2 kat engkau orang :'(


okay . sekarang hujan so astro takleh bukak and radio aku pon sekat-2 . cam taik lah kan -,-'

k aku bosan.

kbaii

Sunday, October 02, 2011

oh my god -,-''

hello everyone. 
are you still checking my blog? :)
thanks if u do that.
thanks a lot.

okay. 
yesterday and today was totally fullday -,-'
and im tired.

semalam, mak kejut pukul 9 pagi sebab suruh tolong lipat baju. then urut kaki ayah nak sampai 2 jam. then, cousin datang. nasib baik satu family je. then cikgu tuisyen sudah sampai rumah. kita study and study and study. then pergi makan petang. then pergi tengok theater cerita THE SECRET LIFE OF NORA. memang best ! nasib baik tak tertidur. kalau tertidur, memang rugi gila la :D sebab ada FAROUQ dari kumpulan HMC PHLOW yang pernah masuk SHOWDOWN 2011 yang dapat tempat KEDUA. :) he is so adorable time menari pakai baju pink :D rasa nak menangis je. time dia berlawan dengan TIARA, gempak ! comel gak time dia berlawan :D hahaha tapi tak best sangat sebab dapat tempat duduk paling atas. tinggi sangat. tak dapat tengok sangat. tapi nampak jugak muka dia yang comel yang berseri-seri tu. hahaha mak kata bulan 10 ni nak tengok lagi. kita amik tempat depan sekali. tapi ayah cakap kalau depan sekali, nanti kita bawah stage -,-' tak nampak. then aku pon reply lah

TAKPE. JANJI NAMPAK KEPALA FAROUQ YANG COMEL TU PON TAKPE. TAK KESAH :D

hahaha jawapan yang agak bangang :p

then esok nye pergi tengok rumah-2 untuk dijual. cause mak kata nak pindah. tapi mak dah booking satu rumah ni dekat sendayan :'> cantik lah gak rumah tu. tepi rumah je, taman permainan. tapi kena tunggu loan. kalau loan lepas, mak nak beli then terus pindah. hmm tak suka, tak suka. :'( tak suka kena tinggalkan kawan-2. tak sanggup. sayang diorang. tak sanggup tinggalkan cikgu-2. tak sanggup. tak sanggup tinggalkan my uchuk kepeng :'( sayang dia :'(

hm. klah, disebabkan dah tercerita pasal pindah ni, takde mood nak sambungkan .

kbaii

Friday, September 30, 2011

saya bertuah awak muncul dalam hidup saya :'>

asalammualaikum
okay. hari rabu, bergaduh dengan nazreen -,-'
rupa-rupanya, susah jugak nak pujuk dia ni. haishh.
bergaduh dengan dia sebab dia salah faham tentang 
fake relationship 
aku dekat facebook. aku pon satu ngokk sebab tak cerita kat dia awal-2 :3
bodoii la.
huhuhuhu
memang gaduh paling teruk la, wa cakap sama lu.
depan khalayak ramai terpekik pekik. terjerit jerit.

WOII ! GI MATI LAH KAU ! BLAH LA ! GI LAH CARIK AWEK LEN !

hahahaa itulah salah satu ayat yang aku jerit dekat dia di khalayak ramai. dia pon tergamam tapi ade time jugak dia balas balik apa yang aku cakap. boleh tahan gak ayat dia. hohoho 

yang aku terpekik pekik dekat dia g mati lah , tu semua, memang lah dalam keadaan marah tapi dalam marah-2 itu, ada sayang :p
yelahh ! dalam kelas, nangis 2, 3 kali. 
hahaha 

balik tu, pergilah mintak maaf dekat dia.
tapi sebelum balik, kalau boleh nak tanya semua kawan yang 

AKU PERLU TAK MINTAK MAAF DEKAT DIA? KE NAK TUNGGU DIA MINTAK MAAF HAH?

kebanyakan kawan cakap, 
tunggulah dia mintak maaf.
:)

hahaha tapi balik, aku yang pergi mintak maaf. tak sampai hati pulak. hehehe
yelahh, makwe yang sayangkan pakwe dia :p
*menyampah !

balik tu yang takley blah ! taikk tol. dia kenakan aku. -,-'
dia kata saje je nak kenakan ayang.
nak tengok ayang sayang biy ke tak. ^_^

kau giler aku tak sayang kau? mestilah aku sayang kau! kau ni merepek lah yunk :)

and hari ni, dia baik sangat dengan aku :'>
*terharu lah biy :p

dia sentiasa mengawasi aku. dia berkepit dengan aku je hari ni. entah apa pasal lah dengan mamat ni :p hahaha 

AKU SAYANG NAZREEN AKU <3 :'>

Tuesday, September 27, 2011

awak awk :'>

asalammualaikum.
hari ini tak tahulah mood okay atau tidak :'>
maybe separuh ya dan separuh tidak. 
okay. you can begin the story. 

awak awak, awak beruntung dapat kawan banyak.
awak awak, awak beruntung dapat perhatian.
awak awak, awak beruntung awak cantik. semua orang nak kawa dengan awak.
awak awak, awak beruntung comel. semua nak rapat dengan awak.
awak awak, awak baik. semua orang nak kenal awak.
awak awak, awak lemah lembut. semua orang nak bercakap dengan awak.

awak awak, awak beruntung :'>

bila awak nangis, semua orang pergi dekat awak peluk awak dan tanya kenapa.
kenapa awak diam? 
kenapa awak membisu?
kenapa awak tak bersuara?
kenapa awak marah-2 diorang sedangkan mereka sedang berbuat baik dekat awak?
saya yang patut disalahkan. 
jangan lah buat macam tu dekat diorang.
diorang tak bersalah.
kenapa awak tak cerita kat semua orang yang saya yang buat awak menangis?
sebab awak baik. 
sebab tu semua orang beri perhatian dekat awak. :'>

bila awak sedih, semua orang datang nak tolong selesaikan masalah awak.
kenapa awak taknak bagitahu diorang?
kenapa awak diam?
kenapa awak membisu?
kenapa awak tak bersuara?
kenapa awak tengking-2 diorang?
awak, diorang tak salah. 
kesian diorang.
diorang cuma nak tolong awak.
kalau awak buat macam tu, nanti diorang pergi tinggalkan awak. 
nanti awak tambah sedih.
nanti awak menangis lagi.


awak, kalau boleh...

saya taknak setitik air mata awak jatuh.
saya taknak awak bersedih.
saya taknak awak muram.
saya taknak awak marah-2 kawan-2 awak.
saya taknak awak kesepian.

tapi malang.
sebaliknya yang terjadi.

saya membuat awak menitiskan air mata.
saya membuat awak sedih.
saya membuat awak muram.
saya buat awak marah-2.
saya tinggalkan awak.
:'>

maafkan saya awak.

kalau boleh, saya nak awak kembali kepada kawan-2 lama awak.
saya taknak awak rapat dengan saya.
saya bukan taknak kawan dengan awak cuma

sata takut.

saya buat awak nangis.
saya buat awak sakit hati.
saya buat awak sedih.
saya buat awak muam dihari yang indah.

maafkan saya awak.

saya tak boleh jadi seperti dia yang awak nak.
saya tak sempurna macam dia yang awak nak.
saya bukan dia.

maafkan saya awak.

saya hanya boleh menjaga awak dari jauh.

maafkan saya. 



ini muka awak kalau awak marah.
kalau awak sakit hati.
tapi awak tetap comel.
awak tetap dihati saya.



tapi, saya lebih suka kalau awak senyum macam gambar yang ketiga tu,
COMEL.
MANIS.
AYU.

saya lebih suka awak senyum. tapi kalau boleh, saya taknak awak SENYUM PALSU macam dalam gambar tu :p

saya tahu lah.
hehehe

saya minta maaf sekali lagi.

saya tahu saya yang patut minta maaf tapi awak tahukan yang saya ni pemalu :p
huhuhu.

saya harap awak jangan rapat sangat dengan saya.
saya taknak lukakan hati awak lagi dan saya tahu bagi awak,

saya pengganti dia setelah kepergian dia tapi saya bukan pilihan yang tepat.
saya tak layak.
saya selalu buat awak nangis.
saya selalu buat awak marah.
saya selalu buat awaksakit hati.
saya selalu buat awak muram.

saya tak layak.
maafkan saya. :'>

baii <3

Monday, September 26, 2011

saya terima :'>

asalammualaikum :'>
dalam minggu ini, saya telah melukakan hati orang-2 di sekeliling saya :'>

ye. saya mengaku.

saya teruk.
saya jahat.
saya tak baik.
saya tak sempurna.

terus terang saya cakap, saya tak suka sikap awak yang terburu-buru dan tidak ingin bertanya. tak salah kan awak datang dekat saya dan bertanya apa sebenarnya yang berlaku. kalau saya pergi tempat awak pon, pandang muka saya pon awak taknak. 
yela,

saya ni kan jijik :'>

yela. pandang muka pon awak taknak apatah lagi nak bercakap kan. tula awak tak buka mulut untuk bertanya. 
yela. saya ni tak layak kawan dengan awak.

awak baik. 
awak cantik.
awak comel.
awak sempurna.
:D

kalau boleh, saya taknak pon bergaduh dengan awak. saya tak pernah minta untuk bergaduh dengan awak. saya tak pernah berdoa untuk bergaduh dengan awak.

awak, kalau awak nak sangat saya tinggalkan awak, cakap lah baik-2 :)
saya faham. 

awak, kalau awak nak sangat kita berpisah, kenapa dari dulu awak rapatkan diri awak dengan saya? apa fuction? 

saya suka sangat berkawan dengan awak sampaikan saya jatuh cinta dekat awak. but im not lesbo -,-'
tapi sedang saya dilamun cinta dekat awak, saya tak fikirkan keadaan yang bakal jadi.saya tak pernah terfikir. saya tak fikir kalau saya sayang awak lebih dan anggap awak macam family syaa sendiri, saya tak pernah terfikir yang saya dan awak akan berpisah :'>
akhirnya, hati saya hancur. punah. rapuh. dan tak kan tercantum balik. maafkan saya awak. awak pon dah taknak maafkan saya. saya terdengar perbualan awak dengan si lelaki tadi. :'> awak pon dah bencikan saya. jadi, tak guna kalau saya tunggu awak. tak guna kalau kita bersama balik. saya dah penat asyik bergaduh dan menangis. setelah berbulan-bulan saya dah tak menangis, akhirnya. awak kembalikan tangisan saya. saya terharu :'>

terima kasih awak kerana selama ini,

sentiasa bersama saya.
sentiasa menggembirakan saya.
sentiasa membuat saya ketawa.
sentiasa selalu dengan saya.
:'>

SAYA MENGHARGAI :'>

saya harap awak bahagia. saya harap awak gembira selepas tiada nya diri saya dalam hidup awak. awak pon nakk itu. :'>

kali terakhir,

SAYASAYANGAWAK :'>

LEARN TO MAKE YOU HAPPY WHEN I DONT HAVE BESIDE CHIU :'>


YEAH THATS RIGHT :'>



ALWAYS REMEMBER THAT MY FRIEND :'>



kboii :'>

Saturday, September 24, 2011

ilapchiusomuchiebabe :'>

hello. aishiteru. sarangheo. iloveyou. saya cinta awak.
hehehe gatal sikit malam2 ni :p

tugas malam2 buka blogger ni just nak cakap 
AKU SAYANG NAZREEN 
sangat2 :D

ahaha my uchuk kepeng :'>
ilovechiu somuch.
i dont want you to leave me.
kita kawan dah lama.
tapi baru sekarang yang aku sedar 

aku cinta kau.
aku sayang kau.
aku minat kau.
aku rindu kau.
aku suka kau.
aku nak peluk kau.
:'>

baru aku sedar semuanya itu. aku tak tahu mengapa dulu aku tak sedar2 yang dari dulu kau suka aku walaupun kau dah banyak kali mengatakan kau suka aku semasa kita berkawan dulu :)


bila bersama kau,

aku rasa tenang. 
aku rasa nyaman.
aku rasa macam2 :)

bila bersama kau,
senyuman aku tidak lagi palsu :)


aku sayang kau.
sentiasa bersama kau dari depan, belakang, tepi, atas, bawah, kanan, kiri :)
hehehe muah muah muah :)

jangan tinggalka diriku.
jangan lepaskan aku.
walau setengah detik hidupku.

kalau takde kau, 

senyumanku palsu.
hidup tanpa kau,
kosong :'>




selalu merindui kau.
selalu mencintai kau.
selalu memikirkan kau.
sentiasa menyayangi kau.
NAZREEN
:'>

kbaii

habislah -,-

hye u'olls :>
hihihihi 
HABISLAH -,-'
sebab hari ni kawan2 mak datang rumah and cousin2 datang rumah. cousin2 saya ni jenis yang model cameraphone xD
jadi habislah kalau diorang jumpa saya. mesti panggil geng2 and then panggil saya suruh amik gambar -,-'
gerenti penuh nya la album dalam handphone ni. hahaha 
kalau dapat handphone saya ni dekat budak2 -,-'
GAME GAME GAME :>
sampai habis bateri saya -,-'
hahahahha

esok saya nak pergi rumah AISYA ZAMRI saya :>
yang peramah. lemah lembut. baik hati. periang. comel.
dan pelbagai lagi la ! serba lengkap lah katakan. :'>

hee.
okay. lupakan pasal itu. :>



ni cerita geram pulak. :@
*tanda mencarut :p

cerita ni pasal NUR ANEES yang 

saya tak suka. 
saya benci.
saya hate.
saya geram.
dan 
saya tak suka. ^_^


okay. ada salah saya juga sebab carik pasal dulu dengan dia dan comment BAJET BAIK.
tetapi saya tulis macam tu sebab selama ni dia asyik melukai hati kawan saya. dan kawan saya masih bersabar dengan dia walaupun dia dah berbuat kawan saya ni sakit hati dah selama 2 bulan kot. :/

ye. aisya memang baik. 

dia nak block saya.
saya tak kesah. 
saya tak pedulik.
saya tak amik hati pon.
saya lebih suka.

tetapi

saya lebih suka dia APPROVE saya dari bulan lepas :D
supaya lebih mudah saya nak kutuk depan2 dan beri peringatan dekat dia :)

dia cakap dia nak block supaya saya akan diam. 
ha ha ha ha 
dia salah !

sebab kalau dia cari pasal dengan kawan2 saya walaupun sekali, 
saya tak akan diam. apatah lagi kalau dia dah buat berkali-kali. :/
memang takkan diam lah gamaknyee.

yang dia tu tak sedar2?
dia juga perlu diamkan diri?
jauhkan diri dari kawan saya?

ini tak, masih lagi nak pretend baik depan kawan saya.
apa function dia?

untuk nak amek 
dari aisya pulak?

dia tak reti pulak nak berhenti buat kawan saya menangis setiap hari?
tahu nak mengajar orang je tapi dia buat tu?
macam bagus sangat.
macam perfect sangat.
macam semua dia buat sempurna sangat.
-,-'

STOP RUNNING MY FRIEND'S LIFE.
NUR ANEES.

ok.baii. busy. gtg. :>