Tuesday, May 24, 2011

fikir balek la

this title is for
QAMARINA
remember back what you've talk to me

dah kalau org tu mtk kapel .. takkan tak trime
kalau kau dah tahu apa akan jadi ,
perlu ke kau trimer ?
kalau ak , ak takkan trimer sbb ak lebh pentingkan kawan dari amek pakwe kawan :))
sbb ak tahu kalau kiter amek pakwe kawan kiter ,
ia akan menjejaskan persahabatan kiter :)
mcm skrng , kau dan ak :)
kan dah terjejas :D
yeahh , maybe qama marah sama akk sbb asyik tulis pasal korang kat blogger nie but akk tulis bkn sajesaje ..
ini  care akk luahkan prasaan akk :)
akk rase keseorangan skrng :)
mak akk slalu blek lmbt dan akk takde sesiapa nk kongsi masalah ..
kawankawan akk pulak , semua sibuk dgn masalah diorang sendiri ..
akk takde akk atau abg nk ceritekan masalah ..
kalau ceriter pun dkt maksu akk atau paksu akk :")
itu pun setiap bulan , sekali atau dua kali je akk jumpe diorang :)
akk dah takde sesiapa dahh
klu nk ceriter kat ayah pun , ceriter masalh kena buli je :)

well maybe korang rase akk nie gedik la kurang ajar la
sbb tulis pasal korang kat blogger nie but srius lie ,
ini care akk luahkan perasaan ..
mak kate ,
kau tulis jela apa apa kat blog nie kak !
so , akk pun takleyh bantah ckp mak :P
jadi akk kena la ikut ckp mak :)
korang rase akk dah terlebih batas sbb still nk gaduh nun korang ,
korang salah !
AKK JUST LUAHKAN PERASAAN
and kalau korang rase korang kena respect akk ,
just forget bout it
akk tak rase pun yg korang patut respect kitorang and akk tak paksa pun korang respect kitorang ..

and qama , akk mntk maaf kalau akk dah saketkan ati qama but akk taknak gaduh dah ..
sbb ayah kate , lupekan je semuanye ..
fikirkan benda yg baek tgh datang nie :)
yee , mmg ade seseorang yg lagi baek tgh datang kepada akk and akk rase dier mmg boleyh buad akk gembira :D
akk dah anggap qama mcm adek sendiri and keluarga sendiri ..
sbb tula akk taknak gaduh nun qama sbb setiap ahli keluarga mestilah mengalah kan ?
jadi , disebabkan akk yg besar and akk kenala mengalah ..
and ini yg terakhir

SEMOGA BAHAGIA DAN KEKAL SELAMANYE :"))


Monday, May 23, 2011

ape masala korang , bodoh ?

ape masala korang bodoh ? -___-

okayy , qamarina
first ak ingat kau nie baek la sangat kan ?!
then , tgk kau amek acap pulak ..
finee , ak maafkan lagi
tpi tak sangka kau nun kawankawan kau tu teruk kan !
mcm kau la !
BOSS OF THE TEAM !
semua ak nye balak , kau nak amek !
susa idup doee ..
tahula kau tu cun , comel , hot ..
but kalau ati mcm s***
baek takpayah sayang :))

kawan kau pulak , aini ..
apa masalah dier ?
skunk citer dier nk amek balak kawan ak pulak !
ishh ! susa la idup  kalau semua ak nye and kawankawan ak nye balak korang nk amek !
terus terang la ak cakap 
MACAM BABI , 
tahu tak binatang tu mcm mane ?
HARAM nk pgg , taw ?
org pun geli nk pgg !
kau tak malu ke skunk da kecoh yg korang nie perampas pakwe org ?
kejap lagi , ape pulak ?
amek adekadek ak nye balak plak ?
mmg takyah idup la korang nie -___-
soriila ak nie jujur sangat ! ^_^

skunk ak takut , hasbi pulak .. :O
awk dala rapat sama saia punye balak :)
but jgnla lebih ye ?
saia bagi amaran dulu :P

kalau dayya pulak ,
akk tahu adek nie baek ..
adek takkan jadi mcm diorang kan ?
lagipun , pakwe adek kitorang tak kenal sangat pun
atau bule dikatekan , tak kenal pun :D
so , kitorang tak kacau la awk punye ye sayang ?
and jgnla kitorang tak kacau korang nye ,
korang nk kacau kitorang punye .. -__-
ak skunk nie da tak gaduh and malas nk gaduh ..
ak kalau gaduh skunk nie pun , tak gune tgn lagii ^_^
jgn sampai ak gaduh gune tgn ..
kalau tak rambut korang yg akan tertanggal :3



about aisya pulak :"(
sabar key sayang ?
MAISARA tahu ASYAH
seorang yg kuat .. :))
kalau betul jari ASYAH tu nk kena potong ,
bgithu sama saia ye ? :"))
saia maw ziarahi awk :)
and tenkiu sbb suda add saia punye fb :D
saia sayang awk ASYAH :P
kuatkan semangat
kalau takut sangat , mintak doktor tu bius ^_-
kate mcm nie ,
DOKTOR , KALAU NK BIUS TU , KASI LA 2 3 HARI KEBAAASSS JE
nanti gerenti doktor tu ckp
SAIA BAGI AWK 2 3 BULAN PUNYE KEBAAASSS SAJEE :p
haha , jgn mara ye ASYAH :P
jozan yg sowh kiter ckp mcm nie :D

okayla , byee :)

Sunday, May 22, 2011

nape ak yg bodoh ?

nape ak yg bodoh ? gedik la ak nie !
knape ak saje tgk gmbr dier nun gf baru dier lamelame ?
saje je ?
hah ! confirm ak bodoh !

and , diorang nmpk sweet sanad kan ? :")
diorang dah tak perlukan ak kan ?
ak rela ikut ckp dier ,
AKU PATUT MATI JE
so , takdela susa kan idup korang kan ?
idup korang akan lebih aman tanpe
STALKER
macam ak nie kan ?

nape susa sanad ak nk stop looking at your photo ?
ak pun tak tahu la :")
okay la .. ak perlu lupekan korang kan ?
tapi mungkin susah sikit ..
yela , kaukan cinta kedua ak ..
tapi ak akan try lupekn kau mcm mane ak lupekan cinta pertama ak tu ,
AZMIL :)

foinee , this maybe criter terakhir korang dlm blog ak :)
byee

untuk
SHAHRUL HAZIQ
pa , ma mntk maaf sbb ma nanges jugak
ma tahu pa tak suke tgk ma nanges
tapi air mata nie mengalir sendiri
and ma mntk maaf sbb tak kasi tahu pa yg ma tgh nanges
yela , kan pa pesan kalau
ma nk nanges , bgithu pa
biar pa bule nanges samesame :")

tapi , ma dah berhenti nanges  :D
pa tidur la nun lena taw ?
jgn pikir sanad pasal ma
ma okay jela :P

Saturday, May 21, 2011

sayang korang

haha , sayang adekadek saia <3

  • leia amalia
  • ain
  • esha
  • dayya
  • hasbi
  • aini
  • mira
  • syasya nabila
  • iryana
  • qabsha
  • nabilah halim
  • nur izzati
  • hidayah
  • sarah balqis
  • adam
  • aliff
  • qasihh
  • harith
  • hariz haiqal
  • shahrul ikhwan
  • nadzmi
sayang akk akk saia <3
  • kak gugu
  • kak aina
  • kak ekha
  • kak amalina
  • kak ain
  • kak azira
  • kak dina
  • kak elna
  • kak elma
saia sayang abg abg saia <3
  • abg haniff
  • abg akmal
  • abg iss
  • abg black
  • abg fared
  • abg redzuan
  • abg apit
saia sayang kawan saia

  • sarah

  • puteri

  • azreen

  • aisya

  • nasrin

  • addin

  • haikal

  • mie

  • hafizi

  • zulhelmi

  • hafiz

  • faiq

  • syarif

  • mira

  • iffa

  • nissa

  • aiman

  • syawal

  • watie

  • fatihah

  • jiela

  • mirah hatta

  • asyaa

  • muhsin

  • aidil ikhmal

  • aiman

  • racheal

  • zaidi

  • acap

  • aree da

  • amin

  • akir

  • afifah

  • iera


  • saia sayang boyfie saia :
    SHAHRUL HAZIQ <3 <3 <3

    bodoh -___-

    bodoh la kau !
    ak da lame maafkan kau . -__-
    kau tak salah pun .. well maybe betul ckp kau ..
    ak yg salah .. ermm
    ak tak kesah la .. kau nk saketkan ati ak ke ape ..
    dah slalu kena ^_^
    buad jela slalu ..
    ak okayy je
    M.O.J

    MAK . OKEY . JEE
     haha ,
    ak tak kesah la ..
    yg ak harap , satu je

    JAGE QAMA DGN ELOK

    tuje
    and
    MOGA KORANG BAHAGIA SLALU
    JGN GADUH GADUH
    ak pun malas nk gaduh gaduh pasal benda kecik nie
    and sori la ak da buang korang nye fb
    tahutahu jela biler org tgh mara , putus cinta :P
    haha , but satu perkare je ak nk korang tolong :)

    JGN ADD AK BALEK DEKAT FB :-#
    ak malas nk tgk korang nye ayat ayat yg sweet sweet tu :)
    so , for ASYRAF ..
    sokayy la , ak da lame maafkan kau ..
    sokayy la KAWAN :D
    ak leyh je mati , kalau kau nak ..
    :))

    byee

    so sweet

    sweet nye my boyfie <3
    dier ingat saia sedih biler kawan dier cakap
    dier benci pengkid !
    and dier ingat , kawan dier ckp pasal saia :)
    then dier pun makimaki la kawan dier tu :D
    haha , pa .. ma tak kesala kalau dier kutuk ma :)
    ma da biase la org panggil ma pengkid ^_^
    kawankawan ma pun kadangkadang panggil ma mcm tu :P
    diorang siap kasi name lagi , BOBOY
    haha , tula paggilan diorang tok ma :)
    ma suke diorang panggil ma mcm tu ..
    pa takya la pedulik sanad ye ?

    and dier cakap dier :
    nak jage saia betulbetul
    taknak kasi saia nanges
    you know that i really3 love you , isnt it ?
    haha , of coz la pa :")
    iloveyoutoo aww <3

    haha and dier antar msj kate suda maw tidur ..
    tibetibe saia tgk dekat fb dier tak off -___-
    dier kate
    dier takleyh tidur ..
    teringatkan saia ^_^
    and dier buad drama sikit , dier kate
    ma bukan ingat pa pun kan ?
    haha , pa . ma ingat pa sentiase taw ! tak terlepas satu saat pun !

    kalau saia buad smiley yg sedih atau nanges , mesti dier reply
    jgn nanges , jgn sedih .. pa tak suke .. tahukan sbb ape ?
    saia pun saje buad tak tahu :P
    dier reply ,
    krane pa berjanji akan menjage ma sampai bile2....krane pa syg sanad2 kt ma....dan krane pa x suke tngok ma nanges...nanti pa pon nanges gak...:"(
    aww sweet right ? :")
    terharu saia bacee :D
    haha , maybe just that i want to story moryy sama you all ..
    its time for me to sleep ..
    cause , dier pun da tidur ..
    dier sowh saia tidur :P
    muahhh , sayang kamu :-*

    michibishii :)
    aishiteru :)

    Friday, May 20, 2011

    nanges

    okaayy , seriously smlm nanges gilergiler la !
    smpai pukul dua lebih mcm tu then , tertidur -___-
    saia nanges cause dapat tahu dier naek motor tiaptiap ari pukul 8 pagi dgn awek baru dier ..
    yee , saia sedang cakap pasal ex saia , mohd asyraf bin ahmad sharie
    diorang g jalanjalan dekat fasa 6 atau fasa 3 ..
    naek motor , berdua :')
    sweet nye lakan pasangan nie ? ^_^'
    kalau kiter dulu , tak pewna pulak awk buatkan ?
    awk kate , saia tak bule kluar ruma -__-
    yee , of coz la tidak bule !
    pikir la balek , kan saia ade ckp .
    saia ade ayah tiri .
    kalau awk ade ayah tiri , awk rase , ayah awk akan kasi ?
    alahh , yg si qama tupun .
    kalau ayah dier tahu la yg dier kuar naek motor nun awk JE ,
    of coz gak ayah dier tak kasi -__-
    len la mcm AKK NURUL AINA saia tu ..
    sweet saje :)
    yee , awk nun dier da plan dari awalkan ?
    korang clash , biar qama kapel same saia punye ex , AZMIL
    then , awk kapel sama saia kan ?
    then , awk akan buad saia sayang awk gilergiler VAVI ..
    then biler kiter da clash , korang kapel balek and DATING DEPAN AKU KAN ?
    for what ?
    nak saketkan ati ak ?
    mmg mcm FUCK lakan ?
    kan aku da mencarut !
    mase tgh dating tu , nk pndg2 ak pahal ?
    biar kasi ak nmpk korang ?
    ye , ak tak buta lagi okayy ?
    skrng , ak ada yg lagi baek dari kau la VAVII !
    dier janji akan bahagia kan ak , tak mcm kau !
    dier sayang ak seadanya :D
    padan muke korang !
    AKU DA BUANG FB KORANG !
    APA APA PUN , AK AKAN LUPEKAN KORANG
    AND JGNLA NK GEDIKGEDIK MCM CACING KEPANASAN DEPAN AK KEY ?
    AK MALAS DA NK GADUH NUN KORANG
    MOGA KORANG BAHAGIA SAMPAI AKHIR NANTI !
    AND FOR QAMA ,
    TAKPAYAH NK BAJET BAEK MCM KAU NUN ACAP TAK MESRA SANGAT KEYY ?
    AK BENCI ORG YG SUKE MENYAMAR NIE !
    DEPAN AK , BAJET SALAM SALAM
    BUT BLKNG ?
    SIAP NAEK MOTOR LAGI DUA DUAAN !
    DAH LAA , MLAS NK CITER BNYK PASAL KORANG !
    MENYEMAK DLM BLOG AK !
    BYEEE

    rindu meyh

    ishh ! nape la ak teringat kau kan ? rindu pulak tu ! -___-
    orang yg saia teringat tu ,
    PUTERA NAZRAN
    dier form 3 .
    he is my ex :')
    yeahh , dier manja sangat
    dier tiaptiap ari kol . kalau kedit dier abes , dier pnjm fon kawan dier .
    sampaikan kat skola , dier bawak enset .
    ade satu ari tu , dier pj , dier kol saia mase tgh salin baju :)
    haha , dier sentiase kol . tak bule lepaskan enset dier tu .
    dier mmg sweet .
    kali terakhir dier kol saia masuk tahun baru nie :')
    time dier kol , dier men gitar dan nyanyikan satu lagu utk saia .
    lagu kegemaran saia , lagu korea .
    SHA LALA
    dlm ceriter FULLHOUSE
    dan kali terakhir tula , dier ckp .
    AKUSAYANGKAU , PENDEK :p
    yee , kami mmg sporting , pngl pun kauaku
    tu kadangkadang je :)
    and yg terbaru , saia try kolkol dier bulan lepas .
    dier angkat ! :D
    dier kate , dier bz . dier kena buad assigment bnyk nie . so , sori tak angkat kol . :))
    okaay , saia faham . but satu hari tu , saia kol , tibetibe kawan dier yg reply .
    saia tanye nie sape ? mana nazran ?
    dier off :O
    saia biar jela , maybe dier bz lagi :)
    but saia antar msj , kau kawan nazran kan ?
    dier reply , ha'ah . kau sape ?
    saia kate la , ak org baru :D saje nk kenal2 ..
    nazran da ade awek baru ke ?
    dier tak reply2 , maybe dah kowd :)
    biar jela kan ? :")
    moga dier selamat , bahagia dan ingat saia :P
    kali terakhir tula , kenangan saia dgn dier :)

    p/s utk SHAHRUL HAZIQ
    saia just rindu dier taw ?
    tak maw jeles :)
    saia sayang kamu sorang ?
    saia pun janji akan bahagiakan kamu seperti mana kamu bahagiakan saia skrng nie :))
    

    aww aww

    aww aww <3
    tula topik kite ari nie :P
    si boyfie nie temankan si girlfie nie turun tangga , balek samesame , men tolaktolak
    depan mate i ^_^
    aww , so sweet :D
    then pndg pndg i . why ?
    tahula korang ex kepada saia .
    si boyfie tu , ex bf saia
    si girlfie tu , ex adek angkat saia
    but i still anggap dier mcm adek sendiri . :)
    taknak gaduh sbb laki , like idiot right ?
    jatuhkan maruah pmpn :)
    kalau nak date tu , takpayah la pndg pndg saia . tahula nk buad saia jeles but for your information , im no cause i've got better than you la boys :)
    heloveme as who i am and heloveme no matter what happen :)
    not like you :P

    the second thing :
    pagipagi lagi my boyfie suda bagi sms
    aww aww , so sweet
    good morning my love <3 <3
    good luck 4 yur exam
    sweet kan dier :P
    smlm and pagi tadi , dier asyik antar msj jiwang saje :P
    sori biy , terpaksa tulis jugak pasal biy .
    SAYASAYANGKAMUBIY :)

    the third thing :
    my new sista ,
    LEIA AMALIA
    sedapkan name ini budak ^_^
    comel budak nye
    slalu kalau nmpk saia , HARUS peluk saia :D
    dengan muke comel dier tu :)
    AKAK SAYANG KAMU LA BUDAK :)
    kalau ade masala , just tell akk okayy ?
    akk akan try selesaikan :)

    the forth thing :
    saia siapkan kertas mathematics (2) saia dlm setengah jam sajee :O
    sbb saia tak tahu apa apa pun :(
    setengah jam saia nanges and tertidur :P
    nanges sbb tak dapat jawab ! mmg blurr giler time tuhh ! takdapat pikir apa2 pun
    terjage dari tertidur pun sbb ade dgr suare ustaz baru :P
    CIKGU RAZALI xD
    tibatiba pakai songkok and baju melayu yg ketat sedikit -__-
    haha , tenkiu cikgu sbb kejutkan saia dgn suare cikgu yg merdu dan lantang itu :P
    mase saia ceriter sama bf saia , dier gelak ! :(
    saia tanye nape ? then dier reply . bgus la tu . biar tak jadi pindah
    tergelak saia ! bule pulak dier buad lawak ! :)
    biler saia ckp . biy nie suke buad yayunk gelak :D
    dier ckp ,
    haha 2 yg biy maw . xmaw nanges2 key ?
    aww aww , sweet right :P

    yg kelima :
    saia lupe nk bgythu , yg adek saia
    AZWANILA MAYA
    suda baek dari saket dier :)
    thanks god and thanks to the doctor :D
    so , skrng maya bule la g skola kan ?
    asyik nk cuti je , lebih la nie -__-
    haha sian kau kan ? kena skola balek :P
    haha
    ILOVEMYSISTA , MAYA <3

    yg terakhir :
    OMG !
    kawan saia yg suda baek dgn saia tu .
    AISYA
    dier punye tgn ! :O
    ya allah .. sian kau echaa :'(
    jahat nye org tukan ?
    MYRA DOAKAN UTK AISYA SUPAYA TGN AISYA CEPAT SEMBUH
    MYRA TAKNAK TGN AISYA KENA POTONG :(
    SAKET TAW AISYA .. MYRA DOAKAN , TAK AKAN JADI YE ? :')
    KUATKAN SEMANGAT ECHAA :D
    sian kau tak ley tulis :(
    KUATKAN SEMANGAT OKAY ?
    AKUSAYANGKAU ECHAA <3
    hope dgn keadaan ini , tak kan ganggu peperiksaan kau kayy ? :)
    byee

    Thursday, May 19, 2011

    a little bit happy :)

    okaayy ! ari nie saia happy sikit sbb kawan saia yg baru tu :P
    dier suda mule tegur saia balek :)
    she says to me :
    GOOD LUCK :)
    with her sweet smile ^_^
    aww ~
    ak sayang kau syaa ! :D

    then , saia dating sama TINGGI sekejap lepas abes rehat tadi :P
    mcm mesyuarat tingkap xD
    but , awek dier tgk tajam je kat saia .. :O
    rilexx la aliaa , ak just fwen la nun boyfie kau ! -___-
    ak pun ade boyfie , ak sayang boyfie ak sorang jee
    SHAHRUL HAZIQ ^_^
    tak maw jelez jelez maa , saia kawan saje same si TINGGI :)

    mase jawab kertas science tadi , petir tak benti benti sampaikan MUTTAQIM
    bersin , saia pikir itu petir .. -___-
    naseb bek saia tak melatah lagii ..
    then , cikgu tgh repair lampu mase hujan tu and saia ckp sama kawan saia
    CIKGU TAK TAKUT MATI KE ? -__-
    then , cikgu pasan :O
    cikgu kate ,
    KAU PAHAL ?
    saia kate , TAKDE PAPELA :)
    yee , cikgu saia gengester :P
    mane taknye , kang kena sambar dek petir tu kang !
    nanyoo cikgu eden ! itam logam kang ! -___-

    okaay , seriously . tadi jwb english paper 2 , section c . mmg maen taram !
    mcm cikgu param :P
    *joke saje cikgu
    sbb dier sowh bagi EVIDANCE
    tah po bondo tu pon , meon tak taww :P
    kalau yg section a dan b , okayy la
    yg kertas geografi pulak , seriously . jgn tanyela soalan dierr
    rasenye terlampau senang cikgu bagii -__-
    lawan nye :P
    okayy and then , science . senang la jugak ^_^
    naseb bek cikgu mizila yg buad :)
    bkn cikgu param .

    hope buley buad kertas for tomorrow .
    pray for me yeahh guys ? :D
    i want to go to asrama and i want to move onn .
    i dont want to being bully always here :)
    byee :P

    Wednesday, May 18, 2011

    naseb malang -____-

    greatt ! saia da agak daa .. semenjak saia bangun tidur tadi , naseb saia ari nie mmg malang -__-
    saia bangun tidur saja .. mate rase mcm tak seimbang .. hehe , mcm nie o.O
    pergila tgk kat cermin .. tgk2 , mate saia sepet da ari nie .. O.o
    ergghh , sabar sajela .. yelaa , disebabkan mate dier pun sepet .. terima jela , same nun dier :P
    biy biy , mate kamu sepetkan ? haha xD saia suke biler cakap nun bie , dan tgk mate biy :)
    aww ~ so cute la meyh ^_^
    okayy , stop talking bout that ! the second thing yg malang nye ialah ..
    mase datang skola tadi , naek trip yg kedua nun budakbudak skola .. nun adek saia la , then da sampai skola , teman adek g beli air kelapa dpn skola .. antar adek sampai pagar skola rendah , then teruskan la perjalanan nak masuk skola saia sambil bace buku bm cause ari nie peperiksaan bahasa malay :D    mase bace , pndg2 la jugak kat blakang takut ade kereta ..
    tibatiba , :O

    ade org baling something kat baju , kena belah kanan sahaje .. tgk je baju , warne merah ..
    nmpk plastik air sirap kat sebelah .. then bau pun air sirap .. sudaa , apalagi ! pndng blakang laa ! ><
    tgk2 , bdk pmpn kat blakang . sorang tgh ternganga mcm tak percaye ape dah berlaku .
    dah syak ! mesti pmpn nie nye keje ! tapi saje nk test tgk dier nagku tak an ? so , jerit laa ..
    SAPE YG BALING NIE ? SAPE PANGAI MCM CIBAI SANGAT NIE ?
    semua diam ..
    tanyela lagi !
    SAPE YG BALING AIR NIE ? KAU BUTA KE ?
    salah sorang tu ckp , si ketot tu !
    TULAA KAU ! AK KATE JGN BALING ! DEGIL ! TGK ! DA KENA KAK MYRA ! TULA , BAZIR LAGI ! TULA BALASAN TUHAN !
    dalam ati ak .. sabar jela si DUGONG nie .. *intan* kau mcm perli ak je ! mntng2 dulu kiter pewna fight !
    yee , saia pewna fight nun dier sbb mulut dier mcm cibai gak ! mcm pangai dier ! ade ke patut , dier cakap and kecohkan kat satu skola yg ,
    MYRA PEWNA MAEN NUN AZMIL
    -_______-
    mmg mcm cibai lakan ?
    then , smbng citer tadi hehe :D
    yg si ketot tu kate ,
    SORI LA KAK .. SAIA TAK SENGAJA .. SAIA NAK BALING KAT LONGKANG AND TAK NMPK PULAK AKK KAT SITU .. SAIA BETULBETUL MINTAK MAAF .. :(
    kepala achikmaknenekbapakatukkaula !!!
    longkang punye besar kontraktur tu bina kat tepi tu ! kau kate tak nmpk ?? APE ? AK NIE KECIK KE , LONGKANG TU TAK CUKUP BESAR ?
    nak ak campak kau dok dlm longkang tu baru kau nk tgk bape besar nye and bape dalam nye ?
    erghh ! then , saia pun ckp la ..
    ABES SKUNK MCM MANA NIE ? ABES SEMUA BASAH AND MERAH MENYALA BAGAI !
    TAKKAN NK BALIK ! AKK NAK PEKSE NIE ! PIKIR SEMPAT KE NK BALIK GOSOK BAJU SEMUA ???
    then dier reply ,
    ERMM , WEYY INTAN ! TEMAN AK BALIK AMEK BAJU AK LA ! BAGI AKK NIE PAKAI !
    aishhh ! agak langsi disitu ! kau tu pendek , kecik .. takkan akk nak pakai sayang oii ?
    kang ketat ! tak pasalpasal ak kena kaunseling pulak ! -___-
    kalau intan punye tu ? :OO  wou wou wou wou !  besar gajah hah ! kain tu , boleyh sapu lantai tu !
    ak pon blah jelaa , g letak beg and g publicphone ..
    mase smpi kat port saia , cmpk beg and cmpk buku .. kawan tanye pahal kau ?
    saia pun blah mcm tu je ! tapi , patah balek .. hehe
    SAPE ADE DUIT ? :p
    nak call mak ak jap !
    yus pun bagila 20 sen -___- pikir cukup ka ? diorang tanye lagi pahal ? jwb jela nape an ? then diorang tinggal saia mcm tu ? -___-  saia pun buad donno and call la mak .. mak angkat , kelang kabut ckp sbb takut duit abes .. tgh ckp sowh dtg amek and baju kena air sirap , tertutup .. -___-
    mak sempat tanye , sape baling ?
    then nanges2 la .. :'(  yela , baju da kotor .. tibatiba , si ain tu dtg , dier tanye ..
    NAPE NIE KAK ? YA ALLAH .. SAPE BUAD NIE KAK ?
    pandai pulak budak nakal nie sebut name tuhan kan ? -__-
    saia pun jawab jela .. then dier reply ..
    KIMAK GILER PMPN TU ! BERANI DIER BUAD AKK AK SORANG NIE ! MANA DIER ?!
    ak kate kat luar kowd .. arin semua da g carik budak tu ..
    tgk2 , budak tu lari dulu .. kitorank tak dapat carik dier .. g la public lagi , nmpk kekasih hati i :P
    tergelak la skit .. ^_^
    then abes semua tu , balek , seterika baju , cmpk baju sirap tu dlm washing machine and pakai baju cpt2 and dtg skola balek .. tgk , semua da masuk klas .. apalagi ! pecut la .. naseb bek cikgu baek yg masuk and cikgu tgh serahkan kertas sorang satu ..
    then , biarkan jela pmpn tu .. kesian lark an ? tapi geng2 saia maw carik dier . -__-
    takpayah la weyhh .. dier buad kat ak .. bukan kat korank and kalau kat korang , korang nk belasah ke , buad la suke ati mak tiri kau tapi dier buad kat ak and ak taknak gaduh yg kecik nie .. biar jela :))  bapak ak kate , biarkan je diorank ..yg penting , akk blajar pndai2 , daddy antar asrama trus ! and kalau diorank buad akk lagi ke , bgithu daddy !
    BODOH PUNYE BUDAK ZAMAN SKUNK ! OTAK KEKAMPUNGAN BETUL !
    and my daddy said , kalau akk betulbetul nk pindah , blajar betulbetul taw ! daddy antar trus g asrama mak uda .. :)  and kalau ade budak bulibuli akk lagi , tell me :P
    akk nk pindah sbb kena bulikan ? :)
    yeahh , kind sort of like that :(

    the second thing pulak , ermm .. pasal ape ye ? :/ 
    HAH !
    ak tak tahu kenapa ak masih jeles kat THE SWEET COUPLE tadi ! -__-
    men tolaktolak kat depan mate ak !
    weyy pmpn ! ak tahula kau saje nk buad ak jeles :'(
    and ak pun tak taw nape mlm smlm ak ingatkan kau and ak nanges .. tapi yela ,
    kau da berpunya and ak pun da berpunye .. and disebabkan ak da berpunya , and ak punye lagi
    baek <3  dier sayang ak and dier terima ak seadanye :D
    sayang kamu biy ! <3 <3 <3

    yg third thing pulak , pasal kawan saia yg baru tu .. yg kat tepi tu ......>
    kan ade gmbr2 org yg saia syg tu ..
    HAAAHH ! yg KAWAN BARU tuu ..
    dier remove saia dari face book :'((
    itupun saia dapat tahu mase balek tadi .. patut la kat enset saia carik fwen , tak dapat !
    rupenye dier da remove ..
    AWK , KALAU AWK MARA SAIA SBB AL** ** ***** tu ,
    baek hentikan kan awk ? :')
    takkan maw gaduh hanye sbb laki .. jatuhkan maruah pmpn je kan awk ?:)

    yg kelima nye pulak , ari ni saia tak g showdown cause my mom ade banyak keje ..
    but next week , kitorank pergi ..
    KAK NGAH , JAGE TIKET TU BETULBETUL !
    hehe

    yg keenam nie , maybe ok skit la bab tadi lepas abes rehat .. naek kelas and nmpk si tinggi ! :P
    tegur la dier .. ^_^
    comel awk , dier cakap
    HAHA YE ADIK KECIL ..
    aww ~
    addin addin !
    syg kau !
    ^_^
    jgn curang sama ak ya addin ! :P

    p/s to SHAHRUL HAZIQ
    itu cuma kawan saia , saia syg dier mcm abg sendiri .. :)
    so , jgn tuduhtuduh and jgn marahmarah and jgn bencibenci !
    nanti tak comell ! :P
    and
    SAIA SAYANG AWK SORANG SAJEE :D

    okayy la korank , saia got to go now ..
    byeee ILY <3

    Tuesday, May 17, 2011

    ini tidak adil ! :P

    INI TIDAK ADIL !
    inila tajuk kite pada pukul 07:01 malam nie .. da kire malam kan kalau maghrib ? o.O
    okayy ! yang tak adil nye ialah :
    maksu saia , paksu saia , elma , elna , dina and yana .. all that is my kezen .. diorank pergi tengok wayang ceriter KONGSI ! tanpa bagitahu saia and mase diorank nak pergi tu , baru diorank antar kat status saia yg : BYEE MYRA , KITORANG NAK GI TGK CRITER KONGSI .. HEHHE
    arghh ! annoying right maksu saia ? -___-  yee , dier jenis sporting ! dier slalu bawak kitorank pergi shopping ke jalanjalan ke and tgk wayang . sama macam shulie saia .. my aunt . bab wayang nie , diorank nye hasutan la xD  yg maksu saia nie kalau bab shopping , dier yg paling lame dalam kedai tu , mengalahkan kitorank yg muda nie taw ! *maksu ingat , maksu da kawen .. takpaya pilih baju cantekcantek utk diri maksu .. paksu terima diri maksu seadanya .. tapi kalau belikan baju tu tok kitorank , bagi jela .. tak malu pun :P
    sampaikan saia , angah dan paksu duduk kat kerusi depan kedai tu sambil usha awek awek yg lalu :P haha nakal kan kitorank ? yee , saia macam laki .. ^_^  saia terima diri saia seadanye .. kalau balek kmpng pun , bukan g shopping nun kezenkezen pmpn tu .. ngun lakilaki je .. men badminton , ajak lawan nun laki .. kadang2 men bola nun shapiq and ajim ! :P
     

    nie ape sampai kuar criter len nie ? bukan nak criter pasal INI TIDAK ADIL ke ? -____-
    sambung balek ! xD
    takpe takpe korank ! korank da tgk criter kongsi kan ? saia punye tempat bukan dalam gelap and ade popcorn .. saia punye tmpt berlampu lampu dan ade pentas besar aw ! ade penari lagi !
    apalagi kalau bukan dekat I-CITY ..  tgk SHOWDOWN  la .. :P
    maksu saia kate , TAKYAH GILA MYRA , BUAD ABESS DUIT KAU JE ! -__-
    haha ! xD  you wrong ladyy ! cause saia pergi sane FREE saje .. cume duit minyak , mak ayah yg bayar laa :P  free , korank caye ? haha cause kezen saia , KAK ngah .. dier kerja dgn pekerja2 kat situ .. ape tu ?! yg RADIO ERRA erh ? ntah ! mampus la :P 
    harap2 dapat pergi esok .. amin :)
    kiter tgk dulu ye my kezen ? :)
    byee :D

    haishh ! -____-

    aishh ! ape nak jadila nun ak nie ! tapi ade kelebihannye jugak .. :P  semenjak dapat laptop baru nie kan , ak rase diri ak tak cukup tidur la o.O  tgk ! lebam da bijik mata ! xD 
    arghh ! ak blajar sendiri mcm mane nak upload gmbr dalam laptop nie .. haha ak men tekan je .. tapi mase tekan tu , ak tengok betulbetul .. button mane yg nak kena tekan .. :) dalam satu ari je ak da dapat blajar .. hehe tapi , ade keburukan pasal blajar upload gmbr nie .. -_____-
    esok da start peperiksaan , ak baru bace buku science , bm and english sajee .. susah jugak nie ! ak harap dgn segala doa kawankawan , guruguru , ibubapa dan kezenkezen ak semua , ak boleyh dapat kelulusan .. aminn :)))

    kali nie dan ari nie , kali kedua ak gado same dier :)  gado pon sbab dier ckap ak curang .. :) 
    aiyaa !
    BIY , YAYUNK TAK CURANG SAME BIY .. :)  SEMUA GUYS TU JUST KAWAN YAYUNK .. YEE , MMG RAMAI YAYUNK CHAT NUN LAKI SBAB YAYUNK TAK RAMAI KAWAN POMPUAN .. TGK LA KALAU YAYUNK G MANE2 TAK LEBIH DARI 5 ORANG JE KAWAN YAYUNK YG BERJALAN NUN YAYUNK .. BIY PRASAN TAK ? :) 
    DULU MASE YAYUNK SKOLA RENDAH , RAMAI ORG KATE YAYUNK NIE TOMBOY SBB RAMAI KAWAN LAKI .. -___-  *yee , saia mengaku*  KAWAN POMPUAN YAYUNK DULU , 4 ORANG JE .. LEBIH KURANG MCM TULA .. SBB TULA KALAU BIY TGK YAYUNK PJ JE , MESTI MEN BOLA SEPAK ! :D 
    tahun lepas lagi la ! yayunk men bola nun laki kat padang sampai cikgu halau taw ?! -___-   *sbb saia nie jenis tak leyh pisah dari budakbudak laki nie ..* 
    SO BIY , JGN LA FITNAH YAYUK LAGI .. :(  YAYUNK SEDIYH BIY TAK CAYEKAN YAYUNK .. TAPI YAYUNK DA JANJI TAKKAN LAYAN DIORANK LEBIH .. :)
    BIY PEGANG LA JANJI YAYUNK TU :)


    haaaahhhhh ~~ leganye rase biler semua da siap ! rase nye leyh la rehat rehat sikit .. :) byee

    Monday, May 16, 2011

    aiyaa ~ -___-

    aiyaa ! mulemule ckapa saia teruk la , tak gune la but saia sabar je nun awk ^_^  sbab saia sayang awk . awkkan kawan saia :)  yeahh .. kawan yang bergaduh :P

    mulemule tu mmg teruk gilerr la kitorank gado ! mmg teruk giler bambiss la ! ><  sampaikan dier ckap saia pompuan tak gune la , pompuan giler la , saia tak patut ade hubungan kawan nun dier la , yang paling saia nak tergelak , dier cakap saia tak patut LIKE STATUS OR COMMENT dierr .. xD  ade ke patut ? dalam pergaduhan pun , nak buad lawak ye abg oii ? :D haishh but time dier mara giler giler bambiss tula , saia buad macam takde pape .. macam kalau dier cakap bendabenda tu , saia boleyh lagi letak gmbr senyum la , gelak la , buad muke comel lla  -___- * kau comel ke myra ? jgn nak perasan la ..:p   BHAHAHA  lawak kan hubungan BESTY kitorank nie ? tapi mase dalam saia tergelak soranksorang tula saia tutup kesedihan saia .. :)  sbab sebenarnye saia maw nanges , sbb tula saia purapura gelak :p  hehe , ampir air mate tu nak leleyh la dier buat kejutan ! erhh ? ^_-  dier kate dier mintak maaf and kitorank akan ade hubungan yang mesra ! hehe takdela mesra pun , kawan jela , means i  ! -___-  aiyaa , dont pikir macam2 .. nanti boyfie saia mara lorhh :P 

    haha okayy la , kalau ade anythings else .. saia update nanti kayy ? ^_^

    Sunday, May 15, 2011

    wohhoo ! xD

    wohoo ! best giler tadi kat skool mase ari guru .. ade zapin , tarian jawa , nyanyian solo , breakdance dier tak leyh blahh ! xD shemard baii !

    zapin dier , tak seimbang sbab sorang takde and sekejap je and tarian dier and tak bersemangat laa :(

    tarian jawa , perghh ! gempak ! tak pakai kasut , tgah2 panas tu ! mmg melecur la kan ?! xD tapi , disebabkan akk ipar ak ade and dier hebat , tarian tu akan nmpk lagi hebat la ! xD  AKAK IPAR SAIA CANTEK DAN COMEL :p

    nyanyian solo dier plak , shahzereen ?? apetahh name budak tu ! dier kawan ex saia -___- so , mlas nak ingat and dier jgak ex kepade kawan saia .. ^_^  perghh ! dier nyanyi lagu apetah ! gempak giler seyhh ! xD *myramyra , kau nie semuanye lupa .. sudaa nyanyok kaa ? -___-  kalau cikgu fadlina pulak , dier nyanyi lagu GEMILANG , JACKLIN VICTOR *saia taktahu macam mana nak eja name dierr , so just let it be :P  boleyh la tahan sedapnye .. sampaikan 3 , 4 org datang bagi bunga mase cikgu nyanyi .. so romantic <3 haha xD

    breakdance , takkan dilupekan ! gempak giler bambiss la waa katekan XD  rase nak tengok sekali lagi la ! ^_^  then , diorank buat tarian SUPER JUNIOR , BONAMANA .. so peminat superjunior yg tak datang .. haha kesiann korank :P  diorank lagi hebat dari superjunior waa cakap same luu ! xD

    maybe this is teacher's day ever la kat skola wa ! jerit jerit wa sampai nak terkeluar anak tekak ! bhahahaha XD  okayy la , waa cau luu ! kalau ade apa apa perkembangan , wa citer same lu ! aslmkm :))

    YAHOO .com xD

    seriuosly , tak sangka hidup ak jadi happy giler macam nie ! :))

    mule mule nye , maen ujan ! itupun , selamatkan baby kucing dari kena ujan .. aww~  the are so cutee :D  geram saia ! XD

    yg kedua nye , my dad da beli laptop baru yg canggih dan laptop yg putih tu .. my parents bagi saia ! aww~  best nye , best nye , best nye ! :)) kamu ade ? haha .. so skrng nie , saia update dgn laptop saia sendiri la :P

    yg ketiga pula , tadi g shopping and jalan jalan with my family and carik present for teacher .. yela , esokkan nak sambut teacher's day kat skool kitorank .. :) saia beli banyak barang ! saia beli macam2 ! XD  sebenarnye itu lagu saia ! saia reka sendiri .. :P tak tanye pun , myra .. -___- *tak tanye takpe , saje bagitahu .. -__-  and mase kat shopping complex tadi , saia jadi budak budak taw ?! saia duduk dalam trolley and sowh adek saia tangkap gambar .. sampai kan abg yg kerja berdekatan kat situ gelak taw ! haha naseb bek comel , haha XD  *gataii ! takpe la , pkwe saia lagi comel :P 

    yg keempat , maybe saia satu family akan pegi tgk showdown kat i-city .. insyallah .. :) arap2 buley pegi :)  anyway , thanks to kak ngah laa , for everything :D 

    saia suke kehidupan saia ! :P

    Friday, May 13, 2011

    manyak masala ! -_____-

    aiyaa ! what happen now ? why mase bace yassin semalam ak nanges ? bodohnyee ! malunyee ! naseb bek takde org nmpk kecuali putri .. :) tenkiu syangg cause risaukan i dan ask mcm2 .. i know u worried about me  <3 <3 <3  ak nanges pon sbb manyak masala la korank :( 

    *ayah ak taknak pecaye ap yg teacher ak cakap .. kalau something happen to my sista mcam mana ? :"(( im really worried about my sista , MAYA .. :(

    *mentang mentang ak kecik .. ramai orang suke buli ak :) but ak just sabar .. tapi kadang kadang tu , ak da tak sabar .. ak takkan layan org tu ! -__- cause annoying .. ak masuk kumpulan yg HOT pon takde sape respect ak .. haha xD HOT  sanad ke kumpulan ak tu ? rasenye , biase biase saje .. ak tak HOT kayy ? ak COOL sajee ~ xP  but thanks to god , bagi kawan kawan  yg risaukan ak .. :DD

    *my mum always balek lambat :((  im always worried and sad cause , ak hanye ceriterkan masala ak kat mak ak and dekat blog nie je .. but disebabkan mak ak slalu balek lmbt , ak semakin stress !! D:  and sorry la kepada sesiapa yg lambai kat ak ke ckp hye kat ak ke semalam and ak tak balas balek .. sbab ak takde mood and tak larat la :) stress sanad ! :( ak just leyh ceriter kat mak ak .. yelaa , korank patut bersyukur ade abg ke akk ke sbb sekurang kurang nye .. kalau ad soalan keje skola yg korank tak tahu , leyh tanye diorank and kalau ad masala , korank leyh ceriter kat diorank  .. :) bestnye idop ad abg atau akk kan ? :))

    disebabkan semua masala yg melanda nie , ak tak leyh nak fokuskan kat pelajaran .. but ak akan TRY THE BEST FOR MY MUM , MY DAD AND MY FWEN , DAYANA :DD  i want to be like my fwen and my sista ! :P  they good in anything ! :D im proud have them in my life :)) 
    haaahhh ~  rase lega skit boleyh citer kat dalam blog nie kan ? :)

    Thursday, May 12, 2011

    isk isk isk :'(

    isk isk isk .. :"((  why all this happen to me ? masalah orng laen , boleyh plak ak selesaikan .. tapi masalah ak sendiri , xboleyh selesaikan plak .. pelik pelik -_-  napela my dad tak nak caye ape yg my teacher cakap ?? :(  kalau ape yg my teacher ckp tu betul , mcam mane ? ishh ! jgn ckp mcm tu myra ! kau taknak kan jadi mcam tu ! yee , ak mmg taknak semua nie berlaku kat adek ak .. althought we always fight but , later oke balek ! :P hihihii .. MAYA , BE STRONG OKAYY BABE ? ILOVEYOU , DONT LEAVE ME .. KALAU KAKAK DA KERJA , KAKAK GUNEKAN GAJI TU TUK BAWAK MAYA G KLINIK UTK CHECK .. BUT , IM NOT WORKED YET .. :'(  SORII SYG .. <3  DAN KALAU KAKAK PANDAI , MESTI DADDY DAH AJAR KAKAK BAWAK KERETA VITARA TU .. TAPI KAKAK KURANG PANDAI LA .. SO , KAKAK TAK BOLEYH BAWAK KERETA TU LAGI DAN TAK BOLEYH BAWAK MAYA G KLINIK .. IM SO SORRY DEAR .. :'(  BUT JUST ONE THING THAT YOU MUST REMEMBER , IM ALWAYS LOVE YOU AND BE STRONG GURL .. :') apa yg terjadi at my sista , cannot bagitahu .. just aisya syg and my family .. ^_^ 

    tadikan blajar science , wahh .. siusnye ak blajar .. -__- sampai `AYSAH' buad lawak pon , ak tak dengar .. kalau slalu nye , ak buad2 tak dengar tapi sebenarnye dengar bab biler dier buad lawak , ak menyampok gelak .. hahah ^_^  paham tak ? kalau tak paham , pura pura paham jela yee ? :P kalau mase math pulak , sekejap je sius .. dalam 10 minit macam tu .. later , da bising .. semua bab `AYSAH' ! ><  korank tahu dier buad ap ?? kalkulator tu , dier jadikan enset ! -___- dier buad buad kol org , then dier ckp sorank2 .. dier ckp , weyh pe'ah ! kau nak tahu suhaila tu dier mengandung .. ya allah ! 5 anak kembar hah dalam perut tu ! maybe kasi korank ak tulis nie tak lawak but kalau korank tgk `AYSAH'  buad dan care dier ckap ! gilerr la ! sampai mase english pon dier buad mcam tu , teacher shahirah pon tergelak sorank sorank kat depan tu hah ! hahaha XD  mase PSK plak , tahu kan itu mate pelajaran ap .. hehe ^^  mutt dok semeja nun kitorank , gosip ! bhahaha XD  mmg best giler la ! but im not in a right mood so , tak bnyk gelak laa .. :)

    oke la , maybe itu je yg saye nk ckp .. meyh kiter ramai ramai tgk maharaja lawak ! :P  skunk time JAMBUU ~ my fevret ! heheh tutu titi tata ^__^

    Wednesday, May 11, 2011

    erghh -_-

    geramnye ! puan e2 hanye cikgu bahasa melayu , okayy ? so , tak payah la nak komen macam2 plak .. suar saye kecik ? yee , mmg kecik .. sbb e2 suar tahun lepas dan suar tahun nie punye suda koyak di tengah tengah nyee .. -_-   tgk ! suda kantoi sama semua org ! :P  stokin saye pendek ? yee , mmg stokin saye pendek sbb e2 stokin adek saye .. stokin saye suda busuk dan my dad basuhkan ye , okayy ? ape ?! puan pikir , basuh pukul 9 lebih macam e2 , pukul 10 suda kering ? kepala achik hang la ! -_-  baju pulak , besar sbb my dad baru beli tahun nie dan bulan 2 ke 3 ntah ! kang saye pakai tahun lepas punye kang , sampai pusat ! tahula puan e2 kaya , takpayah la care cakap e2 macam kutuk dan perli .. ><  mase e2 , penolong ketua besar panggil saye dan kawan saye utk sembang sembang pasal kawan saye yg  nak pindah e2 .. saye pakai SUAR KECHIK e2 dan STOKIN PENDEK  macam e2 , dier tak komen papew pon ! yg puan nak lebih lebih , apahal derr ? and tadi saye tembung ngun cikgu disiplin dan dier tengok saye punye pakaian , dier senyap je ! yg puan nie nak kecoh pahal ? dah tahu saye punye suar nie kecik dan singkat .. yg puan lagi tarik naek atas e2 nape ? BO*** !! hahh ! kan da mule  mencarut ! =="  sabor jelaa .. and yg puan mara kawan saye pakai baju putih nape ? cikgu disiplin tak memekak ! yg puan lebih lebih , pahal ? e2 kira bersyukur la dier pandai tutup maruah , daripada dier pakai bikini je ! :P

    aww ~ my boyfie so sweet .. he crying cause he knows that i want to move onn .. :) i asked him , BOLEYH TAK YAYUNK PINDAH ? and he says like this to me : mne leh ,,,, jgn lah .. !!!!! then i asked , npe plak ? then he says : SYE SYG AWK ..... SGT2 .....   aww ~   pas e2 , dier buad muke sedih and saye pon katela , jgn la nanges .. tak comel nanti .. and he says , nak mrajuk la mcm nie ... then i say , okela .. yayunk tak pindahh tapi kalau kiter da clash , yayunk pindah laa .. and he says : oke  , bb xkan clash nun yayunk .. cayelah .. im swear .. PLEZZ JGN PINDAHH !! and i says yelaa ==" pas e2 , dier HOREEYY ! hhihhi , syunk kamu ! :P haha sweet tol my boyfie ! haha kamu ada ? takdee :P


    for asyraff acap , saye tak jeles pon andaipun awk buad saye jeles sbb ade org yg lebih menyayangi saye .. :) moga bahagia dgn qamarina :D

    Tuesday, May 10, 2011

    story moryy :P

    first story , you want know something ? if you do want , just do you want ! haha *mule merepek sbb tadi baru lepas makan kerepek .. haha ! >< 
    this is it ! WHEN I MISS YOU , I EAT LOLIPOP AND CHOCOLATE CAUSE .. I MISS YOU LARH , OTOHH ! :P haha so , for you all if aku makan benda2 yg tulisan biru tu ckap .. pehe pehe jela yoo ? hehe ^_^ 

    second story , pewna tak SMALL KIDS DISTURB YOUR SLEEP AND BIG KIDS DISTURB YOUR LIFE ? =="  silly question right ? haha but for me , the big kids never disturb my life but just this one a little gurl are disturbing my life !!! understand that ? kalau takk , pura pura paham jelaa :P hehe

    third story , pewna takk korank prasan pasal kalendar ataupun , hari2 pada minggu nie ? HAA ! kalau tak tahu , meyh nenek nak kasik tahu ! hihihi :P  sebenarnye yg nenek sowh korank prasan kan tu ialah ..
       after MONDAY , TUESDAY .. the calendar show W  T  F  ! HAHA , what was that mean ? that's mean , W for WEDNESDAY .. T for THURSDAY .. F for FRIDAY ..  it can become , WELCOME TO FACEBOOK too ! haha  dont think of the one word .. *what the fuck .. huhuhu .. ^_^

    forth story , WHEN I MISS YOU , I JUST LOOK AT YOUR PROFILE AND MY PROFILE AND READ OUR PREVIOUS MESSAGE AND STATUS .. :'(   aiyaa , brapew bnyk AND  daa ?? heheh , just forget about the brapew bnyk AND .. hihihi ^_^

    fifth story or should i say the last story .. heheh .. yeahh , the last story .. and this story is for you , ASYRAAF ACAP .. tangan saye patah sbb geram same kamu .. ^_^  haha logik takk ? tadi mase dekat skola saye asyik tumbuk tumbuk pintu skola sbb nak lepaskan geram .. saket , mmg saket and kawan pon ade tegur , MYRAA ! STOP DOING LIKE THAT ! IT MUST REALLY HURT , ISN'T IT ? YOU CANNOT DO THAT JUST BECAUSE OF THAT BOYY ! YOU'VE RUINED YOUR OWN LIFE , YOU IDIOT !  haha yeahh .. maybe ape yg diorak cakap tu ade betull .. so , tak boleh buad da la .. sbb nanti diorank nampak and diorank mara .. haha  so , kat umah diorank tak nmpk la kan .. hehe  balek balek uma , tengok ank kucing , citer kat anak kucing , pegi bilik , nanges sepuas puasnye ... mase tula , tgn saye patah sbb katil saye ade tmpt letak anak patung dan dia macam RAK KAYU .. so , tumbuk la kat situ .. sekuat kuat giler babiss ! ><  tiba tiba , dgar bunyi , PRAKK !! apalagi , menjerit la satu bilik ! haha XD lol !!  then , turun bawah amek pembalut , balut la tangan yg tak bersalah tu jadi mangsa ! XD  and the last one , saye tak makan dua ari aww ! :P   sbab kamuu , asyraff .. :) 

    why did you do like that ? :"(

    why , why , why ? yeahh .. mmg best kenakan ak kan ? yeahh .. cause im a stupid so you can played me ! ^_^  tenkiuu twicee .. nak balas dendam sbb ak saketkan ati kau smlm ? haha try laa .. :P yeahh , mmg ak jelezz but :

            DON'T PLAY WITH ME ! CAUSE I CAN PLAY BETTER THAN YOU ! STUPID ! :P
                                                                   remember that , boyzz !

    yeahh .. mmg ak MAHUKAN DIRIMU , TUK MENDEKATIKUU .. but not like this way boyy .. i dont want you changing your shell like this ! *tukar diri kau macam nie .. its like you being SELFISH , you know ! and you know i hate that sifat , okee :P

              STOP PLAYING WITH MY HEART , YOU STUPID ! I HATE YOU SO MUCH NOWW ! :"((

    and right now , if someone asked me IF I MISSED YOU ? I SIMPLY WALKED AWAY AND WHISPERED , SO MUCHH ! <3 <3 <3 well , if you dont trust this green word , you must be an idiot ! =="  *terus terang sanad la kau nie , myra !! aiyaa ..

            ~  FEELINGS CAN BE CONTROLLED BUT TEARS NEVER LIE :')
                      ~  MY INBOX IS FULL BUT MY LIFE IS EMPTY WITHOUT YOU , IDIOT ! :P