Monday, May 23, 2011

ape masala korang , bodoh ?

ape masala korang bodoh ? -___-

okayy , qamarina
first ak ingat kau nie baek la sangat kan ?!
then , tgk kau amek acap pulak ..
finee , ak maafkan lagi
tpi tak sangka kau nun kawankawan kau tu teruk kan !
mcm kau la !
BOSS OF THE TEAM !
semua ak nye balak , kau nak amek !
susa idup doee ..
tahula kau tu cun , comel , hot ..
but kalau ati mcm s***
baek takpayah sayang :))

kawan kau pulak , aini ..
apa masalah dier ?
skunk citer dier nk amek balak kawan ak pulak !
ishh ! susa la idup  kalau semua ak nye and kawankawan ak nye balak korang nk amek !
terus terang la ak cakap 
MACAM BABI , 
tahu tak binatang tu mcm mane ?
HARAM nk pgg , taw ?
org pun geli nk pgg !
kau tak malu ke skunk da kecoh yg korang nie perampas pakwe org ?
kejap lagi , ape pulak ?
amek adekadek ak nye balak plak ?
mmg takyah idup la korang nie -___-
soriila ak nie jujur sangat ! ^_^

skunk ak takut , hasbi pulak .. :O
awk dala rapat sama saia punye balak :)
but jgnla lebih ye ?
saia bagi amaran dulu :P

kalau dayya pulak ,
akk tahu adek nie baek ..
adek takkan jadi mcm diorang kan ?
lagipun , pakwe adek kitorang tak kenal sangat pun
atau bule dikatekan , tak kenal pun :D
so , kitorang tak kacau la awk punye ye sayang ?
and jgnla kitorang tak kacau korang nye ,
korang nk kacau kitorang punye .. -__-
ak skunk nie da tak gaduh and malas nk gaduh ..
ak kalau gaduh skunk nie pun , tak gune tgn lagii ^_^
jgn sampai ak gaduh gune tgn ..
kalau tak rambut korang yg akan tertanggal :3



about aisya pulak :"(
sabar key sayang ?
MAISARA tahu ASYAH
seorang yg kuat .. :))
kalau betul jari ASYAH tu nk kena potong ,
bgithu sama saia ye ? :"))
saia maw ziarahi awk :)
and tenkiu sbb suda add saia punye fb :D
saia sayang awk ASYAH :P
kuatkan semangat
kalau takut sangat , mintak doktor tu bius ^_-
kate mcm nie ,
DOKTOR , KALAU NK BIUS TU , KASI LA 2 3 HARI KEBAAASSS JE
nanti gerenti doktor tu ckp
SAIA BAGI AWK 2 3 BULAN PUNYE KEBAAASSS SAJEE :p
haha , jgn mara ye ASYAH :P
jozan yg sowh kiter ckp mcm nie :D

okayla , byee :)

No comments:

Post a Comment