Tuesday, May 24, 2011

fikir balek la

this title is for
QAMARINA
remember back what you've talk to me

dah kalau org tu mtk kapel .. takkan tak trime
kalau kau dah tahu apa akan jadi ,
perlu ke kau trimer ?
kalau ak , ak takkan trimer sbb ak lebh pentingkan kawan dari amek pakwe kawan :))
sbb ak tahu kalau kiter amek pakwe kawan kiter ,
ia akan menjejaskan persahabatan kiter :)
mcm skrng , kau dan ak :)
kan dah terjejas :D
yeahh , maybe qama marah sama akk sbb asyik tulis pasal korang kat blogger nie but akk tulis bkn sajesaje ..
ini  care akk luahkan prasaan akk :)
akk rase keseorangan skrng :)
mak akk slalu blek lmbt dan akk takde sesiapa nk kongsi masalah ..
kawankawan akk pulak , semua sibuk dgn masalah diorang sendiri ..
akk takde akk atau abg nk ceritekan masalah ..
kalau ceriter pun dkt maksu akk atau paksu akk :")
itu pun setiap bulan , sekali atau dua kali je akk jumpe diorang :)
akk dah takde sesiapa dahh
klu nk ceriter kat ayah pun , ceriter masalh kena buli je :)

well maybe korang rase akk nie gedik la kurang ajar la
sbb tulis pasal korang kat blogger nie but srius lie ,
ini care akk luahkan perasaan ..
mak kate ,
kau tulis jela apa apa kat blog nie kak !
so , akk pun takleyh bantah ckp mak :P
jadi akk kena la ikut ckp mak :)
korang rase akk dah terlebih batas sbb still nk gaduh nun korang ,
korang salah !
AKK JUST LUAHKAN PERASAAN
and kalau korang rase korang kena respect akk ,
just forget bout it
akk tak rase pun yg korang patut respect kitorang and akk tak paksa pun korang respect kitorang ..

and qama , akk mntk maaf kalau akk dah saketkan ati qama but akk taknak gaduh dah ..
sbb ayah kate , lupekan je semuanye ..
fikirkan benda yg baek tgh datang nie :)
yee , mmg ade seseorang yg lagi baek tgh datang kepada akk and akk rase dier mmg boleyh buad akk gembira :D
akk dah anggap qama mcm adek sendiri and keluarga sendiri ..
sbb tula akk taknak gaduh nun qama sbb setiap ahli keluarga mestilah mengalah kan ?
jadi , disebabkan akk yg besar and akk kenala mengalah ..
and ini yg terakhir

SEMOGA BAHAGIA DAN KEKAL SELAMANYE :"))


No comments:

Post a Comment