Wednesday, May 18, 2011

naseb malang -____-

greatt ! saia da agak daa .. semenjak saia bangun tidur tadi , naseb saia ari nie mmg malang -__-
saia bangun tidur saja .. mate rase mcm tak seimbang .. hehe , mcm nie o.O
pergila tgk kat cermin .. tgk2 , mate saia sepet da ari nie .. O.o
ergghh , sabar sajela .. yelaa , disebabkan mate dier pun sepet .. terima jela , same nun dier :P
biy biy , mate kamu sepetkan ? haha xD saia suke biler cakap nun bie , dan tgk mate biy :)
aww ~ so cute la meyh ^_^
okayy , stop talking bout that ! the second thing yg malang nye ialah ..
mase datang skola tadi , naek trip yg kedua nun budakbudak skola .. nun adek saia la , then da sampai skola , teman adek g beli air kelapa dpn skola .. antar adek sampai pagar skola rendah , then teruskan la perjalanan nak masuk skola saia sambil bace buku bm cause ari nie peperiksaan bahasa malay :D    mase bace , pndg2 la jugak kat blakang takut ade kereta ..
tibatiba , :O

ade org baling something kat baju , kena belah kanan sahaje .. tgk je baju , warne merah ..
nmpk plastik air sirap kat sebelah .. then bau pun air sirap .. sudaa , apalagi ! pndng blakang laa ! ><
tgk2 , bdk pmpn kat blakang . sorang tgh ternganga mcm tak percaye ape dah berlaku .
dah syak ! mesti pmpn nie nye keje ! tapi saje nk test tgk dier nagku tak an ? so , jerit laa ..
SAPE YG BALING NIE ? SAPE PANGAI MCM CIBAI SANGAT NIE ?
semua diam ..
tanyela lagi !
SAPE YG BALING AIR NIE ? KAU BUTA KE ?
salah sorang tu ckp , si ketot tu !
TULAA KAU ! AK KATE JGN BALING ! DEGIL ! TGK ! DA KENA KAK MYRA ! TULA , BAZIR LAGI ! TULA BALASAN TUHAN !
dalam ati ak .. sabar jela si DUGONG nie .. *intan* kau mcm perli ak je ! mntng2 dulu kiter pewna fight !
yee , saia pewna fight nun dier sbb mulut dier mcm cibai gak ! mcm pangai dier ! ade ke patut , dier cakap and kecohkan kat satu skola yg ,
MYRA PEWNA MAEN NUN AZMIL
-_______-
mmg mcm cibai lakan ?
then , smbng citer tadi hehe :D
yg si ketot tu kate ,
SORI LA KAK .. SAIA TAK SENGAJA .. SAIA NAK BALING KAT LONGKANG AND TAK NMPK PULAK AKK KAT SITU .. SAIA BETULBETUL MINTAK MAAF .. :(
kepala achikmaknenekbapakatukkaula !!!
longkang punye besar kontraktur tu bina kat tepi tu ! kau kate tak nmpk ?? APE ? AK NIE KECIK KE , LONGKANG TU TAK CUKUP BESAR ?
nak ak campak kau dok dlm longkang tu baru kau nk tgk bape besar nye and bape dalam nye ?
erghh ! then , saia pun ckp la ..
ABES SKUNK MCM MANA NIE ? ABES SEMUA BASAH AND MERAH MENYALA BAGAI !
TAKKAN NK BALIK ! AKK NAK PEKSE NIE ! PIKIR SEMPAT KE NK BALIK GOSOK BAJU SEMUA ???
then dier reply ,
ERMM , WEYY INTAN ! TEMAN AK BALIK AMEK BAJU AK LA ! BAGI AKK NIE PAKAI !
aishhh ! agak langsi disitu ! kau tu pendek , kecik .. takkan akk nak pakai sayang oii ?
kang ketat ! tak pasalpasal ak kena kaunseling pulak ! -___-
kalau intan punye tu ? :OO  wou wou wou wou !  besar gajah hah ! kain tu , boleyh sapu lantai tu !
ak pon blah jelaa , g letak beg and g publicphone ..
mase smpi kat port saia , cmpk beg and cmpk buku .. kawan tanye pahal kau ?
saia pun blah mcm tu je ! tapi , patah balek .. hehe
SAPE ADE DUIT ? :p
nak call mak ak jap !
yus pun bagila 20 sen -___- pikir cukup ka ? diorang tanye lagi pahal ? jwb jela nape an ? then diorang tinggal saia mcm tu ? -___-  saia pun buad donno and call la mak .. mak angkat , kelang kabut ckp sbb takut duit abes .. tgh ckp sowh dtg amek and baju kena air sirap , tertutup .. -___-
mak sempat tanye , sape baling ?
then nanges2 la .. :'(  yela , baju da kotor .. tibatiba , si ain tu dtg , dier tanye ..
NAPE NIE KAK ? YA ALLAH .. SAPE BUAD NIE KAK ?
pandai pulak budak nakal nie sebut name tuhan kan ? -__-
saia pun jawab jela .. then dier reply ..
KIMAK GILER PMPN TU ! BERANI DIER BUAD AKK AK SORANG NIE ! MANA DIER ?!
ak kate kat luar kowd .. arin semua da g carik budak tu ..
tgk2 , budak tu lari dulu .. kitorank tak dapat carik dier .. g la public lagi , nmpk kekasih hati i :P
tergelak la skit .. ^_^
then abes semua tu , balek , seterika baju , cmpk baju sirap tu dlm washing machine and pakai baju cpt2 and dtg skola balek .. tgk , semua da masuk klas .. apalagi ! pecut la .. naseb bek cikgu baek yg masuk and cikgu tgh serahkan kertas sorang satu ..
then , biarkan jela pmpn tu .. kesian lark an ? tapi geng2 saia maw carik dier . -__-
takpayah la weyhh .. dier buad kat ak .. bukan kat korank and kalau kat korang , korang nk belasah ke , buad la suke ati mak tiri kau tapi dier buad kat ak and ak taknak gaduh yg kecik nie .. biar jela :))  bapak ak kate , biarkan je diorank ..yg penting , akk blajar pndai2 , daddy antar asrama trus ! and kalau diorank buad akk lagi ke , bgithu daddy !
BODOH PUNYE BUDAK ZAMAN SKUNK ! OTAK KEKAMPUNGAN BETUL !
and my daddy said , kalau akk betulbetul nk pindah , blajar betulbetul taw ! daddy antar trus g asrama mak uda .. :)  and kalau ade budak bulibuli akk lagi , tell me :P
akk nk pindah sbb kena bulikan ? :)
yeahh , kind sort of like that :(

the second thing pulak , ermm .. pasal ape ye ? :/ 
HAH !
ak tak tahu kenapa ak masih jeles kat THE SWEET COUPLE tadi ! -__-
men tolaktolak kat depan mate ak !
weyy pmpn ! ak tahula kau saje nk buad ak jeles :'(
and ak pun tak taw nape mlm smlm ak ingatkan kau and ak nanges .. tapi yela ,
kau da berpunya and ak pun da berpunye .. and disebabkan ak da berpunya , and ak punye lagi
baek <3  dier sayang ak and dier terima ak seadanye :D
sayang kamu biy ! <3 <3 <3

yg third thing pulak , pasal kawan saia yg baru tu .. yg kat tepi tu ......>
kan ade gmbr2 org yg saia syg tu ..
HAAAHH ! yg KAWAN BARU tuu ..
dier remove saia dari face book :'((
itupun saia dapat tahu mase balek tadi .. patut la kat enset saia carik fwen , tak dapat !
rupenye dier da remove ..
AWK , KALAU AWK MARA SAIA SBB AL** ** ***** tu ,
baek hentikan kan awk ? :')
takkan maw gaduh hanye sbb laki .. jatuhkan maruah pmpn je kan awk ?:)

yg kelima nye pulak , ari ni saia tak g showdown cause my mom ade banyak keje ..
but next week , kitorank pergi ..
KAK NGAH , JAGE TIKET TU BETULBETUL !
hehe

yg keenam nie , maybe ok skit la bab tadi lepas abes rehat .. naek kelas and nmpk si tinggi ! :P
tegur la dier .. ^_^
comel awk , dier cakap
HAHA YE ADIK KECIL ..
aww ~
addin addin !
syg kau !
^_^
jgn curang sama ak ya addin ! :P

p/s to SHAHRUL HAZIQ
itu cuma kawan saia , saia syg dier mcm abg sendiri .. :)
so , jgn tuduhtuduh and jgn marahmarah and jgn bencibenci !
nanti tak comell ! :P
and
SAIA SAYANG AWK SORANG SAJEE :D

okayy la korank , saia got to go now ..
byeee ILY <3

No comments:

Post a Comment