Saturday, May 21, 2011

so sweet

sweet nye my boyfie <3
dier ingat saia sedih biler kawan dier cakap
dier benci pengkid !
and dier ingat , kawan dier ckp pasal saia :)
then dier pun makimaki la kawan dier tu :D
haha , pa .. ma tak kesala kalau dier kutuk ma :)
ma da biase la org panggil ma pengkid ^_^
kawankawan ma pun kadangkadang panggil ma mcm tu :P
diorang siap kasi name lagi , BOBOY
haha , tula paggilan diorang tok ma :)
ma suke diorang panggil ma mcm tu ..
pa takya la pedulik sanad ye ?

and dier cakap dier :
nak jage saia betulbetul
taknak kasi saia nanges
you know that i really3 love you , isnt it ?
haha , of coz la pa :")
iloveyoutoo aww <3

haha and dier antar msj kate suda maw tidur ..
tibetibe saia tgk dekat fb dier tak off -___-
dier kate
dier takleyh tidur ..
teringatkan saia ^_^
and dier buad drama sikit , dier kate
ma bukan ingat pa pun kan ?
haha , pa . ma ingat pa sentiase taw ! tak terlepas satu saat pun !

kalau saia buad smiley yg sedih atau nanges , mesti dier reply
jgn nanges , jgn sedih .. pa tak suke .. tahukan sbb ape ?
saia pun saje buad tak tahu :P
dier reply ,
krane pa berjanji akan menjage ma sampai bile2....krane pa syg sanad2 kt ma....dan krane pa x suke tngok ma nanges...nanti pa pon nanges gak...:"(
aww sweet right ? :")
terharu saia bacee :D
haha , maybe just that i want to story moryy sama you all ..
its time for me to sleep ..
cause , dier pun da tidur ..
dier sowh saia tidur :P
muahhh , sayang kamu :-*

michibishii :)
aishiteru :)

No comments:

Post a Comment