Tuesday, June 21, 2011

hyep

hye , lame sudah saia tak bukak blog an ? from cuti skolah dua minggu lagi sampai lah hari ini .. huhuhu ^_^
mase cuti dua minggu , minggu pertama tak g mane kecuali hari rabu pergi showdown with my family .. haha dengan tiket percuma :P thanks to kak ngah <3 ini serba sedikit gambar nye ..



 jumaat , sabtu and ahad g port dickson with my beloved family :)
ini serba sedikit picture dier .. but sori tak upload lagi dlm laptop .. hehe , bab malas .. tunggu lah , kalau ade time , myra letak ye ? :P
okay yang cuti minggu kedua myra pergi bercuti dekat rumah nenek dekat shah alam .. hari isnin sampai hari selasa , jage kedai nenek ..
hari rabu sampai sabtu dok rumah kezen yg bernama irdina ngokngek :P
hari rabu ke khamis tah ! kitorang g buad kat rapid and g tengok wayang ceriter kung fu panda II .. haha xD comel panda tu mase kecikkecik ! rugi korang tak tgk ! :P
haha hari khamis biler malam , and hari jumaat .. kitorang tidur kol 3:35 pagi sbb maen balas balas pantun :P macam orng giler ! xD
hari sabtu pergi hang same kezen dekat times square , pavillion and mid valley :D
terbaekk :P
then dah skolah .. lepas seminggu skolah tu , sabtu ngan ahad pergi perkhemahan dekat skolah .. malam malam men aktiviti burung hantu ! memang best giler lah ! tak takut pun :P kebanyakan yang panggil menggunakan kata laluan ialah lelaki ! haha memang lawak giler ! myra tertidur mase tu :P naseb lah kan .. leyh hilangkan ketakutan sikit .. huhu .. hari isnin tu tak datang skolah cause saket kaki :")
hari selasa datang skolah , org tu marah marah .. yela , dier tak sudi tgk muke kiter :(
biar jelah .. ^_^
well , just all that i want to share .. haha daar :DD

No comments:

Post a Comment