Thursday, July 28, 2011

apin OR pocoyo ?

saranghaeyo ! :D
haha , seriously hari inie terlampau happy giler babun !
sampai skolah tadi mate merah and lebam cause nanges satu malam -__-
*kau ni kecoh lah myra :3
hehe , bialah :p
semua org tanye ,
ASAL KAU NANGES ?
biler tanye mane taw ? :/
TENGOK MATELA SAYANG OII -___-
haha ok ok !
yeahh , i cry ..
huhuhu poyoss c[:
biler dah sampai time math ..teacher tak datang cause perot die dah mule MEMBUNCIT ! :p
hehe , farida kate die kat hospital tgh bersalin :/
emm , mesti baby tu comel like her mother :D

SELAMAT DATANG KE DUNIA INI BABES :'D
*terharu ade baby baru dlm dunia ni :p

time math , saya(MYRA) , aisya and hani ..
kitorang merayau carik cikgu tapi masok2 kelas farida ckp cikgu tukan :3
penatkan kitorang jela -_-'

later that , saya and aisya g bilik guru carik puan farah wahidah :)
tapi org dekat kaunter ckp ,
PUAN FARAH WAHIDAH TAK DATANG :3
penat weyy ! penat !

time nk naik kelas , terdengar suara
MEOWW , MEOWW , MEOWW :"D
APELAGI ?
tolak2 kitorang nk carik bunyi tu xD
nasib bek tk jatuh kat tangga tu !
then , jumpela bawah tangga dihempap oleh satu meja kayu bulat dan anak kucing tu berada di bawah tu and dlm kotak :O
naseb bek tk penyek :@
kalau masak , rase ayam penyet aww !
hehe jokejoke :p

saya pon panjat lah tangga tu , terjun and bawak anak kucing tu kluar .. naseb bek tkde org .. dah lah tk pakai suar tight kat dalam tu mase tu :3
*bape banyak TU and TU pon nk kecoh ke ? :>
tapi ade sorang pakcik kat pondok tu asyik pandang2 mase saya tgh panjat ! -__-
nk kena belasah ke ?
aisya tknk pegang sbb takot -__-
jadi terpaksa bergantung pada diri sendiri dgn memegang kucing tu and dgn nk panjat nye ..
HUHH ! -___-"
ponat eden ! dah lah , berlari sana , berlari sini carik air susu untok kucing tu !
ade sorang cikgu pagi kate dari pagi lagi dengar bunyi kucing tapi tk jumpe2 ..
HISHH ! naseb bek kitorang jumpe .. kehausan die :")
then cikgu tu ckp , bawaklah balek ..
kesian die tu hah :'D mak die dah hilang kowd ..
jadi kami semua buat keputusan dan mereka meletakkan tanggungjawab keatas kucing itu kepada saya :3 yelah , sayakan ade kucing .. dah ade pengalaman menjaga kucing ..
:"D
jadi kitorang bagilah die minum air susu yg cikgu tolong buatkan setelah saya pusing sana , pusing sini untuk mencari air susu itu -__-
selepas itu , kitorang letak balik kucing tu dlm kotak balek and nek ke klas .. and tgk budak2 laki menari breakdance and mutt dgn syawal tgh BERDATING :3
hahaha lawak giler ! xDD

mase rehat pulak , kitorang laju je kluar kelas ! hahah org pertama ! hahaha then , gilah jumpe anak kucing .. aisya jage sekejap cause saya and hani g carik air utk kitorang minom and biskut utk kucing ni makan :p
kitorang rendam biskut baby tu dlm air susu tadi and biler susu tu jadi lembut , kitorang bagilah kat kucing tu makan ..
macam baby tgh mkn nestum ! hahaha xD
comel giler ! time tulah kitorang carik name kucing tu :)
aisya and hani ckp letak name APIN la senang :p
hahah ..
saya pulak letak name POCOYO .. tibatiba terpanggil kucing tu mcm tu :D
aisya pon pelik ! ehh ? bukan name die APIN ke ? hahah sebab warne die mcm APIN .. hahahah .. then dah abis rehat , ade pengawas laki jage tangga tu and kitoang ask him jage kucing tu :)
mase BI , kitorang relief .. dekat foyer .. so , g lah jenguk2 POCOYO tu :)
sambil tu SHAHRUL tgh BERDATING dgn CYQA :")
cepatnyelah die dapat penggantikan ?

YUPP ! KITORANG BARU CLASH TADI :p

haha paling bestnye , aisya maki2 habis depan2 ! hahaha die bengang , terus masok kelas !
hahaha !
dah habis crite maki2 tu , kitorang balik sambil dukong kucing tu .. :)
semua sebok nk pegang and tengok2 :]
tk pernah tgk kucing ke ? -___-
hahaha gurau je :)
sbnrnye sbb acik van dah sampai an .. kena cepat .. sbb nk duduk sambil men belai2 dgn anak kucing tu :)
sampai rumah , tk pasal2 ayah marah :(
ayah kata .

NI KUCING SAPE PULAK AKAK BAWAK NI ? SAPE NK JAGE ? DADDY BUKANNYE TK BAGI BELA KE APE TAPI MCM TOYY KANG ! DIE MATI MCM TU , DAPAT DOSA TAW ! NI SAPE NK JAGE SI KECIK NI ? KANG MATI MCM TU KANG ! DADDY TKNK TANGGUNG DOSA DIE .. KUCING AKAK YG BESAR2 TU PON TKLEY JAGE .. MAKNN TK BAGI .. APE SEMUA ..

yeahh , lebih kurang mcm tula :'(
cube ingat balik ,

KUCING TU MATI SEBAB SIAPA ???

DADDYkan ? daddy yg langgar kaki die sampai nazak die !
skunk ? nk salahkan kakak ? kakak just nk ade kawan untuk kongsi masalah je :(

POCOYO LAH PENGGANGTI TOYY , TAW ?!

kakak sayang pocoyo ! daddy tkley tkbagi kakak jage pocoyo !
kakak janji akan jage pocoyo sebaik mungkin !
*macam ceriter movie pulak kau buat kan myra ? :3
hahah

OKAY , MAYBE JUST THAT ..
SKUNK POCOYO SEDANG TIDUR DGN SAPUTGN AISYA BAGI AND TEDDYBEAR YG SAYA BAGI :)

ONE MORE THING ,
IM SINGLE MINGLE :p
*kecoh ! :D

Wednesday, July 27, 2011

MRS . SADDY

seriously , so sad today :'(
jadilah MRS . SADDY ..
ntah betol ke tak aku eja tu :/
*budak bajet speaking :D

1 : shahrul mcm dah tknk layan aku je skunk ..
kalau awk ade suke someone , lepaskan saya :')
mak saya tknk disebabkan laki mcm tu , saya gagal in my exam ..
yelah , ALWAYS REMEMBER BOUT YOU .. <3
slalu jeling2 , panggil buat bodoh ..
sorry lah pasal pagi tadi .. saya dah ckp kat sarah biar ckp kat awk yg saya tk stayback sbb saya pening giler .. pagi2 sakit perut ..
sorry sesangat sbb buat awk tertunggu tunggu :"(
tapi slalunye awk tk stay kat skola , awk stay kat rumah kawan awk tanpa pengetahuan saya , saya tk pernah maah pon :"(
one more time ,
IM SO SORRY :")
foinee :")

2 : bout my fwen .. puteri .. :(
sabar key sayang ? :")
kiter try tengok esok ape akan berlaku ye ?
im so sorry cause tk dapat tolong you sayang
but i just can TUMPANG SIMPATI je ..
disebabkan i dah ade pengalaman kena tahan ngun cikgu tu ..
i tahu , she will not giving your's special thing balik :)
saba key ? sorry sesangat tk dapat tolong ..
dont cry anymore dear :)

3 : berita paling sedih lah aku dengar :""""((((
its about my cat , TOYY :")
balik tadi tengok die terlantar mcm org nazak je :(
nafas die laju :(
im so scare .. :(
adik kuar rumah ckp ,
KAKAK , TOYY DAH NK MATI :)
dengan senang nye die ckp mcm tu and dengan senyuman kegedikan die tu :@
*pahamkan maksod smiley tu ? -__-
mmg rase nk sepak lakan !
tapi ingat  mak dgn ayah dah balik je -___-
*potong line :P
okay2 , fokus myra !
masok la rumah tanye mummy nape nun toyy ? :(
then mummy lak annoyed -__-
die ckp toyy dah nk mati dah :O
what the s***
what the h***
die tkkan mati :(
campak beg , bukak tudung and skaf ..
kluar pergi tgk die .. die tgh terlantar lagi :(
*terlantar ? mcm manusia pulak :3
nanges2 lah depan rumah tu .. :"(
yelah , slalu kalau ade masalah , dukung die and cerita kat toyy .. tapi skunk tkkan tuhan dah nk amek nyawa die ?
kat sape lagila aku ley ceritakan masalah aku .. :"(
toyy tk pandang pon muke akak an ? akak sedih sgt .. menambahkan hati ini merasa perit sekali !!!
*ayat .. tkley blah la shia* ! haha
FOKUS !
then , tgk die bangun ! :O
:D
dah senyum dah tu BUT :(

die jalan terenjut renjut :"(
then die duduk rehat .. nanges lah balik ..
then daddy kluar ckp okay tk die ?
ckp TAK ! die jln terenjut renjut ! :"(
daddy pon ckp

MAYBE KAKI DIE PATAH SEBAB TADI DADDY TERLANGGAR DIE :O

memang terbaik lah ! :"D
then daddy masok je rumah , tmbh lah air mata yg kluar !
*dengan hingus2 nye :3 euuw ! pengotor la kau ni !
hehe gurau2 .. *SIKIT JE KUAR :P
maybe ye , kaki die patah .. bab mase die jaln tu , die tarik kaki mcm kaki die lipat dua :"(
aarrgghh ! tkley teroskan menulis !
sape ade tisu ?
then , ciom die and daddy kate letak la minyak angin ..
:O
what ? minyak angin ?
ingat manusia ke ? nk kluarkan angin dlm perot ? -___-
then , masok rumah , tgk die pusing2 dekat laman rumah ..
maybe die nk tgk keindahan kali terakhir :"(
then , naik .. masok bilik , campak beg !
bukak laptop , sampai lah kat blog nie :")

*banyak pulak THEN aku kan? hehe :p

okaylah , maybe just that :(
ILOVEYOUYTOYY <3 <3 <3



Monday, July 25, 2011

thanks to god

assalamualaikum :]
tk jawab dosa ..
ayokk , tk jwb .. bagitahu mak kitew ..
mak kitew ckp an , kalau tk jawab ..
doshe echa :D
*paham ke? tk paham , pura paham jela -___-

okay ! we may begin , NOW !
haha mcm nk mulekan pertandingan pulak :p
dua minggu berturut turut ,
IM SO LUCKY ! :D

dua minggu lepas , hari sabtu
pergi rumah nenek kat shah alam .. jage kedai , dapat upah ..
beli topap la :p
apelagi? bergayut lah dua malam :]
haha *tu pon nk kecoh ke myra? -__-
biarlah .. tk kacau tgn kau kan? p.e.n.y.i.b.u.k :p
hehe then hari ahad pulak ,
pergi putrajaya with kezen2 and family :]
memang best lah ! :D
putrajaya time tu ade pesta bunga .. so bawak nenek and atok skali :]
mase nk beli air an ..
ade dua org abg comel ckp :

HEY ADEK MANIS .. NK BELI APE ?
hehe .. kembang bai ! xD
pasto , jawab lah ..
 NK BELI AIR LAH BANG .. TAKKAN NK BELI BASIKAL ATAU KERETA KAT SINI -___-
tau tk abng tu balas ape? :3
erghh , anoyed !
*yg tu , saya ckp .. hehe
die ckp ,
ISHH ADEK NI , BUAT LAWAK PULAK xD
die nun kawan die gelak2 ..
ape lagi ..
terus la naik suara ,
CEPATLAH , MAK DAH HAUS TU :@
smiley tu bermaksud mencarut je :p
abg tu terus senyap and buat lah kerja die mcm biasa :D
hahah padan muke ! tk pasal2 mkcik kecik ni dah tengking tk tentu pasal ! xD
then mlm tu pukul 9 , naek CRUISE :]
best naek kapal tu :D
duduk kat luar , depan skali ..
best dapat angin .. siap makan lagi angin tu :p
*makanan kegemaran :]
pasto angkat tgn mcm cerita TITANIC ,
tapi tk tahu la org belakang BAU KETIAK kite ke tak ! xD
hahahahaha LOL !

minggu nie pulak , hari sabtu ..
mlm2 g jalan-jalan kat uptown bangi then jalan2 la dekat2 situ ..
jumpe keluarga cik normah and keluarga abg angkat saya ,
NURHAFIQ
tapi die tkde kat situ .. ade mak die , adek die , akk die and abng die jew :[
then mlm tu tgh jalan ramai laki usha2 , terus tkde mood and ajak mak balik ! -___-
i don't like it , okay ? :3
*sbnrnye kembang la kan .. yg pndgn saya semua tu comel2 xD
*odoh la kau myra :p
hari ahad pulak ,
kemas2 rumah , basuh baju , dah la first time bngun pagi xD
then petang tu , mak beli katil , tilam empuk *tkkan nk tilam yg keras mcm batu dlm cerita spongebob tu -__- hehe , then mak belikan kipas baru .. renovate meja belajar and kerusi belajar and jeloss sedikit .. :(
bilik adek lagi cantek and comel :D
warna putih and pink -__-
tapi style mcm org putih punye style :(
tu yg jeloss ! :")

and dont forget , dua minggu berturut-turut tu , dapat mkn durian :D
tu yg paling beshh ! :]

ohh ! :O
tadi mase KHB , saya buat satu binaan :]
best ! potong2 kayu , ukur lah , lakar lah .. best sanad ! :D

okaylah , dah lapar ni .. then nk buat keje skola  :]
bubyee everyone ..
nite , tc , muahhh :]

Friday, July 15, 2011

tolong aku

hey :']
hari paling FU**** buat ak ..
ak ni teruk ke ?
ak ni jahat ke ?
ak ni kejam ke ?
ak ni perampas ke ?
kalau semua tu jawapannye
YA ,
TOLONG INGATKAN AKU
atau
TOLONG AK MEMPERBAIKI DIRI AK YG BODUH NIE :"]

nape semua ni terjadi dekat ak ?
lpas sorang , sorang .. lpas tu , sorang lagi ..
brape ramai yg kau nk amek dari ak ?
*ak tk tnye kat korang , tapi kat tuhan ..
lpas my ayah kandung , kawan2 ak .. lpas tu , adek2 ak .. *adek angkat , i mean ..
then ? who's next ?
i also donno :']
its all kuasa god right ?

first kawan ak , ALIFF AFIF ..
i cant do anything .. my mom tk ley anta ak g uma kau ..
she's busy ..
i donno have anything to say to you but ,
STRONG KAN DIRI ANDA DAN MINDA ANDA ..
ak just ley doakan kau ,
SELAMAT :"]
ak taknak kehilangan kau ..
semenjak kau call ak buat kali terakhir ,
everything is spoiled !
why ?
rase mcm dah tknk hidup je ..
kalau bunuh diri tu tk dosa , dah lame ak buat -__-
ak dah tkde sesiapa lagi nk mengadu selain kau ..
kau kawan ak ..
kau abg ak ..
kau keluarga ak ..
kau guru ak ..
kau someone special utk ak ..
kau sgt berharga bagi ak ..
kau adalah sebahagian diri ak ..
tapi knape kau MESTI tinggalkan ak ?
ak rindu kau ..
ak simpati atas ape yg berlaku atas kau and
kalau boley ak mmg nk sgt jumpe ENGKU tu tapi kau pun tk tahu kemana dia menghilangkan diri an ?
dia tu bukan manusia aw !
dia tu bin***** !
ak harap ekyn dapat bahagia kan kau ..
maafkan ak kalau ak tkley berikan kasih syg dan perhatian terhadap kau ..
lpas je kau kate kau MESTI tinggalkan ak , semua nye tk kena !
ak tkley tunaikan janji kau ..
JANGAN MENANGIS
JANGAN BERGADUH DGN SHAHRUL
ak tkley benti nanges ..
tk kire la dekat skolah ke rumah ke toilet ke ..
ak tk thu la ak tgh gaduh ke tk dgn shahrul ..
ak just rase yg die da tknk caye ckp ak ..
see ?
lepas je kau pergi , semua serba tk kena :"[
ak just nk kau kembali ke dalam hidup ak :(

this is bout someone else ..
kenapa kau mcm nie ?
ak ingat kau kawan ak ..
tapi rupenye ? kau tikam ak dari belakang !
kau tahukan mcm mne kalau penjahat tikam org yg tk bersalah dgn pisau dari belakang ?
mcm tulah ak rase sekarang !
kau beritahu semua org ape yg tk betul dan ak terlampau bodoh mempercayai kau !
ak mintak maaf sgt kalau ak tk layan kau tadi ..
yes ! ak bengang dgn kau !
kau membuatkan ak tk percayakan kau lagi dah !

sorry guys , ak mmg tkley mention HER name dlm blog nie ..
cume kalau org tu bace and die terasa ,
faham2 lah ..
berikan ak space utk ak tenangkan diri and fikiran ak ..
:"]



THIS NOTE IS FOR YOU ALL <3
especially for hasbi syg :'D

JANGAN SALAH FAHAM !
AK MINTAK NOMBOR APIS SBB KITORANG TIBA2 RAPAT AND DIE BAIK DGN AK ..
AK JUST NK JADIKAN DIE ADEK ANGKAT ! AK SYG DIE SBGI ADEK ..
APE ? MMG FIKIRAN KORANG MCM NI HEH ?
MINTAK NOMBOR JE , MEANS SI PMPN NIE MINAT LAKI TU ?
-___-
HERGH ! STOP IT ! FOR ONCE MORE TIME ..
AK JUST NK JADIKAN DIE ADEK ANGKAT AND AK SYG DIE SBGI ADEK ..
SO HASBI , JGNLA SALAH FAHAM ..
JGN MARAHKAN SHAHRUL LAGI .. DIE TK SALAH DLM HAL NI ..
PLEASE YE ? :']
SBLM NOTE NI KAN ADE SORANG PMPN AK CRITER ..
PMPN TU LA YG BONGKARKAN SEGALA GALANYE :3
PIKIR DIE KAWAN AK JE ..
KBAII

tolonglah korang ..
pasal mak ak tk selesai lagi ..
pasal kwan mkn kwan pun tk selesai lagi ..
pasal aliff , tk selesai jugak ..
ni ! korang tambahkan pening di kepalaku dgn crite MINAT APIS pulak !
please la ..
faham la sikit .. -___-

and last one .. thanks for org yg caring pasal ak tadi and sorry tk beritahu pasai ape ak diam je tadi ..
terutama sekali ,
THANKS TO SYAWAL
sbb dah amek berat and thanks la pasal nasihat kau yg sikit tapi serbaguna jugak :p
haha , ak rase lega dpt bagitahu kau ..
KAU KAWAN AKU ! :D
addin , jgn jealous :p
hahahhahahah
okaylah .. mate dah ngantuk sbb selalu tidur lmbt and mate pun dah lebam asyik nanges :3
*tu pun nk kecoh ke myra ?
biarlah , blog ak ..
nk bace , bace je la ..
tkyh nk komen negative ! :p
KBAII :))




Wednesday, July 13, 2011

hahahahaha

loca loca loca , FANTASTIC ! hahahaha , im a crazy gurl :p
okaii , first sekali ..
aku dah tak update brape lame ? hahah always remember that question xD
*not important punn :p
takpayah nk menggedik sgt lakan myra -__-
okaii , mulekan operasi anda ! :3
haha hari ni , ade geram and happy and kembang ! :#
geram sbb dier menggedik ! ajak ayien dok sebelah die ..
kalau happy sbb nek basikal pergi keliling kampung :p
*kampung la sangat kan gediks ? -__-
bersama tersayang <3
kembang sbb , hehe :DD
*menyampah mak ! xDD
sbb tadi on fb die then nmpk la beberapa perempuan yg die mengorat :p
*tk ngorat pun , saje jew :)
sampai time , KYRA MAEL ..
adelah rase geram sikit sbb si shah ajak kyra g tesco BERDUA je .. -__-
*perluka BERDUA tu beRsaRkan ? :3 of coz la hunnybloggieku :)
okay , dah start gilor balek hah !
but biarkan je sbb die mmg gedik dan gatal !
aku terajang kang , nanges :p
ni biler nk citer pasal kembang ni ? -__-
back to the story .. :D

AKU SAYANG NURUL ULYA AND KYRA MAEL
sbb diorang puji ak cantek dlm inbox shah :p
hahah kembang siott xDD
tapi jgn kembang sgt buntut tu :p
*koyak spendar , beli sendiri gune duit sendiri :p
kate my mummy , hahahahahah

cakap pasal my mummy kan .. :((
sedih lah tentawan :((
why she say like this ?
Forever song, I always play this song for the whole day repeating nonstop and watch blue skies, green garden... with sweet memories lives in me... thinking of my happiness before I close my eyes.
why she say like that ? :'(
is she wanna leave us ?
SHE CANT !!!
btw , i don want to think about that to much :')
its hurting me , you know ?!
*tknk tahu ? thyah sambung sambungan ayat bawah nie beng ! :D
always make me cry went i read that ! :]

okaii hari ni happy !
forget to tell bout bola jaring ! :DD
kumpulan REMIXED GROUP dpt nombor dua :)
okaylah tu dari tak dapat right ?
bersyukur la sikit derr :3
mano taknye ! lawan nun kumpulan ros amira !
ermm , mmg takkan gol la sayong :B
hahaha ..

okay my BFF , sarah ..
she couple with my ex , at saturday day ! -__-
*tak pandai ckp inggeris , jgn ckp la buduss :p
hehe
but hari ni , rabu .. baru dapat tahu ^_^
HAPPY SENGSANGAT !
haha betul ! happy ! yela , syukur la dapat tahu kan ?
dari tk tahu pape :0
hehe patut rapat semacam kat bus stand tadii :p
buat penat aku ckp
KORANG KAPEL JELA -__-
abes kan air liur ak taw tak sarah ? :p
*mahal nie ! pay back ! :D
rupe rupe nye , dah couple :)
haha CONGRATS !
i dont want to fight with my own friends right ?
like idiot ! xD
aku lebih pentingkan kawan la derr :D
*bajet baek lak luu :3
haha betulla mcm org bodoh gaduh sbb laki :)
tapi kalau sape nk gaduh nun wa sbb nk amek SHAHRUL HAZIQ ,
mmg makan terajang la jawabnye .. hehe :]
nie makan die !
IM FU***** YOU :D
tak bek mencarut ..
yusrah kate :p
so , korang eja and ckp kuat2 !
sekarang !

ayobb .. :0
bagitahu mak ayah korang ..
korang mencarut ! hahaha
bodoh nye myra ! xDD

okaylahh , maybe just that ! :p

ohh , forget already !
i've got a PANDA from him <3 <3 <3
love this panda :D

Wednesday, July 06, 2011

the best day ever in my life

ollah ! haha !
sepanjang minggu lepas , mmg best la wa ckp same lu ! xDD
hari sabtu ngun ahad tula paling best ! :D
hari sabtu lpas je g skolah yg lari satu malaysia tu ,
g skola rendah pulak .. hari usahawan .. nun dier ..
mmg best lah ! :))
hari ahad pulak ?
lagi lah best ! ade birthday party kat rumah saia ! :DD
haha dier dtg je , ade suprise !
mmg terbaikk xDD
haha then , kenalkan dier kat mummy :)
mummy kate comel ! haha kecik je :p
*shahrul yg bace ni ,
bangga la tu ? :p
mesti tgh kemabng bontot tu ! xDD
nk upload gmbr org yg kena buli tu , tkleyh la .. ade prob sikit so harap maklum :p

and for this day .. ade tournament badminton and ,
kitorang dapat nombor dua :)
saia beregu same my bff , NASRIN DAYANA
ade org tu bangga dapat nmbr satu :p
kalau dier bace ni and dier trase ..
sorry ye ? :p
lpas tournament ,
rase saket hati sbb dier pun saket hati disebabkan saia :']
dier ingat saia curang -__-
sedangkan ,
ORANG YANG KAT SANA TU CURANG :']
THANKS AGAIN CAUSE LYING TO ME !
ON MY BIRTHDAY !
LPAS ALYA ?
*apetah namebudak tu !
YUSRAH AQILAH
then ?
FARAH DANIA
then ?
MY OWN FWEN !!
R_ _ _ _
HA HA HA HA !!
saya slalu usha awk .. awk je tk nmpk saya :D
THE BEST WORD THAT I EVER HEARD !
THANKS AGAIN YEAH ?!
not im the one who curang dgn u !
but u are the one yg curang dgn i !
THANKS ONE MORE TIME !!
REALLY HAPPY AND APPRECIATE IT !!
:"]


Monday, July 04, 2011

ello ello !

ello ello ! yeah , busy again ! do you still remember about my pictures at port dickson ? yeahh , i said im lazy to upload it into my laptop right ? now , im not lazy anymore .. haha , so do you want to look at that pictures ? takpayah la kan .. nanti kate gedik la ape la .. but nevermind , blog aku kan ? bukan blog keturunan korang , so dont busybody .. kalau nk tgk , tgk je .. -__- *nada budak bajet hot :p

ini time perjalanan :)
yeah , kegedikan :)

ini time dah sampai ke port dickson :)


yeahh , the first picture .. memang gedik lakan ^_^

ini time dah tak sabar nk mandi and this what happen la biler kitorang nmpk air :D


the first one , ilike cause npk kebudakkan my mom say -__-
the second when my sis men pasir ..
the last one , yeah terlampau gedik ! ^_-
*proud to be myself :)

ini pulak ape yg akan terjadi biler kitorang dapat men pasir :)
ilovethisname <3
it's make me feel so calm :)


lovethispicture :D
so LOVE right ? haha

this is my own creativity ! haha
MAYA love MYRA

ini biler larut malam menjelma :)
aku gedik ? diri ak :)

aww ~ i've got a kiss ! do you ? :p

us ~

muka sangap ? so ?

mmmuuaahh ! :-*

okay , just that pictures kat port dickson .. actually , bnyk lagi but takkan nk letak semua right ? -__-
and now , turn letak gmbr di rumah nenek pulak :DD
bersama my cousin kesayangan yg kecil2 and comel2 :) tertinggal seorang .. :(
hensem boy iaitu , abi-dzar adek kepada ina ngekngok ! :D


this insyirah lina

this is maya

and sape tak kenal ni , me ! myra , the gediks girl :D

us !

me , insyirah and maya

us again !

them :) were sleeping

crazy girls :D

hahah , just that i want to show ! :)
so , i want to make another page or episode for this story :)
see ya