Thursday, July 28, 2011

apin OR pocoyo ?

saranghaeyo ! :D
haha , seriously hari inie terlampau happy giler babun !
sampai skolah tadi mate merah and lebam cause nanges satu malam -__-
*kau ni kecoh lah myra :3
hehe , bialah :p
semua org tanye ,
ASAL KAU NANGES ?
biler tanye mane taw ? :/
TENGOK MATELA SAYANG OII -___-
haha ok ok !
yeahh , i cry ..
huhuhu poyoss c[:
biler dah sampai time math ..teacher tak datang cause perot die dah mule MEMBUNCIT ! :p
hehe , farida kate die kat hospital tgh bersalin :/
emm , mesti baby tu comel like her mother :D

SELAMAT DATANG KE DUNIA INI BABES :'D
*terharu ade baby baru dlm dunia ni :p

time math , saya(MYRA) , aisya and hani ..
kitorang merayau carik cikgu tapi masok2 kelas farida ckp cikgu tukan :3
penatkan kitorang jela -_-'

later that , saya and aisya g bilik guru carik puan farah wahidah :)
tapi org dekat kaunter ckp ,
PUAN FARAH WAHIDAH TAK DATANG :3
penat weyy ! penat !

time nk naik kelas , terdengar suara
MEOWW , MEOWW , MEOWW :"D
APELAGI ?
tolak2 kitorang nk carik bunyi tu xD
nasib bek tk jatuh kat tangga tu !
then , jumpela bawah tangga dihempap oleh satu meja kayu bulat dan anak kucing tu berada di bawah tu and dlm kotak :O
naseb bek tk penyek :@
kalau masak , rase ayam penyet aww !
hehe jokejoke :p

saya pon panjat lah tangga tu , terjun and bawak anak kucing tu kluar .. naseb bek tkde org .. dah lah tk pakai suar tight kat dalam tu mase tu :3
*bape banyak TU and TU pon nk kecoh ke ? :>
tapi ade sorang pakcik kat pondok tu asyik pandang2 mase saya tgh panjat ! -__-
nk kena belasah ke ?
aisya tknk pegang sbb takot -__-
jadi terpaksa bergantung pada diri sendiri dgn memegang kucing tu and dgn nk panjat nye ..
HUHH ! -___-"
ponat eden ! dah lah , berlari sana , berlari sini carik air susu untok kucing tu !
ade sorang cikgu pagi kate dari pagi lagi dengar bunyi kucing tapi tk jumpe2 ..
HISHH ! naseb bek kitorang jumpe .. kehausan die :")
then cikgu tu ckp , bawaklah balek ..
kesian die tu hah :'D mak die dah hilang kowd ..
jadi kami semua buat keputusan dan mereka meletakkan tanggungjawab keatas kucing itu kepada saya :3 yelah , sayakan ade kucing .. dah ade pengalaman menjaga kucing ..
:"D
jadi kitorang bagilah die minum air susu yg cikgu tolong buatkan setelah saya pusing sana , pusing sini untuk mencari air susu itu -__-
selepas itu , kitorang letak balik kucing tu dlm kotak balek and nek ke klas .. and tgk budak2 laki menari breakdance and mutt dgn syawal tgh BERDATING :3
hahaha lawak giler ! xDD

mase rehat pulak , kitorang laju je kluar kelas ! hahah org pertama ! hahaha then , gilah jumpe anak kucing .. aisya jage sekejap cause saya and hani g carik air utk kitorang minom and biskut utk kucing ni makan :p
kitorang rendam biskut baby tu dlm air susu tadi and biler susu tu jadi lembut , kitorang bagilah kat kucing tu makan ..
macam baby tgh mkn nestum ! hahaha xD
comel giler ! time tulah kitorang carik name kucing tu :)
aisya and hani ckp letak name APIN la senang :p
hahah ..
saya pulak letak name POCOYO .. tibatiba terpanggil kucing tu mcm tu :D
aisya pon pelik ! ehh ? bukan name die APIN ke ? hahah sebab warne die mcm APIN .. hahahah .. then dah abis rehat , ade pengawas laki jage tangga tu and kitoang ask him jage kucing tu :)
mase BI , kitorang relief .. dekat foyer .. so , g lah jenguk2 POCOYO tu :)
sambil tu SHAHRUL tgh BERDATING dgn CYQA :")
cepatnyelah die dapat penggantikan ?

YUPP ! KITORANG BARU CLASH TADI :p

haha paling bestnye , aisya maki2 habis depan2 ! hahaha die bengang , terus masok kelas !
hahaha !
dah habis crite maki2 tu , kitorang balik sambil dukong kucing tu .. :)
semua sebok nk pegang and tengok2 :]
tk pernah tgk kucing ke ? -___-
hahaha gurau je :)
sbnrnye sbb acik van dah sampai an .. kena cepat .. sbb nk duduk sambil men belai2 dgn anak kucing tu :)
sampai rumah , tk pasal2 ayah marah :(
ayah kata .

NI KUCING SAPE PULAK AKAK BAWAK NI ? SAPE NK JAGE ? DADDY BUKANNYE TK BAGI BELA KE APE TAPI MCM TOYY KANG ! DIE MATI MCM TU , DAPAT DOSA TAW ! NI SAPE NK JAGE SI KECIK NI ? KANG MATI MCM TU KANG ! DADDY TKNK TANGGUNG DOSA DIE .. KUCING AKAK YG BESAR2 TU PON TKLEY JAGE .. MAKNN TK BAGI .. APE SEMUA ..

yeahh , lebih kurang mcm tula :'(
cube ingat balik ,

KUCING TU MATI SEBAB SIAPA ???

DADDYkan ? daddy yg langgar kaki die sampai nazak die !
skunk ? nk salahkan kakak ? kakak just nk ade kawan untuk kongsi masalah je :(

POCOYO LAH PENGGANGTI TOYY , TAW ?!

kakak sayang pocoyo ! daddy tkley tkbagi kakak jage pocoyo !
kakak janji akan jage pocoyo sebaik mungkin !
*macam ceriter movie pulak kau buat kan myra ? :3
hahah

OKAY , MAYBE JUST THAT ..
SKUNK POCOYO SEDANG TIDUR DGN SAPUTGN AISYA BAGI AND TEDDYBEAR YG SAYA BAGI :)

ONE MORE THING ,
IM SINGLE MINGLE :p
*kecoh ! :D

No comments:

Post a Comment