Monday, July 25, 2011

thanks to god

assalamualaikum :]
tk jawab dosa ..
ayokk , tk jwb .. bagitahu mak kitew ..
mak kitew ckp an , kalau tk jawab ..
doshe echa :D
*paham ke? tk paham , pura paham jela -___-

okay ! we may begin , NOW !
haha mcm nk mulekan pertandingan pulak :p
dua minggu berturut turut ,
IM SO LUCKY ! :D

dua minggu lepas , hari sabtu
pergi rumah nenek kat shah alam .. jage kedai , dapat upah ..
beli topap la :p
apelagi? bergayut lah dua malam :]
haha *tu pon nk kecoh ke myra? -__-
biarlah .. tk kacau tgn kau kan? p.e.n.y.i.b.u.k :p
hehe then hari ahad pulak ,
pergi putrajaya with kezen2 and family :]
memang best lah ! :D
putrajaya time tu ade pesta bunga .. so bawak nenek and atok skali :]
mase nk beli air an ..
ade dua org abg comel ckp :

HEY ADEK MANIS .. NK BELI APE ?
hehe .. kembang bai ! xD
pasto , jawab lah ..
 NK BELI AIR LAH BANG .. TAKKAN NK BELI BASIKAL ATAU KERETA KAT SINI -___-
tau tk abng tu balas ape? :3
erghh , anoyed !
*yg tu , saya ckp .. hehe
die ckp ,
ISHH ADEK NI , BUAT LAWAK PULAK xD
die nun kawan die gelak2 ..
ape lagi ..
terus la naik suara ,
CEPATLAH , MAK DAH HAUS TU :@
smiley tu bermaksud mencarut je :p
abg tu terus senyap and buat lah kerja die mcm biasa :D
hahah padan muke ! tk pasal2 mkcik kecik ni dah tengking tk tentu pasal ! xD
then mlm tu pukul 9 , naek CRUISE :]
best naek kapal tu :D
duduk kat luar , depan skali ..
best dapat angin .. siap makan lagi angin tu :p
*makanan kegemaran :]
pasto angkat tgn mcm cerita TITANIC ,
tapi tk tahu la org belakang BAU KETIAK kite ke tak ! xD
hahahahaha LOL !

minggu nie pulak , hari sabtu ..
mlm2 g jalan-jalan kat uptown bangi then jalan2 la dekat2 situ ..
jumpe keluarga cik normah and keluarga abg angkat saya ,
NURHAFIQ
tapi die tkde kat situ .. ade mak die , adek die , akk die and abng die jew :[
then mlm tu tgh jalan ramai laki usha2 , terus tkde mood and ajak mak balik ! -___-
i don't like it , okay ? :3
*sbnrnye kembang la kan .. yg pndgn saya semua tu comel2 xD
*odoh la kau myra :p
hari ahad pulak ,
kemas2 rumah , basuh baju , dah la first time bngun pagi xD
then petang tu , mak beli katil , tilam empuk *tkkan nk tilam yg keras mcm batu dlm cerita spongebob tu -__- hehe , then mak belikan kipas baru .. renovate meja belajar and kerusi belajar and jeloss sedikit .. :(
bilik adek lagi cantek and comel :D
warna putih and pink -__-
tapi style mcm org putih punye style :(
tu yg jeloss ! :")

and dont forget , dua minggu berturut-turut tu , dapat mkn durian :D
tu yg paling beshh ! :]

ohh ! :O
tadi mase KHB , saya buat satu binaan :]
best ! potong2 kayu , ukur lah , lakar lah .. best sanad ! :D

okaylah , dah lapar ni .. then nk buat keje skola  :]
bubyee everyone ..
nite , tc , muahhh :]

No comments:

Post a Comment