Friday, July 15, 2011

tolong aku

hey :']
hari paling FU**** buat ak ..
ak ni teruk ke ?
ak ni jahat ke ?
ak ni kejam ke ?
ak ni perampas ke ?
kalau semua tu jawapannye
YA ,
TOLONG INGATKAN AKU
atau
TOLONG AK MEMPERBAIKI DIRI AK YG BODUH NIE :"]

nape semua ni terjadi dekat ak ?
lpas sorang , sorang .. lpas tu , sorang lagi ..
brape ramai yg kau nk amek dari ak ?
*ak tk tnye kat korang , tapi kat tuhan ..
lpas my ayah kandung , kawan2 ak .. lpas tu , adek2 ak .. *adek angkat , i mean ..
then ? who's next ?
i also donno :']
its all kuasa god right ?

first kawan ak , ALIFF AFIF ..
i cant do anything .. my mom tk ley anta ak g uma kau ..
she's busy ..
i donno have anything to say to you but ,
STRONG KAN DIRI ANDA DAN MINDA ANDA ..
ak just ley doakan kau ,
SELAMAT :"]
ak taknak kehilangan kau ..
semenjak kau call ak buat kali terakhir ,
everything is spoiled !
why ?
rase mcm dah tknk hidup je ..
kalau bunuh diri tu tk dosa , dah lame ak buat -__-
ak dah tkde sesiapa lagi nk mengadu selain kau ..
kau kawan ak ..
kau abg ak ..
kau keluarga ak ..
kau guru ak ..
kau someone special utk ak ..
kau sgt berharga bagi ak ..
kau adalah sebahagian diri ak ..
tapi knape kau MESTI tinggalkan ak ?
ak rindu kau ..
ak simpati atas ape yg berlaku atas kau and
kalau boley ak mmg nk sgt jumpe ENGKU tu tapi kau pun tk tahu kemana dia menghilangkan diri an ?
dia tu bukan manusia aw !
dia tu bin***** !
ak harap ekyn dapat bahagia kan kau ..
maafkan ak kalau ak tkley berikan kasih syg dan perhatian terhadap kau ..
lpas je kau kate kau MESTI tinggalkan ak , semua nye tk kena !
ak tkley tunaikan janji kau ..
JANGAN MENANGIS
JANGAN BERGADUH DGN SHAHRUL
ak tkley benti nanges ..
tk kire la dekat skolah ke rumah ke toilet ke ..
ak tk thu la ak tgh gaduh ke tk dgn shahrul ..
ak just rase yg die da tknk caye ckp ak ..
see ?
lepas je kau pergi , semua serba tk kena :"[
ak just nk kau kembali ke dalam hidup ak :(

this is bout someone else ..
kenapa kau mcm nie ?
ak ingat kau kawan ak ..
tapi rupenye ? kau tikam ak dari belakang !
kau tahukan mcm mne kalau penjahat tikam org yg tk bersalah dgn pisau dari belakang ?
mcm tulah ak rase sekarang !
kau beritahu semua org ape yg tk betul dan ak terlampau bodoh mempercayai kau !
ak mintak maaf sgt kalau ak tk layan kau tadi ..
yes ! ak bengang dgn kau !
kau membuatkan ak tk percayakan kau lagi dah !

sorry guys , ak mmg tkley mention HER name dlm blog nie ..
cume kalau org tu bace and die terasa ,
faham2 lah ..
berikan ak space utk ak tenangkan diri and fikiran ak ..
:"]



THIS NOTE IS FOR YOU ALL <3
especially for hasbi syg :'D

JANGAN SALAH FAHAM !
AK MINTAK NOMBOR APIS SBB KITORANG TIBA2 RAPAT AND DIE BAIK DGN AK ..
AK JUST NK JADIKAN DIE ADEK ANGKAT ! AK SYG DIE SBGI ADEK ..
APE ? MMG FIKIRAN KORANG MCM NI HEH ?
MINTAK NOMBOR JE , MEANS SI PMPN NIE MINAT LAKI TU ?
-___-
HERGH ! STOP IT ! FOR ONCE MORE TIME ..
AK JUST NK JADIKAN DIE ADEK ANGKAT AND AK SYG DIE SBGI ADEK ..
SO HASBI , JGNLA SALAH FAHAM ..
JGN MARAHKAN SHAHRUL LAGI .. DIE TK SALAH DLM HAL NI ..
PLEASE YE ? :']
SBLM NOTE NI KAN ADE SORANG PMPN AK CRITER ..
PMPN TU LA YG BONGKARKAN SEGALA GALANYE :3
PIKIR DIE KAWAN AK JE ..
KBAII

tolonglah korang ..
pasal mak ak tk selesai lagi ..
pasal kwan mkn kwan pun tk selesai lagi ..
pasal aliff , tk selesai jugak ..
ni ! korang tambahkan pening di kepalaku dgn crite MINAT APIS pulak !
please la ..
faham la sikit .. -___-

and last one .. thanks for org yg caring pasal ak tadi and sorry tk beritahu pasai ape ak diam je tadi ..
terutama sekali ,
THANKS TO SYAWAL
sbb dah amek berat and thanks la pasal nasihat kau yg sikit tapi serbaguna jugak :p
haha , ak rase lega dpt bagitahu kau ..
KAU KAWAN AKU ! :D
addin , jgn jealous :p
hahahhahahah
okaylah .. mate dah ngantuk sbb selalu tidur lmbt and mate pun dah lebam asyik nanges :3
*tu pun nk kecoh ke myra ?
biarlah , blog ak ..
nk bace , bace je la ..
tkyh nk komen negative ! :p
KBAII :))




No comments:

Post a Comment