Tuesday, August 09, 2011

ohmygucci !

assalamualaikum :D
hehehe , alim plak hari ni :p
tajuk kita hari ni

ohmygucci
ye anak anak2 ? :D
hehe *mcm nk ajar budak2 plak :3
hahaha

actually dia
ohmygod :)

because my friends semalam dia pening sangat , sakit kaki , sakit perut , sakit kepala *sama jela dgn pening kepala -,- dan sakit segala sakitlah ! :')
her name cannot mention here :)
sorry .. it's privacy .. ni untuk kehidupan dia jugak :)

semalam lepas je balik sekolah , dia pengsan :(
i also donno why :(
she said ,

nothing to worry about :)
so for the readers , kalau rase rase korang tahu sape .. please tkyah nak kepoh and tkyah nk risau sgt :)
she's fine when she with me :D

ILOVECHUSAYANG :')
TAKE CARE OKAY ?
I'LL PROMISE , SELAGI SAYA BERNAFAS ..
I WILL TAKE A GOOD CARE FOR YOU :D

and smlm mase malam .. hee ~
paham kan ? :p
mmg best lah ! men kad uno with my mom punye friends and bunga api .. buka puasa samesame , cerite pasal korea :D tgk zombi kampung pisang , kawan wa tibatiba baik plak :p *ALIFF AFIF :)
orang kate buat baik , ade makna aw ! hahaha tkdela , gurau je :D
then msj same nazreen :)

kawan mak saya yang putih dgn tinggi tu comel dan cantik ! :D
AGAK2 , BILE KITE LEY KAPEL ? :p

HAHAHA , marah my OH JAMILAH :)

ILOVECHUMOREALRITEBABE? :)

haha maybe just that !
okaylah

STUDY STUDY STUDY !
exam just around the corner ..
REMEMBER THAT :)

kbaii :)

Monday, August 08, 2011

yahoo

hello ! :D

okay ! seriously , im totally happy today :D
hahaha cause what ?

because ...

AKU DAH BERDAMAI BERSAMA AISYA :)

yahoooo ! :DD
yabedabedoo :p
hahaha

tadi kat skolah .. baru je duduk , ayien ckp

weyy my ! tadi aisya carik kau ! :O

omg .. hahh :p
hahah

dgr tu je dah meriahkan jantungku :D
apatah lagi nk jumpe !
haha

mase nk beratur tu , tibatiba nmpk aisya g kat ayien .. die keluar kan satu gambar .. tgk2 , gambar aku nun die yg pernah jadi DP facebooking kitorang :)

hehe , sedikit kabur dan gmbr first .. terpotong sedikit kepala :)

haha belakang tu , die tulis ..
hehe , sweet kan kitorang ? :D

haha gambar tu , aisya print kan dua and sorang satu :)
belakang die punye gambar pon , saya tulis something gak :)
ade lah same mcm ayat die :)

hehe , pasto .. mase nk buat projek kayu , die ajak teman amek kayu dekat bilik jahitan .. kotak tu berat .. nk kena bawak g bengkel -,-'
then , tgh jalan tu masing2 pandang and tersengih sengih and tergelak gelak :D
tiba2 , aisya cakap perkataan yg paling saya suke :)

gedik lah kau ! :D

haha yup ! she always say like that but its the truth :)
hee :p
aku mengaku diri aku gedik :D
bangga bangga :)

haha maybe just that about aisya :')

okay about another one !

imissmyfwen :'(

AFIFAH :')
HAHA , she's beautiful right ? :)

yeahh :D

die dah pindah dekat johor :(
sebab die cakap

suka hati aku lah nk pindah mane2 :p
hahaha

she's cute too :)

maybe just that about her :D

another one !
hehe

i've got new haircut :D
like this

tomboy right ? :p


hensem right ? :p

kegedikan right ? :)

hee :p
i loikkee :)

haha , k lah !
myra on sonyap sonyap jo ni hah ! :p

KBAII :)

no more

hello hello :)

okay , our tittle today is
NO MORE

that is because my exam is just around the corner :)
so , beberapa minit sebelum ni tgh edit blog ni hah !
suddenly , mak masuk bilik .. mak tanye 

myra ! what are you doing???

i pon replay :p
haha *reply :)

nothing ! just edit my blog and listen to the music :)

suddenly , her smile dissapear :O

myra ! why you dont look at your book ? your exam just coming soon right ? everytime i go upstairs to check on you , you always sitting in front of your laptop or playing with your phone ! do you want i take back all that ? from now on , dont open your laptop and phone .. dont use always ! STUDY !

-,-'
i dont know what to say :3
hahaha see ? like that lah how my mom scold me :)
hahaha so .. there is

NO MORE LAPTOP AND HANDPHONE !
so , no more facebooking , myspace , yahoo and my blog :'(
haha sokay ! i want to do better in my next exam :)

btw , i've got nothing to say so ..

KBAII :')

Friday, August 05, 2011

friendship never failed

hello :(
not in a good mood right now
cause , myra sedang bergaduh sedang sedang with my new bestie :'(

i miss her , OH JAMILAH
i cant far away from you just for a minute :')
its true ..

saya terus terang je lah ye CIK JAMILAH .. :)
saya sangat jeloss semasa awak bergembira , bergelak ketawa bersama mereka KEMBALI :)
macam ni lah muke saya mase jeloss

iaitu , ARIN , FANA , BILAH ..
sedangkan saya sedang menangis kerana awak CIK JAMILAH ..
saya sedih kita bergaduh .. saya tak pernah terfikir yg kita akan gaduh JUST BECAUSE A BOY ..

i know you love me and dont want i've been hurting by that boy :')
saya menghargai tersangat sangat :)
but please ..

come to me back

i miss you :(
dontchu remember the mail yg kita main dalam kelas ?
konon nye awak dekat UK and saya di MELAKA :'D
*sedangkan duduk sebelahan je :)


IM means *konon nye kite tgh im dekat facebooking :3
saya slalu ckp facebooking dekat awak kan ? :')


ignore kan background nye -,-'


konon nye awak dah balas lah mesej yg saya antar kat atas tadi :p


sampai sini je kite chat :')

lepas saya tulis tu , awak dtg dekat rumah saya .. (meja sbnrnye) awak bagi saya surat tu and cakap ,

hah ! yelah myra :3

lepas je awak ckp tu , awak senyap seribu bahasa :'(
*ayat mcm dalam tulis novel pulak -,-'
haha

saya panggil awak , awak buat tk dengar ..
saya pandang awak , awak buat tk nampak ..
saya asking something , awak buat bodoh je ..

saya dah syak something ..
saya ingat , awak pening kepala sbb sblm tu awak ade cakap

aduhh ! sakitnye kepala aku weyy ! rase nk pitam ! :O

haha and saya ingat lagi , sblm kite gaduh ni .. kite gelak besar sbb awak buat lawak dgn hani sampaikan kite kena tegur dgn cikgu hasniza ckp :

akak ! pelahan sikit .. kuatnye awak gelak ! -,-'

haha kite semua tunduk gelak pelahan :)
saya best sangat sbb awak terlampau rapat dgn saya and awak hiraukan budak2 yg saya tgh jeloss skrng ni :')
saya bahagia sangat masa tu :'D

saya juga ingat lagi ade satu hari tu , kite ponteng kelas kejap je and mase tu awak pegang je tangan saya .. awak tak lepaskan pun :')
saya dah lupa sbb apa ntah awak lepaskan .. :)
kite comel sangat mase tu .. macam orng kate ,

SWEET COUPLE !
macam ni ,



ade jugak orang ckp dekat saya yg kite ni mesra sangat mengalahkan YOSEOB dengan LEE G-KWANG
kumpulan korea yg saya suke tu , BEAST :D
awak dgn saya kan tgh rebut YOSEOB :p
mcm ni lah kite bile mesra dan terlebih mesra mengalahkan diorang :)

hee , kan2 ? :D

semenjak awak muncul dlm hidup saya , saya happy sangat !
terang hidup saya :)
macam bunga ni yg berkembang dengan mekar
cantik kan ?

tapi awak lagi cantik , putih berseri mcm ni
hee <3

tapi lepas je kite gaduh , saya muram mcm bunga nie ..
bersendirian :(

kan ? :'(

awak dah dapat kawan ramai mcm ni


tinggal lah saya keseorangan ..
kite gaduh , kecoh satu sekolah !
macam ,

saya jugak ingat hari kite DATE dekat rumah awak ..
tapi kebanyakan gmbr , dlm komputer rumah awak :')
 ni mase perjalanan ke rumah awak . kite tgh tunggu van dtg amek :)

 ni dah sampai rumah awak . sampai je rumah awak , awak bagi rabbit kesayangan awak . PIRI :') saya suke sangat dekat piri

tapi malang nye , PIRI dalam kenangan sekarang :'(
dia mati kerana makan racun apetah !

saya ingat awak dtg sekolah , mengadu dekat saya yg piri mati :(
saya pun turut sedih ..
yelah ! mana taknye , saya baru main dengan die 3 kali :'(

kite sama sama rindukan PIRI :')

kite gaduh sbb laki nie

awak merajuk
awak jeles
awak marah
:')

sebab nye , saya tahu
AWAK SAYANG SAYA :)
saya terharu
saya menghargai nye

tapi ..



awak kate , saya tak hargai awak dan kasih sayang yg awak dah berikan kepada saya ..
saya betul2 menghargai nye :)
SUMPAH
saya nangis bile yusrah datang dekat saya dan berkata ,

AISYA SAYANG KAU GILER GILER :')

saya terduduk dan menagis dengar tu :')
saya teruja dan terharu ..
malah , saya nk cakap yang

SAYA SAYANG AWAK GILER GILER GILER DAN LEBIH  :)

tapi saya tak berdaya sbb lemah dgr gelak tawa awk dgn kawan2 baru awak :')
dan dengar suara comel awak yg berkata kepada hani dan bukan kepada saya
YA ALLAH , YA ALLAH :'D
awak sebut dalam nada yg sengau dan merdu dan comel :)
saya suke !
dan nangis lagi :')

awak jeles tgk shahrul (gambar budak laki tadi) dgn saya berjumpe . awak marah dan awak salah faham .
dia nk jumpe saya sbb die nk mintak maaf dekat saya dan awak kalau dia ade sakitkan hati kita :)

saya tak pernah terfikir yg kite akan gaduh perkara yg mcm nie xD
tapi saya kena amek serius sbb saya keseorangan :(
saya tak sangka awak akan jeles , marah dan sedih kerana saya :')
terharu :)


saya jugak ingat masa birthday party saya awak bagi satu teddybear kecil warne hijau ..
saya sangkutkan dekat wallet saya ..

pada satu hari , teddybear tu hilang :O
saya nangis2 masuk kelas bagytahu awak .. :"(
awak cakap

carik sampai jumpe ! kalau takkkk ,,
kite putus kawan !

saya takut dan saya lagi nangis dan lari keluar carik benda tu :')
tapi , saya tak dapat jumpe ..
saya masuk kelas bagytahu awak dan nangis lagi ..
saya tertidur mase nangis tutup muka tu ..
tiba2 awak goncangkan saya dan cakap sambil bagi sesuatu ..

nah , amek nie ! dah ! benti nangis ! burukk ! -,-

rupa rupa nye , awak bagi satu lagi cume bentuk die lain sikit dan warne die oren :DD
comel kan?

awak kate ,jangan hilangkan lagi :)

saya lompat sambil ckp dekat syawal

syawal ! aku ade teddy baru ! aisya bagi ! yayyy ! kau ade ? :p

dalam longhat cina , syawal ckp :

aiyaa , ini budak ! dah dapat teddy baru , baru nk benti nangis ka ? ish3 , suka lah tu ? kecoh :3

haha syawal jeles :p

hehehe

teddy tu , hari ni saya mekap die sikit !
tengok ye ? ^_^

sebelum mekap

selepas mekap :(

cik jamilah , name awak terbocor pulak :p
hehe

saya bagi teddy ni , kawan baru biar dia tk keseorangan mcm saya :')

okay tak ? ^_^

hee , well .. maybe just that i want to say to you :')


okay ! for all the readers , CIK JAMILAH yg saya sebutkan dari tadi ialah






AISYA SYAKIREEN BT ZAMRI :)
my bestie :)

she's cute right ? :'D
ayu gituu :p

the last note for you AISYA ,


MAY YOU HAPPY WITH YOUR NEW FRIENDS BUT I BETTER LIKE IF WE START OVER AGAIN OUR FRIENDSHIP :')
CUTE RIGHT YOUR NEW FRIEND ? :D





bye :')

Tuesday, August 02, 2011

single mingle

allow ! :D
okay , selasa minggu lepas pada tarikh 26/07/2011
alhamdulillah dah tiga bulan kitorang kapel :")
itulah yg paling bahagia

tapi malangnye keesokan hari , tarikh 27/07/2011
ade something wrong :(
dapat tahu mcm die dah brubah and dapat tahu daripada adek angkat aku dan namanye tidak dapat disebut kerana i dont want anything happen to her :)
dapat tahu dari die yg shahrul maybe curang but die pon tk pasti ..
die suruh aku check sendiri ..

and biler aku dah check sendiri ..

ye , memang die curang :"(
siap ckp miss u lah , cyg lah and everything :(
mlm tu tidur kol 3 tepat :p
cause tkley tidur ..
biler dah penat ckp sorang2 , tertidur :3
sblm tidur tu , on lah kejap fb semata mata nk salin CHATTING DIORANG YG SWEET to :')
esok nye g skolah ramai ckp ,

myra , asal kau nanges ?

ade yg ckp

oiyy ! mate die dah boleh merah mcm tu , conpem menangis xD

yg tu , gerenti lah ayat si AZREEN :3
hahah

yeahh , diorang ni tahu2 je :p
haha yelah , mate dah sepet and bengkak ^^
hahahah petang tu sblm nk balik skolah , dekat makmal sains ..
sempat tulis surat for him :')

yg tkley blah , yo yok or je tulis kat luar surat tu dari
SECRET ADMIER
tapi kat dlm , boleh plak lupe dah ade tandatangan aku !
hahahaha xD
bangla !

keesokan paginye pada hari khamis , 28/07/2011
call die gune phone rumah ..
die tk ckp pon yg handphone die dah ade battery balik :[
sbb sblm nie , call die tk dapat sbb die ckp charger phone die tertinggal kat rumah abg ipar die ..
belum bagi salam , die dah ckp

asal tulis mcm tu ?
asal tanye mcm tu ?
betul ke ma nk clash ?
nape nk clash ?
nape buat pa mcm nie ?
pa nun balqis tkde pape la ..
cyqa tu kawan kelas je ..

banyak pulak tanye die nie :3
satu2 lah bang oii :p
dah nanges2 , die tutup !
RUDE betul lah hang ni :3

die ckp tk tahan nk nanges ..
g skolah , hazeeq (his bestie) bagi surat ..
mcm2 lah die tulis ..
then mlm tu , dah sure kitorang clash cause kwn2 ckp die nie
bangang la , bangsat la , babun la ,
yg paling geram , si AISYA my gulfie right now :p
petang tu , die ade PJ and kitorang kena g bengkel nk buat projek kayu ..
bertembung ngun die ..
aisya maki hamun habes habesan lah !
haha kejam gak awek aku nie :3
tapi dlm kejam2 die buat mcm tu ..
ade baiknye ..
die tk suke kawan die ni dlm kesakitan ..
die siap mengeshorkan lelaki seperti NAZREEN utk kapel nun aku :3
die dah ckp awal2 dah tanpa pengetahuan aku !
die ckp kat nazreen ,

kau kena janji jgn sakitkan hati myra ! aku tknk die sakit lagi ! aku sayang myra ! aku tak suke tgk die sedih2 ! kalau kau nk rase mcm mane aku maki si shahrul tu , kau try lah sakitkan hati myra !

HAHAHA , lawak kan aisya nie !
dah ckp awal2 dah !
smlm lah die ckp nun nazreen !
hari ni , selasa 02/08/2011 die bagitahu aku yg aku dgn nazreen dah kapel :3
bangla betol ! :p
hahaha
aisya ask me to forget bout shahrul but maybe tk semudah yg kau rase :)
die lelaki kedua yg paling baik :)
*tapi kalau die baik,die tkkan curang ngun kau !
itulah jawapan aisya kalau aku ckp depan2 nun die skunk xD
hahaha

alrite lah , maybe just wanna say that :')
apa apa pon , selamat berpuasa kepada umat islam :)
semoga anda dapat puasa penuh tahun ini dan tahun2 yg seterusnye :)
AMIN ..