Friday, September 30, 2011

saya bertuah awak muncul dalam hidup saya :'>

asalammualaikum
okay. hari rabu, bergaduh dengan nazreen -,-'
rupa-rupanya, susah jugak nak pujuk dia ni. haishh.
bergaduh dengan dia sebab dia salah faham tentang 
fake relationship 
aku dekat facebook. aku pon satu ngokk sebab tak cerita kat dia awal-2 :3
bodoii la.
huhuhuhu
memang gaduh paling teruk la, wa cakap sama lu.
depan khalayak ramai terpekik pekik. terjerit jerit.

WOII ! GI MATI LAH KAU ! BLAH LA ! GI LAH CARIK AWEK LEN !

hahahaa itulah salah satu ayat yang aku jerit dekat dia di khalayak ramai. dia pon tergamam tapi ade time jugak dia balas balik apa yang aku cakap. boleh tahan gak ayat dia. hohoho 

yang aku terpekik pekik dekat dia g mati lah , tu semua, memang lah dalam keadaan marah tapi dalam marah-2 itu, ada sayang :p
yelahh ! dalam kelas, nangis 2, 3 kali. 
hahaha 

balik tu, pergilah mintak maaf dekat dia.
tapi sebelum balik, kalau boleh nak tanya semua kawan yang 

AKU PERLU TAK MINTAK MAAF DEKAT DIA? KE NAK TUNGGU DIA MINTAK MAAF HAH?

kebanyakan kawan cakap, 
tunggulah dia mintak maaf.
:)

hahaha tapi balik, aku yang pergi mintak maaf. tak sampai hati pulak. hehehe
yelahh, makwe yang sayangkan pakwe dia :p
*menyampah !

balik tu yang takley blah ! taikk tol. dia kenakan aku. -,-'
dia kata saje je nak kenakan ayang.
nak tengok ayang sayang biy ke tak. ^_^

kau giler aku tak sayang kau? mestilah aku sayang kau! kau ni merepek lah yunk :)

and hari ni, dia baik sangat dengan aku :'>
*terharu lah biy :p

dia sentiasa mengawasi aku. dia berkepit dengan aku je hari ni. entah apa pasal lah dengan mamat ni :p hahaha 

AKU SAYANG NAZREEN AKU <3 :'>

Tuesday, September 27, 2011

awak awk :'>

asalammualaikum.
hari ini tak tahulah mood okay atau tidak :'>
maybe separuh ya dan separuh tidak. 
okay. you can begin the story. 

awak awak, awak beruntung dapat kawan banyak.
awak awak, awak beruntung dapat perhatian.
awak awak, awak beruntung awak cantik. semua orang nak kawa dengan awak.
awak awak, awak beruntung comel. semua nak rapat dengan awak.
awak awak, awak baik. semua orang nak kenal awak.
awak awak, awak lemah lembut. semua orang nak bercakap dengan awak.

awak awak, awak beruntung :'>

bila awak nangis, semua orang pergi dekat awak peluk awak dan tanya kenapa.
kenapa awak diam? 
kenapa awak membisu?
kenapa awak tak bersuara?
kenapa awak marah-2 diorang sedangkan mereka sedang berbuat baik dekat awak?
saya yang patut disalahkan. 
jangan lah buat macam tu dekat diorang.
diorang tak bersalah.
kenapa awak tak cerita kat semua orang yang saya yang buat awak menangis?
sebab awak baik. 
sebab tu semua orang beri perhatian dekat awak. :'>

bila awak sedih, semua orang datang nak tolong selesaikan masalah awak.
kenapa awak taknak bagitahu diorang?
kenapa awak diam?
kenapa awak membisu?
kenapa awak tak bersuara?
kenapa awak tengking-2 diorang?
awak, diorang tak salah. 
kesian diorang.
diorang cuma nak tolong awak.
kalau awak buat macam tu, nanti diorang pergi tinggalkan awak. 
nanti awak tambah sedih.
nanti awak menangis lagi.


awak, kalau boleh...

saya taknak setitik air mata awak jatuh.
saya taknak awak bersedih.
saya taknak awak muram.
saya taknak awak marah-2 kawan-2 awak.
saya taknak awak kesepian.

tapi malang.
sebaliknya yang terjadi.

saya membuat awak menitiskan air mata.
saya membuat awak sedih.
saya membuat awak muram.
saya buat awak marah-2.
saya tinggalkan awak.
:'>

maafkan saya awak.

kalau boleh, saya nak awak kembali kepada kawan-2 lama awak.
saya taknak awak rapat dengan saya.
saya bukan taknak kawan dengan awak cuma

sata takut.

saya buat awak nangis.
saya buat awak sakit hati.
saya buat awak sedih.
saya buat awak muam dihari yang indah.

maafkan saya awak.

saya tak boleh jadi seperti dia yang awak nak.
saya tak sempurna macam dia yang awak nak.
saya bukan dia.

maafkan saya awak.

saya hanya boleh menjaga awak dari jauh.

maafkan saya. 



ini muka awak kalau awak marah.
kalau awak sakit hati.
tapi awak tetap comel.
awak tetap dihati saya.



tapi, saya lebih suka kalau awak senyum macam gambar yang ketiga tu,
COMEL.
MANIS.
AYU.

saya lebih suka awak senyum. tapi kalau boleh, saya taknak awak SENYUM PALSU macam dalam gambar tu :p

saya tahu lah.
hehehe

saya minta maaf sekali lagi.

saya tahu saya yang patut minta maaf tapi awak tahukan yang saya ni pemalu :p
huhuhu.

saya harap awak jangan rapat sangat dengan saya.
saya taknak lukakan hati awak lagi dan saya tahu bagi awak,

saya pengganti dia setelah kepergian dia tapi saya bukan pilihan yang tepat.
saya tak layak.
saya selalu buat awak nangis.
saya selalu buat awak marah.
saya selalu buat awaksakit hati.
saya selalu buat awak muram.

saya tak layak.
maafkan saya. :'>

baii <3

Monday, September 26, 2011

saya terima :'>

asalammualaikum :'>
dalam minggu ini, saya telah melukakan hati orang-2 di sekeliling saya :'>

ye. saya mengaku.

saya teruk.
saya jahat.
saya tak baik.
saya tak sempurna.

terus terang saya cakap, saya tak suka sikap awak yang terburu-buru dan tidak ingin bertanya. tak salah kan awak datang dekat saya dan bertanya apa sebenarnya yang berlaku. kalau saya pergi tempat awak pon, pandang muka saya pon awak taknak. 
yela,

saya ni kan jijik :'>

yela. pandang muka pon awak taknak apatah lagi nak bercakap kan. tula awak tak buka mulut untuk bertanya. 
yela. saya ni tak layak kawan dengan awak.

awak baik. 
awak cantik.
awak comel.
awak sempurna.
:D

kalau boleh, saya taknak pon bergaduh dengan awak. saya tak pernah minta untuk bergaduh dengan awak. saya tak pernah berdoa untuk bergaduh dengan awak.

awak, kalau awak nak sangat saya tinggalkan awak, cakap lah baik-2 :)
saya faham. 

awak, kalau awak nak sangat kita berpisah, kenapa dari dulu awak rapatkan diri awak dengan saya? apa fuction? 

saya suka sangat berkawan dengan awak sampaikan saya jatuh cinta dekat awak. but im not lesbo -,-'
tapi sedang saya dilamun cinta dekat awak, saya tak fikirkan keadaan yang bakal jadi.saya tak pernah terfikir. saya tak fikir kalau saya sayang awak lebih dan anggap awak macam family syaa sendiri, saya tak pernah terfikir yang saya dan awak akan berpisah :'>
akhirnya, hati saya hancur. punah. rapuh. dan tak kan tercantum balik. maafkan saya awak. awak pon dah taknak maafkan saya. saya terdengar perbualan awak dengan si lelaki tadi. :'> awak pon dah bencikan saya. jadi, tak guna kalau saya tunggu awak. tak guna kalau kita bersama balik. saya dah penat asyik bergaduh dan menangis. setelah berbulan-bulan saya dah tak menangis, akhirnya. awak kembalikan tangisan saya. saya terharu :'>

terima kasih awak kerana selama ini,

sentiasa bersama saya.
sentiasa menggembirakan saya.
sentiasa membuat saya ketawa.
sentiasa selalu dengan saya.
:'>

SAYA MENGHARGAI :'>

saya harap awak bahagia. saya harap awak gembira selepas tiada nya diri saya dalam hidup awak. awak pon nakk itu. :'>

kali terakhir,

SAYASAYANGAWAK :'>

LEARN TO MAKE YOU HAPPY WHEN I DONT HAVE BESIDE CHIU :'>


YEAH THATS RIGHT :'>



ALWAYS REMEMBER THAT MY FRIEND :'>



kboii :'>

Saturday, September 24, 2011

ilapchiusomuchiebabe :'>

hello. aishiteru. sarangheo. iloveyou. saya cinta awak.
hehehe gatal sikit malam2 ni :p

tugas malam2 buka blogger ni just nak cakap 
AKU SAYANG NAZREEN 
sangat2 :D

ahaha my uchuk kepeng :'>
ilovechiu somuch.
i dont want you to leave me.
kita kawan dah lama.
tapi baru sekarang yang aku sedar 

aku cinta kau.
aku sayang kau.
aku minat kau.
aku rindu kau.
aku suka kau.
aku nak peluk kau.
:'>

baru aku sedar semuanya itu. aku tak tahu mengapa dulu aku tak sedar2 yang dari dulu kau suka aku walaupun kau dah banyak kali mengatakan kau suka aku semasa kita berkawan dulu :)


bila bersama kau,

aku rasa tenang. 
aku rasa nyaman.
aku rasa macam2 :)

bila bersama kau,
senyuman aku tidak lagi palsu :)


aku sayang kau.
sentiasa bersama kau dari depan, belakang, tepi, atas, bawah, kanan, kiri :)
hehehe muah muah muah :)

jangan tinggalka diriku.
jangan lepaskan aku.
walau setengah detik hidupku.

kalau takde kau, 

senyumanku palsu.
hidup tanpa kau,
kosong :'>




selalu merindui kau.
selalu mencintai kau.
selalu memikirkan kau.
sentiasa menyayangi kau.
NAZREEN
:'>

kbaii

habislah -,-

hye u'olls :>
hihihihi 
HABISLAH -,-'
sebab hari ni kawan2 mak datang rumah and cousin2 datang rumah. cousin2 saya ni jenis yang model cameraphone xD
jadi habislah kalau diorang jumpa saya. mesti panggil geng2 and then panggil saya suruh amik gambar -,-'
gerenti penuh nya la album dalam handphone ni. hahaha 
kalau dapat handphone saya ni dekat budak2 -,-'
GAME GAME GAME :>
sampai habis bateri saya -,-'
hahahahha

esok saya nak pergi rumah AISYA ZAMRI saya :>
yang peramah. lemah lembut. baik hati. periang. comel.
dan pelbagai lagi la ! serba lengkap lah katakan. :'>

hee.
okay. lupakan pasal itu. :>



ni cerita geram pulak. :@
*tanda mencarut :p

cerita ni pasal NUR ANEES yang 

saya tak suka. 
saya benci.
saya hate.
saya geram.
dan 
saya tak suka. ^_^


okay. ada salah saya juga sebab carik pasal dulu dengan dia dan comment BAJET BAIK.
tetapi saya tulis macam tu sebab selama ni dia asyik melukai hati kawan saya. dan kawan saya masih bersabar dengan dia walaupun dia dah berbuat kawan saya ni sakit hati dah selama 2 bulan kot. :/

ye. aisya memang baik. 

dia nak block saya.
saya tak kesah. 
saya tak pedulik.
saya tak amik hati pon.
saya lebih suka.

tetapi

saya lebih suka dia APPROVE saya dari bulan lepas :D
supaya lebih mudah saya nak kutuk depan2 dan beri peringatan dekat dia :)

dia cakap dia nak block supaya saya akan diam. 
ha ha ha ha 
dia salah !

sebab kalau dia cari pasal dengan kawan2 saya walaupun sekali, 
saya tak akan diam. apatah lagi kalau dia dah buat berkali-kali. :/
memang takkan diam lah gamaknyee.

yang dia tu tak sedar2?
dia juga perlu diamkan diri?
jauhkan diri dari kawan saya?

ini tak, masih lagi nak pretend baik depan kawan saya.
apa function dia?

untuk nak amek 
dari aisya pulak?

dia tak reti pulak nak berhenti buat kawan saya menangis setiap hari?
tahu nak mengajar orang je tapi dia buat tu?
macam bagus sangat.
macam perfect sangat.
macam semua dia buat sempurna sangat.
-,-'

STOP RUNNING MY FRIEND'S LIFE.
NUR ANEES.

ok.baii. busy. gtg. :>

Friday, September 23, 2011

jealous -,-'

hello :>
tak tahu lah sama ada masih ada ke tidak orang yang membaca saya punya blog :>
hehehe
yelah. blog saya bukan nya terkenal macam 
my OH JAMILAH punya :>
mulai sekarang, saya takkan panggil dia OH JAMILAH sebab dia tukar nama iaitu,
AISYA ZAMRI :)

okay. berkenaan dengan tajuk blog hari ni, 
JEALOUS.
tak tahu kenapa jelous.
maybe sebab pasangan ini
AZLAN 

AMIRAH

DOUBLE `A'



ye. mereka tersangat sweet. :'>
hee. mereka dah 8 bulan lebih tak silap. 
mereka tidak dapat dipisahkan.
mereka sentiasa bersama.
mereka sayang satu sama lain.
mereka sangat sweet :'>

ya allah. ya allah. ya allah.
heheh *ayat aisya.

berkenaan dengan aisya pula,
dia sangat beruntung.
walaupun dia kehilangan sesuatu, tetapi masih ada yang baru :'>

aisya, saya tahu kamu taknak terburu-buru. tapi ianya untuk kebaikan dan kebahagiaan kamu juga. kami semua disini tidak ingin melihat kamu menangis lagi dan kesedihan lagi dan kesorangan lagi. bagi kami, walaupun kami rasa kami sentiasa bersama awak, dan membahagiakan awak tapi kami tahu, sebenarnya perasaan awak tidak seperti yang kami jangka. perasaan awak terasa jauh berbeza. kami perlukan senyuman awak dan gelak tawa awak untuk menceriakan hari-hari kami dan hari-hari awak juga. kami minta awak jangan bersedih lagi. :'>


okay. stop cerita semua tu. tadi malu facetoface dengan dia. luahkan hati dekat dia. ini semua gara-gara AZLAN PA 20sen saya :p hahahahahha 
itu gaji dia untuk setiap bulan. dia baik dengan saya. sepertimana awek dia. hehehe 
harap korang kekal. 
amin.
lepas dah fectoface dengan dia, dia pandang je then ketawakan saya -,-'
terus tumbuk dia dan cubit dia. dia kata 
`dah tu, takkan nak nangis?'
haishh ! mestilah. awak kenalah terharu saya luahkan -,-'
penat dan buat malu je taw :p

balik sekolah je sepatutnya awak kena baling tepung sebab semalam birthday awak :>
tapi awak cabut lari naik kereta mak awak jadi tak pasal-pasal saya yang kena baling tepung oleh azlan -,-'
kiranya saya pengganti awak lah ni? :3
kurang hasam :>
hahahaha

and untuk amirah hatta , HAPPY BIRTHDAY SAYANG. :D
heheheh bestkan kena baling tepung :p

ok.baii.


Sunday, September 18, 2011

diorang , saya punya :D

hello semua orang :)
hari ni saya tak pergi sekola sebab saya penat baru balik dari ipoh and pening and demam and batuk2 and macam macam and lah! :p
hehehe 

jadi tujuan nak cerita kat blog hari ni tak tahu apa patut dibuat. so ambil la tajuk 

DIORANG , SAYA PUNYA :D

hahaha lol punya tajuk kan?

LOL bermaksud,

LAUGH OUT LOUD
dan juga 
LOTS OF LOVE :)

hahaha gatal saya ni :p

so, 
INI NAMA NYA 
AISYA SYAKIREEN.
DIA SUKA WARNA PINK :)

INI GAMBAR SAYA BERSAMA AISYA.

MUNGKIN ANDA MASIH INGAT GAMBAR INI DAN DI ATAS TADI :)

AISYA ni jenis periang, baik, lemah lembut dan jujur :)
saya suka berkawan dengan dia. dia jugak pandai tapi akhir2 ni, dia stress sedikit dan itu membuatkan dia murung :( 

aisya, kalau awak baca ni. 
TOLONG KEMBALI SEPERTI DAHULU :'>
BUANG YANG KERUH, AMBIL YANG JERNIH :>

okay, orang yang kedua yang selalu bersama saya dari dulu sampai sekarang :)
YUSRAH BINTI YUSUF :)
dia suka warna hitam, putih dan merah.

ini gambar saya bersama yusrah :)

YUSRAH, periang, suka buat orang ketawa, sentiasa ada bersama, setia mendengar, buat bodoh kalau saya selalu buat dia sakit hati :)
tehee :D

INI AZREEN SAFRINA BINTI AZIZAN :)
hahaha

ni saya bersama azreen :)

AZREEN, PERIANG, BAIK, TOMBOY, BABY MILO, KEREK :D
hahaha 

ni namanye SARAH ADIBA :)

ni gambar saya bersama sarah :)

SARAH yang suka buat lawak, gelak tak berhenti, tak selalu tunjuk moody dia, baik, setia :)

ni nama dia AFIFAH :'>

AFIFAH ni dah pindah. sorry takde gambar saya bersama dia. dia jenis pendiam sikit dan ganas :p
dia comel :) dia pandai :)


ini AZILA AIDA :)




ni gambar saya bersama dia :)

nama dia AMIRAH HATTA :)

 ni gambar saya bersama dia, MY BABYBOO :D

AMIRAH ni dipanggil my twins :) twins saya. dia periang. comel. setia. dan tembab :p


nama dia NUR HIDAYAH :)

HIDAYAH ni periang, penyayang, comel dan baik :)
saya sayang adik saya ni :D




ini nama nya HASBI dan DAYYA :)
mereka adik angkat saya yang rapat sekarang.
saya sayang mereka.
periang, comel, cantik, baik :)


 hasbi :)

 dayya :)


ini buchuk saya, NAZREEN NASARUDDIN :)

sentiasa bersama saya :) <3

 patung ini memberitahu 
<3 HANYA UNTUK AWAK <3


dan saya sentiasa memikirkan kamu semua :D

hehehe maybe just that. layan k pop dekat astro hitz :)
doddles :p

Friday, September 16, 2011

nur anees :)

asalamualaikum :)

geram, benci, tak suka, dan macam macam lagi.
aku tak tahu lah apa masalah budak bernama 

NUR ANEES
ni. selalu cari pasal dengan kawan aku,

AISYA SYAKIREEN 
apa yang kau nak sebenarnya? kau macam takde orang lain yang kau nak sakitkan!

masa arwah takde, kau buat aisya nangis. masa arwah dah takde, kau tambah kan lagi tangisan dia! ntah apa masalah kau? aisya nak tidur pon tak senang. asyik asyik nangis sebab arwah. tambah pulak kau sakitkan hati dia! hari hari mata dia bengkak sebab nangis nangis nangis. apa yang kau tak puas hati dengan aisya? cuba habaq mai sikit kat cek. cek nak dengaq jugaq. *cakap dalam longat kedah

takut kau tak paham aku tulis bahasa ibunda aku :p
so, sambung tadi. apa yang kau tak puas hati dekat aisya? 

SEBAB TAK DAPAT TAWAN HATI arwah? 

kau dengar sini baik baik ye? :)

KALAU ARWAH DAH TAK SUKA KAU, LUPAKAN JE LAH. TAKYAH GANGGU HUBUNGAN ORANG BOLEH KAN? AISYA TU BUKAN MANUSIA YANG BOLEH KAU SAKITI, DIPIJAK PIJAK, DILUDAH LUDAH. MENTANG MENTANG AISYA NI HATI DIA LEMBUT DAN BAIK, SENANG LAH KAU NAK AMIK HATI AISYA. KALAU HATI ARWAH HANYA MENGINGIN KAN AISYA, TAKYAH LA HASUT HASUT ARWAH SUPAYA MENYUKAI KAU! TAK PAHAM BAHASA KE ARWAH CAKAP JANGAN KACAU AISYA DENGAN ARWAH? NI NAK JUGAK KACAU! NAK JUGAK TULIS PASAL ARWAH TAK LAYAN KAU LA, BUAT CERITA SEDIH LAH. MACAM MACAM KAU BUATKAN? TAPI SATU JE UNTUK PENGETAHUAN KAU,

ARWAH TAK AKAN NAK KAN KAU nur anees :)

ARWAH HANYA MENGINGINKAN aisya syakireen :)

so please stop cerita pasal arwah, pasal mimpi kau bersama arwah, pasal aisya and everything! 
stop kacau kawan aku. hari hari aisya nangis sebab kau. selalu sangat sakitkan hati aisya. 
apa? kau ingat lepas kau baca ni, kau nak panggil kawan kawan kau and maki maki aku macam kawan kawan kau pernah buat dekat aisya? 
hahahahahaha

kalau itu yang kau nak buat, and kalau betul kau nak panggil kawan kawan kau untuk maki hamun aku, aku rasa kau salah orang. hahaha sebab aku tak kan berhenti jugak memaki hamun kau dengan kawan kawan kau tu. :)

ingat pesan aku ye NUR ANEES. 

JANGAN KACAU AISYA LAGI.

terima kasih :)