Saturday, September 24, 2011

habislah -,-

hye u'olls :>
hihihihi 
HABISLAH -,-'
sebab hari ni kawan2 mak datang rumah and cousin2 datang rumah. cousin2 saya ni jenis yang model cameraphone xD
jadi habislah kalau diorang jumpa saya. mesti panggil geng2 and then panggil saya suruh amik gambar -,-'
gerenti penuh nya la album dalam handphone ni. hahaha 
kalau dapat handphone saya ni dekat budak2 -,-'
GAME GAME GAME :>
sampai habis bateri saya -,-'
hahahahha

esok saya nak pergi rumah AISYA ZAMRI saya :>
yang peramah. lemah lembut. baik hati. periang. comel.
dan pelbagai lagi la ! serba lengkap lah katakan. :'>

hee.
okay. lupakan pasal itu. :>



ni cerita geram pulak. :@
*tanda mencarut :p

cerita ni pasal NUR ANEES yang 

saya tak suka. 
saya benci.
saya hate.
saya geram.
dan 
saya tak suka. ^_^


okay. ada salah saya juga sebab carik pasal dulu dengan dia dan comment BAJET BAIK.
tetapi saya tulis macam tu sebab selama ni dia asyik melukai hati kawan saya. dan kawan saya masih bersabar dengan dia walaupun dia dah berbuat kawan saya ni sakit hati dah selama 2 bulan kot. :/

ye. aisya memang baik. 

dia nak block saya.
saya tak kesah. 
saya tak pedulik.
saya tak amik hati pon.
saya lebih suka.

tetapi

saya lebih suka dia APPROVE saya dari bulan lepas :D
supaya lebih mudah saya nak kutuk depan2 dan beri peringatan dekat dia :)

dia cakap dia nak block supaya saya akan diam. 
ha ha ha ha 
dia salah !

sebab kalau dia cari pasal dengan kawan2 saya walaupun sekali, 
saya tak akan diam. apatah lagi kalau dia dah buat berkali-kali. :/
memang takkan diam lah gamaknyee.

yang dia tu tak sedar2?
dia juga perlu diamkan diri?
jauhkan diri dari kawan saya?

ini tak, masih lagi nak pretend baik depan kawan saya.
apa function dia?

untuk nak amek 
dari aisya pulak?

dia tak reti pulak nak berhenti buat kawan saya menangis setiap hari?
tahu nak mengajar orang je tapi dia buat tu?
macam bagus sangat.
macam perfect sangat.
macam semua dia buat sempurna sangat.
-,-'

STOP RUNNING MY FRIEND'S LIFE.
NUR ANEES.

ok.baii. busy. gtg. :>

No comments:

Post a Comment