Thursday, October 06, 2011

saya suka , saya suka ^_^

hello uoll's 
mak jemah ada cerita hangat . HAHAHA *ketawa jahat mak jemah(saya lah tu) -__-'
cerita ni pasal mak jemah dengan boyprend mak jemah tu hah ! si AYIEN nama nya tu :p
tak kenal ?

alahh . anak sameon yang ada dua lubang hidung tu kan ? :D
hoho

masa hari selasa , dia okay lagi tapi start hari rabu tu dia tak angkat call mak jemah . mak jemah ni kan jenis panas baran and suka tuduh melulu and jenis otak fikiran negatif :p

then hari rabu tengah-2 malam tu takleh tidur disebabkan dia . dia lah puncanya -,-'
hantar lah mesej cakap ,

KITA CLASH !

esok pagi tu try call dia , dia tak angkat jugak . panas lah an . nak dekat tengahari tu baru dia hantar mesej cakap 

AYIEN : ayg npe nie... npe nak break...
AMYRA : hm uchuk tak pernah angkat satu pon kol ayg. ayg rasa biy da bosan dgn ayg. tiap2 hari ayg nangis pikirkan biy. dan ayg takut. semenjak biy kerja, biy lupakan ayg. ayg takut biy dah ada perempuan lain :'( :'( :'( :'(
AYIEN : benda skunk nie biy syg at ayg ag... biy bkn x nk angkat call ayg... n biy xde pompuan lain lg slain ayg... cume....!!!!
AMYRA : cuma apa ?! kenapa tak angkat kol ? awek baru kat sebelah ?
AYIEN : mane ade awek at sbelah biy klu ad 2 pon ayg..!!!
AMYRA : hey ! ayat cuma tu tergantung ! biar habiskan dulu ayat tu ! hergh ! dah tu , pahal tak angkat kol ?
AYIEN : k camnie...biy cume x prasan yg ayg call biy n biy still syg at ayg ag..plez jgn break ngn biy
AMYRA : apahal pulak tknk break dgn aku ? kau dah sakitkan hati aku kau tau tak ?
AYIEN : ayg biy dh minx maaf nie kn...
AMYRA : pape jela
AYIEN : so skunk cane kite break ke x ?
AMYRA : entah . saya dah malas nak nangis sbb laki .
AYIEN : ok..cani kita jgn break.. n biy akan ganti blik nanges ayg ngn kegembiraan kite sblm nie..
AMYRA : hm
AYIEN : ok ke x? n plez forgive me my love <3
AMYRA : janji jangan buat lagi . ayang penat tau tak ? kecewa dgn perangai biy :'(
AYIEN : ok biy janji n biy akan tunaikan janji biy utk ayg
AMYRA : janji taw ? ayg takut bila takda biy :'(
AYIEN : ye..biy janji...biy xkn tinggalkan ayg
AMYRA : hm :')

hehe segarang-garang aku , walaupun panas baran tapi dalam hati ada taman :p
orang yang tersayang je yang tahu perangai sebenar aku dan manja aku :')

awak, saya pegang janji awak :')
kalau awak tak tunaikan janji awak, saya patahkan badan awak dan kita putus kawan ! saya dah taknak jadi kawan baik awak macam dulu dah :p saya taknak jadi gf awak macam sekarang dah :p

okay.

ada orang bagi lagu ni untuk aku. dia someone special. dia sentiasa ada bersama aku. dia baik. comel. haha aku sayang dia. dan maaf, nama dia tidak mention sebab ini hal peribadi saya. harap maklum dan harap anda faham. umur dia muda setahun dari aku. dia suka aku senyum. dia suka aku pakai tudung. 
thanks awak, saya akan cuba memperbaiki pemakaian saya. selama ni, saya takde sokongan tapi semenjak awak ada, awak lah sokongan nya. terima kasih. :')
sayang awak.

p/s : NAZREEN, jangan jeles. ^_^

kbaii :D

Tuesday, October 04, 2011

lalalala ~

hello !
bosan nak mati kalau ada cuti yang tak boleh hang out :D
aku nak hang weyhh . tolong lah . aku boleh mati kebosanan dalam rumah ni . hari dengar radio yang sama , cerita yang sama . blah blah blah ~ 
bosan bosan bosan . 
sape yang baca blog aku ni pon mesti bosan :p
hohoho 

apa nak  buat hah ? nak text dengan dia , kadang-2 macam taknak layan . kadang-2 takde kredit . hmm lagi lah bosan . 
saya faham . yelah , awak kan kerja setiap hari . mestilah awak penat kan ? :')
saya nak urut awak poyo taknak kasi saya urut awak . -,-' 
tapi hari ni awak amik cuti . awak pergi rumah anak tajul :p


awak-2 , sekarang tengah hujan . kalau boleh , jangan lah main hujan kat rumah syed tu . nanti demam . cian awak :( hujan semakin lebat , awak jangan keluar dari rumah syed tu taw . dok je dalam rumah tu . :')

saya sayang awak .

stop about that ! :D

aku rindu kawan-2 aku . 

*aisya
*jiela
*mirah 
*sarah
*ayien
*yusrah 
*afifah

rindu sangat-2 kat engkau orang :'(


okay . sekarang hujan so astro takleh bukak and radio aku pon sekat-2 . cam taik lah kan -,-'

k aku bosan.

kbaii

Sunday, October 02, 2011

oh my god -,-''

hello everyone. 
are you still checking my blog? :)
thanks if u do that.
thanks a lot.

okay. 
yesterday and today was totally fullday -,-'
and im tired.

semalam, mak kejut pukul 9 pagi sebab suruh tolong lipat baju. then urut kaki ayah nak sampai 2 jam. then, cousin datang. nasib baik satu family je. then cikgu tuisyen sudah sampai rumah. kita study and study and study. then pergi makan petang. then pergi tengok theater cerita THE SECRET LIFE OF NORA. memang best ! nasib baik tak tertidur. kalau tertidur, memang rugi gila la :D sebab ada FAROUQ dari kumpulan HMC PHLOW yang pernah masuk SHOWDOWN 2011 yang dapat tempat KEDUA. :) he is so adorable time menari pakai baju pink :D rasa nak menangis je. time dia berlawan dengan TIARA, gempak ! comel gak time dia berlawan :D hahaha tapi tak best sangat sebab dapat tempat duduk paling atas. tinggi sangat. tak dapat tengok sangat. tapi nampak jugak muka dia yang comel yang berseri-seri tu. hahaha mak kata bulan 10 ni nak tengok lagi. kita amik tempat depan sekali. tapi ayah cakap kalau depan sekali, nanti kita bawah stage -,-' tak nampak. then aku pon reply lah

TAKPE. JANJI NAMPAK KEPALA FAROUQ YANG COMEL TU PON TAKPE. TAK KESAH :D

hahaha jawapan yang agak bangang :p

then esok nye pergi tengok rumah-2 untuk dijual. cause mak kata nak pindah. tapi mak dah booking satu rumah ni dekat sendayan :'> cantik lah gak rumah tu. tepi rumah je, taman permainan. tapi kena tunggu loan. kalau loan lepas, mak nak beli then terus pindah. hmm tak suka, tak suka. :'( tak suka kena tinggalkan kawan-2. tak sanggup. sayang diorang. tak sanggup tinggalkan cikgu-2. tak sanggup. tak sanggup tinggalkan my uchuk kepeng :'( sayang dia :'(

hm. klah, disebabkan dah tercerita pasal pindah ni, takde mood nak sambungkan .

kbaii