Sunday, October 02, 2011

oh my god -,-''

hello everyone. 
are you still checking my blog? :)
thanks if u do that.
thanks a lot.

okay. 
yesterday and today was totally fullday -,-'
and im tired.

semalam, mak kejut pukul 9 pagi sebab suruh tolong lipat baju. then urut kaki ayah nak sampai 2 jam. then, cousin datang. nasib baik satu family je. then cikgu tuisyen sudah sampai rumah. kita study and study and study. then pergi makan petang. then pergi tengok theater cerita THE SECRET LIFE OF NORA. memang best ! nasib baik tak tertidur. kalau tertidur, memang rugi gila la :D sebab ada FAROUQ dari kumpulan HMC PHLOW yang pernah masuk SHOWDOWN 2011 yang dapat tempat KEDUA. :) he is so adorable time menari pakai baju pink :D rasa nak menangis je. time dia berlawan dengan TIARA, gempak ! comel gak time dia berlawan :D hahaha tapi tak best sangat sebab dapat tempat duduk paling atas. tinggi sangat. tak dapat tengok sangat. tapi nampak jugak muka dia yang comel yang berseri-seri tu. hahaha mak kata bulan 10 ni nak tengok lagi. kita amik tempat depan sekali. tapi ayah cakap kalau depan sekali, nanti kita bawah stage -,-' tak nampak. then aku pon reply lah

TAKPE. JANJI NAMPAK KEPALA FAROUQ YANG COMEL TU PON TAKPE. TAK KESAH :D

hahaha jawapan yang agak bangang :p

then esok nye pergi tengok rumah-2 untuk dijual. cause mak kata nak pindah. tapi mak dah booking satu rumah ni dekat sendayan :'> cantik lah gak rumah tu. tepi rumah je, taman permainan. tapi kena tunggu loan. kalau loan lepas, mak nak beli then terus pindah. hmm tak suka, tak suka. :'( tak suka kena tinggalkan kawan-2. tak sanggup. sayang diorang. tak sanggup tinggalkan cikgu-2. tak sanggup. tak sanggup tinggalkan my uchuk kepeng :'( sayang dia :'(

hm. klah, disebabkan dah tercerita pasal pindah ni, takde mood nak sambungkan .

kbaii

No comments:

Post a Comment