Thursday, October 06, 2011

saya suka , saya suka ^_^

hello uoll's 
mak jemah ada cerita hangat . HAHAHA *ketawa jahat mak jemah(saya lah tu) -__-'
cerita ni pasal mak jemah dengan boyprend mak jemah tu hah ! si AYIEN nama nya tu :p
tak kenal ?

alahh . anak sameon yang ada dua lubang hidung tu kan ? :D
hoho

masa hari selasa , dia okay lagi tapi start hari rabu tu dia tak angkat call mak jemah . mak jemah ni kan jenis panas baran and suka tuduh melulu and jenis otak fikiran negatif :p

then hari rabu tengah-2 malam tu takleh tidur disebabkan dia . dia lah puncanya -,-'
hantar lah mesej cakap ,

KITA CLASH !

esok pagi tu try call dia , dia tak angkat jugak . panas lah an . nak dekat tengahari tu baru dia hantar mesej cakap 

AYIEN : ayg npe nie... npe nak break...
AMYRA : hm uchuk tak pernah angkat satu pon kol ayg. ayg rasa biy da bosan dgn ayg. tiap2 hari ayg nangis pikirkan biy. dan ayg takut. semenjak biy kerja, biy lupakan ayg. ayg takut biy dah ada perempuan lain :'( :'( :'( :'(
AYIEN : benda skunk nie biy syg at ayg ag... biy bkn x nk angkat call ayg... n biy xde pompuan lain lg slain ayg... cume....!!!!
AMYRA : cuma apa ?! kenapa tak angkat kol ? awek baru kat sebelah ?
AYIEN : mane ade awek at sbelah biy klu ad 2 pon ayg..!!!
AMYRA : hey ! ayat cuma tu tergantung ! biar habiskan dulu ayat tu ! hergh ! dah tu , pahal tak angkat kol ?
AYIEN : k camnie...biy cume x prasan yg ayg call biy n biy still syg at ayg ag..plez jgn break ngn biy
AMYRA : apahal pulak tknk break dgn aku ? kau dah sakitkan hati aku kau tau tak ?
AYIEN : ayg biy dh minx maaf nie kn...
AMYRA : pape jela
AYIEN : so skunk cane kite break ke x ?
AMYRA : entah . saya dah malas nak nangis sbb laki .
AYIEN : ok..cani kita jgn break.. n biy akan ganti blik nanges ayg ngn kegembiraan kite sblm nie..
AMYRA : hm
AYIEN : ok ke x? n plez forgive me my love <3
AMYRA : janji jangan buat lagi . ayang penat tau tak ? kecewa dgn perangai biy :'(
AYIEN : ok biy janji n biy akan tunaikan janji biy utk ayg
AMYRA : janji taw ? ayg takut bila takda biy :'(
AYIEN : ye..biy janji...biy xkn tinggalkan ayg
AMYRA : hm :')

hehe segarang-garang aku , walaupun panas baran tapi dalam hati ada taman :p
orang yang tersayang je yang tahu perangai sebenar aku dan manja aku :')

awak, saya pegang janji awak :')
kalau awak tak tunaikan janji awak, saya patahkan badan awak dan kita putus kawan ! saya dah taknak jadi kawan baik awak macam dulu dah :p saya taknak jadi gf awak macam sekarang dah :p

okay.

ada orang bagi lagu ni untuk aku. dia someone special. dia sentiasa ada bersama aku. dia baik. comel. haha aku sayang dia. dan maaf, nama dia tidak mention sebab ini hal peribadi saya. harap maklum dan harap anda faham. umur dia muda setahun dari aku. dia suka aku senyum. dia suka aku pakai tudung. 
thanks awak, saya akan cuba memperbaiki pemakaian saya. selama ni, saya takde sokongan tapi semenjak awak ada, awak lah sokongan nya. terima kasih. :')
sayang awak.

p/s : NAZREEN, jangan jeles. ^_^

kbaii :D

No comments:

Post a Comment