Sunday, November 27, 2011

bahagia nye hidup ku :)

hey hey :D
hahaha hari paling indah dalam hidup aku 

sabtu, 26.11.2011
mulamula mak ajak jalanjalan dekat bangsar village. memang best lah! on the way nak pergi sana, satu family main balas balas pantun yang bengong bengong gitu -,- hahaha mak lah yang paling lawak xD 

malam tu, sampai jugak jumpa boyfie kita ^^
hahaha mulamula tu, diam je. senyap. bunyi cengkerik je. hahaha lepastu jalan nak pergi ke rumah dia tapi berhenti sebentar, lepak. dah start cakap sikitsikit. haha then pergi taman, dia tarik, pegang tangan aku :) kemudian, dia lepaskan. dia duduk atas terowong, saya berdiri depan dia. borakborak. dia pegang tangan  aku, kadang2 cubit pipi, kadang2 cubit dagu aku :) lepastu, dia letak tangan aku dekat peha dia, dia letak tangan dia kat siku aku. aww <3 sweet kan? hahaha 


akhirnya, ruang di celah tangan saya telah penuh oleh awak,
ZAHIRUL ASHRAF :)

lepastu, aku lepak dengan cousin aku. dia balik rumah kejap. dah beberapa minit berlalu, dia duduk kat dalam terowong, aku pergilah sebelah dia. dia tarik tangan aku, bila aku pandang dia, dia kiss aku :) kadang2 , dia cubit pipi aku. haha cousin aku, JELESSS! hahaha. pastu, angah datang. dia buat something dalam terowong yang aku tak suka. pastu kan, boyfie kita kipaskan kita :D sweet kan ? hahah then, kita kiss dia :p hahaha dia suka cakap memey ^^
saya tidur atas bahu awak mcm tu, awak kata
romantik sangat :p
hahaha


tepat pukul 12, dia cakap..

time kita kenal dulu :')
sweet gituu. hahaha

sampai 12:15, kitorang kena balik.
pegang tangan, dia kiss kita, kita kiss dia ^^
hahaha

then, semua balik.

ok,
AKU SAYANG DIA.
SIAPA AMIK DIA, AKU BUNUH KORANG TERUS.
FAHAM? ^_^



kbaii

Friday, November 25, 2011

bertuah nya saya :D

hello ^_^

hujung tahun ni, paling best dalam hidup aku :)

dapat hang dengan keluarga 

dapat 2, 3 helai baju dari keluarga

dapat zahirul ashraf 

hahaha

dapat headphone dari daddy

daddy baiki handphone sony xperia x8 aku

wahh best sungguh la :D
hahah



weyy korang !

AKU SAYANG ZAHIRUL ASHRAF BIN ZAILANI taw ? ^_^
siapa amik dia, aku cincang badan korang :D


k
hehe


aku rindu kawankawan aku :')
terutama, aisya syakireen binti zamri :D

kbaii -,-

Wednesday, November 23, 2011

where are you goin babe ? :/

hey :)

not in a good mood.

i miss him a lot.

where are you?

you've gone for one day 

and 

didn't call me or message me.

im worried about you.

are you trying to forget bout me?

i hope the answer is 

NO 

im really scared

when you

dissapear just like that

im sad
mad
worried
scared

please come home :'(


p/s : sorry english berterabur. 

Sunday, November 20, 2011

my saham , going down today -,-

hello hello hello 

hari sabtu, 19.11.2011
hari yang bosan sedikit sebab ayah kerja petang jadi takboleh pergi pantai dalam jumpa cik badan tough :(
mak kata, jumpa minggu depan lah pulak. hmm lambatlah nak tunggu minggu depan! tak pasalpasal cik badan tough balik kelantan :'(
rindu dia sangatsangat 
dan malam tu, gaduh dengan dia. mulamula dia marah, sabar je. dah lah tengah pening. mak ajak jalanjalan dalam hujan. pastu dia nak berbaik, gunakan cerita pasal minggu depan. aku dah nak start nangis dalam hujan tu. yang sekeliling aku ramai orang. tunggu masuk kereta je, terus nangis. bila dah sampai tengahtengah malam, lewat pagi je dah elok. thanks :')

hari ahad, 20.11.2011
pagipagi pukul 4 pagi kena bangun, mandi. air sejuk, takyah tanya lah kan -,-
siapsiap pergi cameron highlands sebab mak nak pujuk saya. haha jyeahh. saya merajuk sebab tak dapat pergi pantai dalam. sampai sana, mulamula happy tapi elok tengah jalanjalan, rasa nak nangis. tengok akak and abang ada yg dating -,- *pantang betul kalau aku ada org dating depan aku time aku tak dpat
sabar jelah. nasib baik ada budakbudak comel kat sana. main sekejap dengan diorang. pastu pergi butterfly farm. banyak ramarama yang cantik :) lepastu petang pergi gua tempurung. cantik sangat dalam gua tu :D batubatu yg semula jadi terbentuk :') malam tu kena sabar lagi sebab mak bawak g shah alam. pergi rumah nenek belah ayah -,- ajak g pantai dalam taknak ! sabar jelah 

hari isnin(hari ni), 21.11.2011
elok bangun pagi, rasa nak nangis pon ada sebab aku mimpi dia tinggalkan aku :'(
aku bagitahu dia, dia selamatkan mood aku :')
dia cakap, mimpi je. bukannya betul. ok. aku try sabar time tu sebab aku pon malas nak ingat :)
lepastu dia cerita pasal mimpi dia ^_^ haha lawak mimpi dia. tapi malangnye, sekali lagi dia ingatkan aku pasal minggu depan. sumpah aku nangis lagi :'( aku taknak ingat weyy. aku rindu kau. aku nak sangat jumpa kau tapi dah kalau takde jodoh nak jumpa, nak buat mcm mana :') mcm yuliy cakap, kalau ada jodoh, mesti jumpa punya :D katakata yuliy berikan semangat dekat aku.

THANKS YULIYY. aku sayang kau :)

p/s : cik badan tough jgn jeles :p heheh

k lah, got to go. boboii :)

Thursday, November 17, 2011

aku suka sangat ^_^

hey sis and bro :)
pagi tadi bergaduh dengan orang yang perasan dia,
AARON AZIZ :p
hahaha 
tengah hari tadi baru elok balik :)

and thanks to my mom cause topapkan rm10 :D
disebabkan mommy, saya baik balik dgn cik badan tough :)

dah elok mood aku baik,

jatuh balik saham aku -,-


jumpa pulak fb entah siapa. amik gambar aku dgn ex aku, buat album `SAKAI JE LEBIH' 
aku try carik, NEPHEW aku sendiri yg buat -,-

cik YASMIN atau lebih dikenali dalam laman sosial terkini, facebook
KNICKS MOHAMED ZAHARI JAAFAR 

aku tahu tu kau. aku tahu facebook SHAHRUL ENCEM tu kau.
cuma aku tak tahu apa masalah kau dengan aku.

nak kata aku gaduh dengan kau, kali terakhir kita jumpa time raya.
itupon kita semua happy main lari2 lah, nyorok2 lah dengan aliff, aidil, adam, ammar, maya, qaseh dan hawa. time bila pulak kita gaduh -,-
time malam hari pertama raya, kita duduk ruang tamu tingkat dua ramai2, tengok youtube hantu.
aku tak rasa kita ada gaduh2 time tu. tapi kenapa kau tak puas hati dengan aku?

untuk pengetahuan kau, kawan2 PENKID kau tu yg dulu selalu kacau kau. buli kau. masa aku sekolah sana dulu, siapa yg sanggup keluar kelas time cikgu mengajar hanya nak selamatkan kau?
AKU kan?

masa kau nangis, siapa pujuk kau?
siapa bagi gula2 biar kau diam?
AKU kan?

masa kau dalam kelas, diorang buli kau, koyakkan buku kau, tolak kau..
siapa yg datang back up kau?
siapa yg tolak diorang balik?
AKU jugak kan?

aku tak sangka kau mcm ni kan yasmin?
patutlah aliff, aidil, ammar, adam semua taknak layan kau.
bila aku tanya, diorang cerita pasal kau kutuk tokwan dlm facebook kau.
aku tak caye. aku try backup kau.

tapi kau dah buat aku mcm ni, aku rasa menyesal selama ni :/

dahlah, takde mood aku hari ni.
menjatuhkan saham aku je -,-

baii !

aduhh -,-

hey ya :)
tadi pergi sekolah amik duit rm100 dah settle
happy gila bila dengan kawan kawan tadi :)
terutama bila dapat jumpa azreen, suka sepak dia :p
sian dia asyik kena buli.

jiela pulak, 
dah elok dah lepas saya pelok dia :D
hahahah terus asyik gelak lepas tu :)
sayg kau stainsteel <3

aisya ? 
hahaha jangan tanya lah kann.
menjerit jerit nampak dia.
mula mula tengah borak dengan mirah and azreen, tiba tiba nampak aisya jalan nk masuk sekolah. 
berdiri, lari dekat dia, pelok dia terus ! :D
saya sayg awak 
semoga awak cepat sembuh ye sayg ? :')

okay !

aku tak suka keadaan sekarang.
jadi macam dulu.
dada aku sakit sangat :'(
sumpah takleh nafas aku tadi 
aku taknak jadi mcm dulu.
hmm



cik badan tough saya jahat :p
hahah 
mengejek orang tak henti henti :p
hahaha 
thanks sebab selalu ada dengan saya :)
sayo sayee awak sangat sangat :D
hahahaha


kbaii -,-

Wednesday, November 16, 2011

maafkan saya ye ?

zahirul ashraf 
:)

maafkan saya kalau saya buat awak tension 
maafkan saya kalau saya buat awak marah
maafkan saya kalau buat awak risau
maafkan saya kalau buat awak sedih

saya tak berniat

saya cuma keluar dengan kawan saya
saya kan dah janji takkan tengok laki lain

hmm jangan lah pergi kelantan next week
jangan lah tinggalkan saya
janganlah pergi 
:'(

sumpah saya akan rindu awak
sumpah saya akan terbayang bayang awak

maafkan lah saya :'(

cik badan tough :)

benny oii :')

janganlah asyik tuduh saya bukanbukan.
kalau ye pon awak sayang saya, saya tak keluar dengan laki lain lah.
bila orang dah ajak dia ikut sekali, tak tahu pulak -,-
pastu nak tuduhtuduh.
tak suka tak suka.

hahaha tadi tepat pukul 
12:05 pagi, first time awak minta maaf dekat saya ^_^
terharu sangat :')

nota untuk cik perasan badan tough :p
hahahaha



kbaii <3

ewah ewah ewah :D

hey hey hey :)
hari ni mulamula mesej dengan -z- rasa sedih tapi lepas dia dah jujur , rasa lega lah . dia nak jujur :)

hmm semalam dia stay kat kelantan kejap . maybe time dia nak beli tiket bas nak balik sini , perempuan tu tegur dia :(
tak sempat tanye -,-

dia kata , perempuan tu nak kenal dengan dia . dia pon layan lah . and tak tahu siapa mintak nombor siapa . tapi diorang tengah contact time pagi tadi . time kita tengah mesej dia :')
-z- kata , nama perempuan tu balqis . budak kelantan . umur same dengan dia . 16 . lepas je perempuan tu tanye yg -z- dah berpunya , -z- jwb sudah . perempuan tu tak balas . hmm tak tahu lah betul ke tak :')

tapi eloklah dia jujur . hee saya suka , saya suka !
tak lama lepas tu , dia tak reply mesej kita :(
kol dia , tak angkat . off phone . 
hmm awak off phone sebab awak tengah date dengan balqis ke ? -,-

hmm takpe takpe . tunggu kau bila aku turun pantai dalam nanti , aku check handphone kau . kau kata nak tukar sim kan ? mey kita tengok siapa curang dengan siapa :p
hehehehehe 



haishh ! tak sabar tunggu hari khamis , 17 . 11 . 2011 :)
hahah aku orang pertama masuk sekolah nanti ! hahahaha 

kbaii -,-

Tuesday, November 15, 2011

blah blah and blah :)

hey u'olls.

tak bosan ke cuti ni? saya bosan. nanti minggu depan nak pergi alamanda. siapa nak join? semua saya rancangkan, tapi bayaran nye tanggung sendiri ye? trimas :D

lepas je pergi alamanda, nak pergi shah alam duduk dengan nenek jaga kedai runcit :)
nak dapat gaji, simpan duit. nak belikan something untuk someone yang saya sayang :)
hohoho.

first time jumpa, kenal, bercakap tu yang lawak. 
hahahahahaha
korang tak tahu pape kan? :/

takpe.


biar aku sorang yang tahu. hahahahahhaha
lawak betul. *suka hati korang lah nak panggil aku gila ke apa :)

dia baik. dia hensem. dia comel.
hahaha gatal anak azwan ni.

time tu aku just pandang dia je then kawan cousin aku nampak. budak tu, cousin kepada kawan cousin aku tu. *buat2 paham.
cousin kepada budak yg aku ushar tu, nama dia KIMI.
nama samaran. harap maklum.
kimi cakap, pergilah tegur dia.
aku pon pandang lah slight dekat kimi. cakap, 
KAU CABAR AKU KE? :/
hahahaha *aku kan pantang dicabar :p
kimi cakap, KALAU KAU BERANI LA.
aku pon pergilah tegur budak tu. 
sebenarnya dia bukan budak, dia dua tahun lebih tua dari aku. hehe.
bagi dia gula2 sama yg aku tengah makan dalam mulut. dia pon amik. dia cakap, 

kau letak racun ke?

-,-
dalam hati aku,
TAIKNYE MAMAT. ADA KE PATUT AKU LETAK RACUN DALAM TU? TAKKAN AKU NAK BUNUH LAKI HENSEM MCM NI. 
hahahaha bodoh2 je kan? 

aku pon jawab, 
mana adalah. :)

pastu bual2 lah sampai pukul 12 malam lebih dekat taman. cousin2 aku, ada yang sembang2, ada yg naik motor besar paksu aku. ada yg main buaian.

memang best lah kenal dengan dia. dia satu kampong dengan aku. kat kelantan.
dia panggil, KAY BEE :D
Kota Bharu :)
comel kalau dia cakap kelantan.
*walaupon aku tak faham.
hahahaha

dah lah. lupakan pasal tu.

sekarang, cerita sedih pulak :(

AISYA SYAKIREEN BINTI ZAMRI

akan pergi tinggalkan saya.

dia akan pergi ke austrey buat sementara waktu kerana ada hal yang tersangat penting.
kemudian, dia akan tinggalkan saya untuk selama lamanya.
dia akan pergi ke kedah.
bersekolah disana,
mencari kawan baru disana,
duduk disana,
makan disana,
tidur disana
dan semua nya disana.

AISYA, janganlah pindah.
janganlah pergi.
kalau awak pergi, saya rindu awak. kami rindu awak. saya, mirah, jiela, alan, sarah, ayien, yusrah, kak anis dan kami semua disini akan rindukan awak.

kalau awak pergi,

siapa nak duduk sebelah saya?
siapa nak gelak dengan saya?
siapa nak buat lawak dengan saya?
siapa nak teman saya berdiri dalam kelas kalau kena marah?
siapa nak pergi bilik guru dengan saya?
siapa nak naik ke kelas sama2 dengan saya?

awak, nanti takde sesiapa dah nak main CONTRACT PERCAKAPAN SEHARI dengan saya :'(
kalau ada awak mcm sebelum ni,
hari ni, kita speaking.
esok, kita panggil awak saya.
lusa, panggil u i.

kalau awak takde jugak, siapa nak main surat2 dengan saya?
siapa nak main posmen2 dengan saya?
siapa nak bergosip dengan saya?
siapa nak makan satu meja dengan saya?
kalau awak pergi jugak, saya nak awak tahu dan sentiasa ingat yang
I WILL ALWAYS








I LOVE U,
AISYA SYAKIREEN BINTI ZAMRI
(inspector mariam)

properties of,
MYRA 






ABC, 123, DoReMi (original)

Wednesday, November 09, 2011

hye , im back !

hello everybody on the
right , left , corner , up , down , behind , infront 
and everywhere.

IM BACK ! :D

dah lama tak check blog ni. sian dia.

huh ! lega rasanya bila

periksa dah habis
pergaduhan dah habis
blah blah blah and blah 

cuma belom lega satu perkara.
kembang kempis je perut tunggu masa nya -,-
iaitu,

MENGAMBIL REPORT CARD :O

hohoho 

saya kembali single dan rasanya dah habis seminggu. amin. takde pening kepala, takde nangis2. nangis pon sebab tak dapat orang korea. hahah bodoh bodoh je :p

seriously, diorang dah hamik hatiku <3
mula mula,

TAEMIN 

kemudian,

MINHO 
yang TAKKAN kulepaskan :')

taecyeon

lepas je tengok taecyeon, TERnampak

NICKHUN,
paling comel >.<
comel kan :D

junsu, tak seberapa. :/
minat dia sebab style dia smart.

tak lama lepas tu, 
carik kumpulan ze a,
TER jugak , nampak

DONGJUN <3
dia kenyit mata dekat aku je taw.
jangan perasan !
hahaha 
aku je boleh perasan :p

kuikuikui

okaylah, nak bersiap pergi sekolah.

kbai