Thursday, November 17, 2011

aku suka sangat ^_^

hey sis and bro :)
pagi tadi bergaduh dengan orang yang perasan dia,
AARON AZIZ :p
hahaha 
tengah hari tadi baru elok balik :)

and thanks to my mom cause topapkan rm10 :D
disebabkan mommy, saya baik balik dgn cik badan tough :)

dah elok mood aku baik,

jatuh balik saham aku -,-


jumpa pulak fb entah siapa. amik gambar aku dgn ex aku, buat album `SAKAI JE LEBIH' 
aku try carik, NEPHEW aku sendiri yg buat -,-

cik YASMIN atau lebih dikenali dalam laman sosial terkini, facebook
KNICKS MOHAMED ZAHARI JAAFAR 

aku tahu tu kau. aku tahu facebook SHAHRUL ENCEM tu kau.
cuma aku tak tahu apa masalah kau dengan aku.

nak kata aku gaduh dengan kau, kali terakhir kita jumpa time raya.
itupon kita semua happy main lari2 lah, nyorok2 lah dengan aliff, aidil, adam, ammar, maya, qaseh dan hawa. time bila pulak kita gaduh -,-
time malam hari pertama raya, kita duduk ruang tamu tingkat dua ramai2, tengok youtube hantu.
aku tak rasa kita ada gaduh2 time tu. tapi kenapa kau tak puas hati dengan aku?

untuk pengetahuan kau, kawan2 PENKID kau tu yg dulu selalu kacau kau. buli kau. masa aku sekolah sana dulu, siapa yg sanggup keluar kelas time cikgu mengajar hanya nak selamatkan kau?
AKU kan?

masa kau nangis, siapa pujuk kau?
siapa bagi gula2 biar kau diam?
AKU kan?

masa kau dalam kelas, diorang buli kau, koyakkan buku kau, tolak kau..
siapa yg datang back up kau?
siapa yg tolak diorang balik?
AKU jugak kan?

aku tak sangka kau mcm ni kan yasmin?
patutlah aliff, aidil, ammar, adam semua taknak layan kau.
bila aku tanya, diorang cerita pasal kau kutuk tokwan dlm facebook kau.
aku tak caye. aku try backup kau.

tapi kau dah buat aku mcm ni, aku rasa menyesal selama ni :/

dahlah, takde mood aku hari ni.
menjatuhkan saham aku je -,-

baii !

No comments:

Post a Comment