Wednesday, November 16, 2011

ewah ewah ewah :D

hey hey hey :)
hari ni mulamula mesej dengan -z- rasa sedih tapi lepas dia dah jujur , rasa lega lah . dia nak jujur :)

hmm semalam dia stay kat kelantan kejap . maybe time dia nak beli tiket bas nak balik sini , perempuan tu tegur dia :(
tak sempat tanye -,-

dia kata , perempuan tu nak kenal dengan dia . dia pon layan lah . and tak tahu siapa mintak nombor siapa . tapi diorang tengah contact time pagi tadi . time kita tengah mesej dia :')
-z- kata , nama perempuan tu balqis . budak kelantan . umur same dengan dia . 16 . lepas je perempuan tu tanye yg -z- dah berpunya , -z- jwb sudah . perempuan tu tak balas . hmm tak tahu lah betul ke tak :')

tapi eloklah dia jujur . hee saya suka , saya suka !
tak lama lepas tu , dia tak reply mesej kita :(
kol dia , tak angkat . off phone . 
hmm awak off phone sebab awak tengah date dengan balqis ke ? -,-

hmm takpe takpe . tunggu kau bila aku turun pantai dalam nanti , aku check handphone kau . kau kata nak tukar sim kan ? mey kita tengok siapa curang dengan siapa :p
hehehehehe 



haishh ! tak sabar tunggu hari khamis , 17 . 11 . 2011 :)
hahah aku orang pertama masuk sekolah nanti ! hahahaha 

kbaii -,-

No comments:

Post a Comment