Tuesday, December 27, 2011

huh, busy busy busy -_-

hey stalker :)
watchu doin?
im doin nothinn !
and im bored right now.

speakANG konon -,-
menyampah 

sabtu, 24-12-2011
busy pegy rumah isteri pakcik saya yg baru -,-
baru sahaja kahwin :')
tahniah

ahad, 25-12-2011
busy ikut mak ayah buat mcm2 dekat kereta -,-
ubahsuai
nampak hot sekarang :P

isnin, selasa dan rabu, mcm orang bodoh and berehat di rumah sahaja :)

start hari khamis esok, dah busy balik -,-
esok hang dekat mid je dengan kawan2 i :D
untuk kali terakhir dengan 
AISYA SYAKIREEN BINTI ZAMRI :')

she's cute right ? :D

then jumaat, pegy pantai dalam tolong siapkan majlis pakcik :)
hari sabtu, tetamu datang.
penat -,-

sabar jelah :)

nanti dah nak sekolah :D 
yeayyeayy :D

okay. over acting :P

AKU RINDU ZAHIRUL ASHRAF BIN ZAILANI <3

kbaii

Monday, December 26, 2011

tiba masanya...

hey stalker :D
hahahaha

sekarang pukul 1:57 pagi :)

sorry to my husband because me pee you :P
*saya k***c*** awak :)
means TIPU 

sebab saya belum tidur.

takleh tidur dan saya taknak ganggu awak yang tengah tidur :)
awak awak, saya rindu awak sangat sangat lah :)
awak awak, awak saya punya tau :)
awak awak, saya sayang awak :)
awak awak, saya taknak kehilangan awak :)

ZAHIRUL ASHRAF BIN ZAILANI <3




NEXT CHAPTER
*topik yang betul :D

sekolah dah nak mula :)
dan aku tak sabarsabar cause nak jumpa kawankawan aku :)
korang pon mesti tak sabarsabar kan?
lagypon bosan dok rumah. nanty duit asyik melayang je sebab asyik hang :P
betol tak? hahaha
tapi AISYA dah nak pindah :'(
hari khamis ni jumpa dekat mid, hang sama dia for the last :')
im gonna miss you.

nanty sekolah, mesti kita rindu husband kita. susah sikit nak contact. contact pon 2minggu sekali sebab dia duduk asrama :) yang takboleh bawak handphone -,-
geram! hehehe 
tapi dia dah janji dengan kita akan call kita setiap malam ^_^
so, bateri phone kenalah penuh setiap hari :D
hahaha

hmm bosan lah. 

heyhey awak ! kita baru EDIT BLOG :D 
cantik tak :D
hahaha

kbaii <3 
goo mornin :)



Friday, December 23, 2011

awak, saya sayang awak :')

helloooo :)

sekarang pukul 2:14 pagi :) saya tak tidor lagi, sebab teringat awak dari tadi :D
hahaha berpantun pulak :P

awak, saya rasa bersalah sangat sebab selalu tuduh awak :'(
tapi tadi saya baru dapat tahu kesetiaan awak dari ammr :')
saya menangis baca mesej yang dia hantar :')
saya bukan nangis sebab sakit hati ke apa. tu awak tak kasi
tapi ni,
saya nangis sebab terharu dan gembira :')

saya ngadu dekat ammr yang awak dah berubah.
kalau dulu awak nk tidur, saya call dan bila time kite dah nk tutup, saya suruh awak pergy tidur.
dulu, awak selalu cakap

taknak. pa nak tidur dengan ma.

tapi sekarang,
awak terus cakap, 

okbyee

pastu ammr cakap, phone awak jatuh bawah katil. tadi dia nk angkat kan tapi saya dah tutup. dia tengok orang yang call, MUMMY :') ammr mulamula ingat siapa. tapi tengok nombor, nombor saya :')

mulamula saya tak pecaye. tapi ammr cakap betul. ammr cakap, mulamula sayang, then mama, then mummy. kejap ag ape tak tau. hahaha

saya terharu awak :')
ammr cakap, awak tulis 
MUMMY D :')
(mummy danish)
hahaha 

pastu saya tanye, awak pakai lagy ke cincin saya?
ammr kata,

cincin? selalu ada dekat jari manis dia :')
saya nangis lagy :')
ammr cakap, awak pakai belah kiri, warna silver. warna tu lah saya bagi dekat awak :')

ammr ada cakap lagy yg awak tidur pakai cincin tu jugak , tak pernah tanggal. tadi awk bukak kejap sebab jari awak pucat sebab lama sangat tak bukak :'(
saya nangis lagi.

saya tak sangka sampai mcm tu sekali :')

saya suruh ammr bukakan nanty tapi ammr cakap, kalau bukak, nanty awak pakai balik :')

saya taknak awak bahayakan diri awak :')

saya sayang awak, ZAHIRUL ASHRAF BIN ZAILANI <3

Saturday, December 17, 2011

aku akan rindu kau :')

hye stalker :)
dia sekarang dalam train, nak balik ke kelantan.

kite rindu dia.
kite sayang dia.

babyboo,
elok-elok tau balik sana. jangan nakal-nakal. dengar cakap kimi. mata jangan rambang bila nampak perempuan :p kecuali kalau ada selena gomez je. hehehe makan kena cukup. tidur awal-awal. mandi selalu! nanti busuk, dani dah taknak pelok awak. hahhaha miss you sayang :)

me and dani,
always love you :)
zahirul ashraf <3
muah :*