Wednesday, March 14, 2012

terima kasih kawan :)


Yee, perempuan ini yang selama ni saya jaguh-2 kan.
Yee, perempuan ini yang selama ni saya percayakan.
Yee, perempuan ini yang saya ceriakan hari-2 dia.
Yee, perempuan ini juga yang jadikan saya peneman kala dia sedih.

Tapi malangnya,
Saya terlampau bodoh mempercayai kata-2 dia. Mempercayai lakonan dia selama ini. Mempercayai sifat penyayang, baik hati, lemah lembut dan tidak memburukkan kawan dia sendiri.

Sebelum ni, kau carik gaduh dengan Azila Aida, kau tak babitkan nama aku. K, aku sabar. Yelah, kau malukan Azila. Azila tuh kawan baik aku jugak mcm kau. Disebabkan kau tak petik nama aku, aku pon diam dan try taknak fikir bukan-2 pasal kau mcm tuh dan mcm nih. Tapi sekarang bila dah kena batang hidung aku sendiri, mana boleh sabar dah kan? :)

Aku cuma manusia biasa. Yang cepat marah, bukan mcm kau! Yang penyabar.
Yang sopan santun, lemah lembut, baik budi pekerti!
#dalam nada tak ikhlas :P

So sekarang, kau dah puas malukan aku? Kau pergi cakap dekat Anees yg aku memang nak kenakan dia? Ye! Memang aku kenakan dia sebab kau! Aku kenakan dia sebab aku dah tak tahan tengok kau setiap hari nangis sebab perempuan tuh suka kacau hubungan kau dengan arwah, Faizal! Kau jugak yang suruh aku kenakan dia! Kau jugak yang bagi aku senarai apa yg Anees suka dan kau jugak yg bagi aku masa berapa lama untuk aku bagi Anees rasa apa yg kau dah rasa selama ni! Kau bagi aku masa 3 bulan untuk aku kenakan dia! Tepat 3 bulan, aku mesti tinggalkan dia! Tapi tak sampai 2 bulan, aku dah stop sebab aku kesian kan dia. Tapi aku tak pernah bagitahu kau sebab aku taknak kau kecewa dgn aku. Yelah, aku ingat kau anggap aku kawan baik, aku akan tolong kau buat apa yg kau suruh. 
Tapi sekarang? Wahhh! Bukan main lagi cerita kau dekat Anees tuh kan? :D

0kay, kalau kau nak malukan Azila aku boleh sabar sebab takde nama aku. Then tadi mula-2 Anees antar mesej ckp aku fitnah kau mcm-2. 0kay, aku sabar. Hal kecik kan? :)
Tapi lepas je dia cakap kau cakap aku ni SUKA TUKAR LAKI dan JADI LESBO, siapa yang berada kat tempat aku pon boleh rasa apa yang aku rasa wey :')

Bukan setakat kecik hati dan kecewa, tapi rasa gunung api dah meletup pon ada :'D
Beragak ar wey. Selama ni aku dah layan kau cukup baik dah wey. Tapi ni yang kau balas dekat aku? 
Hmm, terserah kau lah tapi sekali buat, dah takleh berpatah balik :D
Kepercayaan ni mcm KERTAS kau tahu tak?

TRUST IS LIKE A PAPER. ONCE IT'S CRUMPLED, IT CAN'T BE PERFECT 
AGAIN :')

Sorry dear, i have to delete all about you in my life. And i have to show my middle finger for you cause my heart is broken </3

godiee.

Tuesday, March 13, 2012

Masuk Air :3

Hello Stalker :D

Yeaa, saya suka biarkan blogger saya berhabuk :)
Hohoho.
But sekarang dia dah bersih suci lagi murni.
Hehehe.

0kay, lupakan hal itu.
Sejak beberapa hari ni, saya asyik gelak. Sayo pon tak tahu why sayo laguni :3
Sekarang benny dah hilang entah kemana pon sayo tak tahu :/ Satu minggu ni bercuti, sayo adalah jugak try call dia but dia tak pernah angkat. Hmm tak tahulah dia dah lupakan sayo atau pung, dia dah dapat pengganti :'> Kimi kata, kimi ada call dia tapi dia angkat je. Hmm dia dah tak suka sayo kod. Bior ler dia an? Asalkan dia bahagia :'>
Yee! Saya baikss :'D
Hahahahahaha

So, sekarang ni dah start cuti seminggu. Hari sabtu dgn ahad tuh, itew ada pergi Bukit Tinggi dengan family itew ^^

Lepastuh, itew pergi Japanese Village :)


Kemudian, itew pergi Genting Highlands :D

And it's the best trip ever! :D
AHAHAHA

Then hari isnin, pergi buat passport dekat kajang and kat sana, ada sorang budak laki CUTEE GILAKSS >.< Ahahahahaha! Menggatal sekali-sekala takpe :p
Kalau tak nampak dia je, mesti bangun pergi cari muka dia. Ahahahaha. Pastuh bila dah nampak muka dia and nampak dia pandang itew, terus patah balik and duduk mcm takde pape berlaku :3 mcm entah pape jekan? Ahahahahahha. 

Hari selasa? Petang tuh pergi rumah adik angkat itew :)
FATINI FAUZI <3
Dance practice kpop wannabe dengan dia. Ahahahaha. Banyak jugak dia cakap! Ahahhahahahaha. Tapi sumpah best ar lepak dengan kau dik! :)

Tommorrow? Pergi tuisyen dah pagi tuh :/ My friends pon dah rindukan I. Ahahahahaha. 
Lusa? Not sure yet. Jiela and Mirah ajak pergi broga hills nak sambut birthday jiela and ayien but parents risau. And daddy suruh pergi somewhere else :) Esok nak bincanglah.

31 march? Mammy suruh pergi KL ajak member untuk sambut earthday :D
Mcm tak percaya je! Hohohohoho. Aku akan pastikan time tuh mak ayah aku pon kena ada dengan aku! 

0kay. Maybe semua cerita ni jadikan aku masuk air :p
K lah, I mau online pulokss! 
kboii :D