Tuesday, March 13, 2012

Masuk Air :3

Hello Stalker :D

Yeaa, saya suka biarkan blogger saya berhabuk :)
Hohoho.
But sekarang dia dah bersih suci lagi murni.
Hehehe.

0kay, lupakan hal itu.
Sejak beberapa hari ni, saya asyik gelak. Sayo pon tak tahu why sayo laguni :3
Sekarang benny dah hilang entah kemana pon sayo tak tahu :/ Satu minggu ni bercuti, sayo adalah jugak try call dia but dia tak pernah angkat. Hmm tak tahulah dia dah lupakan sayo atau pung, dia dah dapat pengganti :'> Kimi kata, kimi ada call dia tapi dia angkat je. Hmm dia dah tak suka sayo kod. Bior ler dia an? Asalkan dia bahagia :'>
Yee! Saya baikss :'D
Hahahahahaha

So, sekarang ni dah start cuti seminggu. Hari sabtu dgn ahad tuh, itew ada pergi Bukit Tinggi dengan family itew ^^

Lepastuh, itew pergi Japanese Village :)


Kemudian, itew pergi Genting Highlands :D

And it's the best trip ever! :D
AHAHAHA

Then hari isnin, pergi buat passport dekat kajang and kat sana, ada sorang budak laki CUTEE GILAKSS >.< Ahahahahaha! Menggatal sekali-sekala takpe :p
Kalau tak nampak dia je, mesti bangun pergi cari muka dia. Ahahahaha. Pastuh bila dah nampak muka dia and nampak dia pandang itew, terus patah balik and duduk mcm takde pape berlaku :3 mcm entah pape jekan? Ahahahahahha. 

Hari selasa? Petang tuh pergi rumah adik angkat itew :)
FATINI FAUZI <3
Dance practice kpop wannabe dengan dia. Ahahahaha. Banyak jugak dia cakap! Ahahhahahahaha. Tapi sumpah best ar lepak dengan kau dik! :)

Tommorrow? Pergi tuisyen dah pagi tuh :/ My friends pon dah rindukan I. Ahahahahaha. 
Lusa? Not sure yet. Jiela and Mirah ajak pergi broga hills nak sambut birthday jiela and ayien but parents risau. And daddy suruh pergi somewhere else :) Esok nak bincanglah.

31 march? Mammy suruh pergi KL ajak member untuk sambut earthday :D
Mcm tak percaya je! Hohohohoho. Aku akan pastikan time tuh mak ayah aku pon kena ada dengan aku! 

0kay. Maybe semua cerita ni jadikan aku masuk air :p
K lah, I mau online pulokss! 
kboii :D





No comments:

Post a Comment