Monday, April 30, 2012

Muhammad Afiq Aimin ,

Saya Nur Amyra sayang awak . Saya taknak kehilangan awak . Saya nak setia dengan awak . Kalau saya tak setia , tampar saya :D Saya bahagia sangat bila dengan awak sekarang . Saya beruntung sangat dapat awak . Saya bersyukur sebab saya dah jumpa putera idaman saya selama ni . Terima kasih kerana ada di dalam kehidupan saya dan membahagiakan saya . Sampaikan ramai kawankawan saya jeles dengan saya . Sampaikan diorang pon nak pakwe macam awak tapi saya tahu , awak SATU DALAM SERIBU <3 Terima kasih sebab sudah membuat saya tersenyum selama ni . Maafkan saya sebab dah 2 kali saya tinggalkan awak . Maafkan saya sebab asyik tuduh awak . Maafkan saya kalau saya selalu buat awak menangis . Apaapa pun , saya nak awak tahu bahawa ,

1 + 1 = 2 mata sentiasa merenungmu
12 + 12 = 24 jam memikirkanmu
3 + 4 = 7 hari merinduimu
1 + 11 = 12 bulan tersebut-sebut namamu
10 - 9 = 1 hati kecil berdoa agar kau tidak melupakanku <3

Tahu tak kenapa tuhan cipta ruang di antara jari kita ?
#Supaya suatu hari nanti seseorang yang di cipta untuk kita akan penuhkan ruang itu dengan memegang erat tangan kita dan orang itu adalah awak , EDDY <3

Mengenalimu satu keindahan , bergurau denganmu kebahagiaan , menyakitimu cuba ku elakkan , cuma satu pintaku , biarlah hubungan ini berkekalan berpanjangan <3

Sayang , esok 1 month kita bersama :') Thanks to god cause menyatukan biy dengan bby sampai sekarang . I love you more than words can say <3 muah muah :*

Wednesday, April 25, 2012

Saya Sayang Awak .

Eddy,

Sayasayangawak . Pagi tadi Eddy datang sekolah sebab dia bukan takut mak dia marah dia cuma dia takut aku yang marah dia -_- Dia kata nanti aku tuduh dia nak game kan aku lah , itu lah , ini lah . AHAH sampaikan dia tak tidur ! Semangat sangat nak sekolah . Ahaha lepas tuh , nade-2 . Tetibe pulak gastrik :p Sakit perut konon ! Ahaha .

Masa aku naik tangga lepas rehat , dia nak turun tangga , lepastuh dia pandang aku mcm member je . Buat bodoh kat aku . Aku saje je merajuk :p Then si Ayien pendek tuh pergi panggil dia -_- Haishh , Eddy pon pujuk lah dalam tak ikhlasss . Ahaha takdelah ! Gurau je :) Yelah , dia sakit perut . Sakit-2 , dia datang kat kelas aku hanya nak pujuk aku . Aww , sho shewitt lah awok ni :3 Ahaha !

Masa balik , dia banyak sakitkan hati aku tapi aku faham , dia tengah penat , ngantuk , sakit perut and sebagainya tapi aku tak kuat time tuh :') Aku pergi nangis depan dia . Hmm sorry my dear sebab TERnangis :p Ahaha . Aku nangis pon sebab , aku kesian kat dia :'( Dia penat , aku paksa-2 dia datang . Kalau dia tak datang , aku suka tuduh-2 dia tanpa bukti . Then petang tuh aku nak datang sekolah , nak jumpa dia tapi ayah aku tak kasi . Aku rindu dia giler-2 babi sebab tuh lah :') Lagi satu sebab pagi tuh dia banyak menyakitkan hati . Ahahah , nak jiwangsss pulak aku ni :3

Pagi tadi aku kena tampar tiga kali :D Sebab tengah sembang dengan kawan-2 , tetibe Ayien kata kat aku :
`Wehh Myraa!' Aku cakap lah, `Apoo?' `Pandang belakang' sambil mulut Ayien muncung ke depan :* Aku pusing , tengok Eddy jalan nak datang kat aku . Aku pandang jelah . Tetibe awek-2 kerumun dia -_- Sikit taknak lama lakkk tunggu dia dgn awek-2 tuh . Huh ! Pastu aku tampar pipi kanan , rasa sakit . Jiela tampar pipi kiri , boleh lah -_- Ayien tampar kat tangan , terasa kebassss ! :D Tetibe Eddy datang sebelah aku ! Aku pon lambai-2 tangan depan muka Eddy (Y) Eddy cakap `Apahal dia nih? Gilerr?' Ayien `Dia ingat dia mimpi nampak kau . Tampar dia sikit !' Eddy gelak . Aku tahan nangis sebab aku rindu gelak dia :') Dalam kelas baru aku nangis . Heheh Gedikss kan ?

Lepastuh dia ada cakap dekat aku ,
`Biy cabar and harap lah kan , bby dengan biy couple bertahun-tahun sampai kita kahwin . Boleh ?'

Atotow , dalam kelopak mata kita pon start bertakung :') Dia panggil CIWEKK <3 (kuat nangis) Ahahah . Aku tak tahu apa jadi kalau aku kehilangan dia .

So for my stalker or my readers , please lah jangan amik dia dari aku atau kacau hubungan aku dengan dia . Kalau tak , korang akan dapat rasa balik apa yang aku rasa time korang amik Eddy dari aku ! Aku sumpah . Aku pandai tau nak balas-membalas nih ! :D Ahahha

Last warning :p
Amik dia, Bunuh kau !

Sincerely ,
Nur Amyra <3

Tuesday, April 24, 2012

Maafkan saya sayang :'(

Eddy,
maaf sebab suka marah-2 kau walaupon itu salah aku tapi kau tetap nak salahkan diri kau :'( Hmm salah aku sebab kau tak tahu pape then aku nak sound-2 kau and tak percayakan kau. Aku cuma rindukan kau. Aku nak jumpa kau. Aku nak tengok muka kau. Aku nak dengar suara kau. Aku nak dengar gelak ketawa kau. Aku nak kau kacau aku bile kita dating :'( Aku rindu semua tuh. Aku rindu nak dengar kau cakap ILOVEYOU depan aku mcm dulu. Aku taknak kau berubah. Aku taknak kau tinggalkan aku. Aku taknak kau carik perempuan lain.
Yee, aku mengaku aku jahat sebab selalu buat kau sedih dan nangis. Aku memang suka marah-2 kau tanpa tanya elok-2. Aku memang kasar dengan kau. Tapi aku nak kau tahu, SUMPAH DEMI ALLAH AKU TAKNAK KEHILANGAN KAU. Tak wehh, kau tak teruk. Kau tak macam Shafiq. Jangan bandingkan kau dengan Shafiq. Shafiq lagi teruk. Kau baik. Kau pandai jaga hati aku cuma sekarang aku tengok kau dah berubah tapi aku tahu, kau sayangkan aku :')
Sorry kalau aku tak boleh jadi gadis idaman kau dan perempuan yang kau idam-2 kan. Aku ni teruk. Aku jahat buat kau nangis tapi please percayakan aku. AKU SAYANG KAU. Ingat tuh dalam otak kau, hati kau dan fikiran kau sampai kau mati!!! I just wanna see your face and your smile like before this <3 :') I dont wanna see your tears again and forever.

You're the one I hold onto,
Cause my heart will stop without
Youuu <3
I love you more
Than I did before,
And if today I dont see your face,
Nothings changed, No one can take your place
It gets harder everyday.

Say you love me more than you did before,
And if you ask me if I will stay,
I will stayyy <3

Iloveyougendud :*


Monday, April 16, 2012

Kita happy sangat awak :')

Hello Reader :)

This week, banyak miracle berlaku dipersekitaran aku. 0kay , Jiela dah berbaik semula dengan Mirah and Izzatie tetap berkawan dengan diorang. Sarah? Hewhew , she's not sadsad anymore and dia dah tak rasa terpinggir dah cause kami janji tidak akan meninggalkan someone dibelakang. We're FRIENDS <3 Azreen pulak , always happy go lucky :) Yusrah? Problem-2 -_- AHAHAHA! Puteri? Dah majuuu! AHAHA! Aku? Hehehe. Aku bahagia sangat dengan Muhammad Afiq Aimin :')

Tadi balik sekolah, jumpa Eddy <3 (Muhammad Afiq Aimin dan Eddy adalah orang yang sama, jangan pikir aku curang) Dia bahagiakan aku harini :') Walaupon harini aku tak panggil biy bby dengan dia but dia tetap panggil aku dgn panggilan tuh. Then time ex aku Capiq lalu, dia sengaja buat ex aku jeles :p Ahaha! Dia ada bisik, ILOVEYOU. Sumpah aku taknak tinggalkan kau dah. Sorry sebab sebelum ni, aku tuduh kau mcm-2 and buat relay aku single dekat fb tanpa pengetahuan kau. Aku janji, takkan buat lagi. Takkan tuduh kau mcm-2, takkan curang dengan kau. Kau pun dah tahu perangai aku and sorry kalau aku ada buat kau sedih ke apa tau, biy? ^^ Iloveyou no matter what happen. Dont want lose you. Wanna hold you tight <3

Please jangan kacau relay aku dengan dia okay? Aku sayang dia.
Amirah binti Hatta <3

Siti Azila Aida binti Baharuddin <3

Nur Sarah Adiba binti Rosdi <3

Yusrah binti Yusuf <3

Azreen Safrina binti Azizan <3

Muhammad Afiq Aimin <3 <3 <3
Thanks :)

Wednesday, April 11, 2012

baby please please please :')

Hello Readers :)

Today aku takde mood sangat sebab Eddy buat taik dengan aku . Dia kata , dia nak jumpa time balik tapi aku tunggu sampai pukul 2 , tak nampak langsung muka dia -_-
Aku betul-2 geram dengan dia ! Huhh ! Seriously perangai dia sekarang dah lain dohh :'( Aku taktahu nak mintak tolong siapa . Hmm , asal dia mcm ni wehh ? Aku nak dia yang dulu . Tolong jangan amik dia atau biy , jangan carik perempuan lain :'( Aku dah tak larat lah nak nangis setiap masa .

Eddy , mana kau bila aku perlukan kau sekarang ?
Mana kau bila aku nak luahkan apa yang terpendam dalam hati aku sekarang ?
Mana kau bila aku nak kau dengar cerita-2 aku ?
Mana kau bila aku rindukan kau ?

Ya allah , mana lah dia menghilang ? Aku taktahu nak cakap apa , nak buat apa , nak tunjuk reaksi aku dekat orang lain mcm mana . Hmm :'(

Kawan-2 aku , sorry lah kalau aku banyak nangis bila dengan korang . Sorry kalau aku menyusahkan korang atau aku ada buat korang sakit hati . Sorry kalau selama ni senyuman dan gelak ketawa aku cuma plastik bagi korang :')

Kbyee

Tuesday, April 10, 2012

kita sayang awak :)

Hello Readers :)

Today aku happy sangat dengan kau Eddy :')
Thanks for everything's today .

Tadi dia panggil dekat depan pejabat bersama ibu nya dan adik nya :3 AHAH , sikit taknak segan pulak aku jumpa mak mertua dekat sekolah -_- Seriously time tuh aku tak bersedia lagi . Yee , Eddy jahat :p Dia kata kalau aku dah bersedia , baru dia bawak aku jumpa mak dia tapi tadi , IM SPEECHLEES dude o.O Taktahu nak kata apa ! Aku pon buat lah baik :p Datang-2 je , salam :) ahaha .

And tadi Eddy kasi aku rantai :') Time tuh aku taktahu nak kata apa dah . Perasaan aku ? Bahagia plus gembira plus debar plus sayang dia sangat-2 <3 Hewhew , apa yang aku mampu katakan masa tuh , THANKS SAYANG :') Perkataan itu sahaja yang keluar dari mulut aku .

Time Geografi , dia teman aku dekat tangga tunggu cikgu datang . Boleh pulak dia cium Mad Khir ? -_- AHAHA , geli akuu >.<
Time balik , dia tunggu aku and sometimes dia nih annoying and menyakitkan hati :) (bukan sama jeke maksud dia ?) Lantaklah :p

Walaupon dia sometimes annoying , menyakitkan hati , suka buat aku nangis sebab perangai dia , tapi perasaan sayang aku dekat kau Eddy , takkan berkurangan malah makin bertambah :') Tak kiralah kau sengaja nak buat aku sakit hati ke , sedih ke tapi aku tetap sayang kau sayang <3 Thanks for lighten up my life :*

ForGirlsOutsideThere,
Gediks with him? Meet me face to face :)
Boii ,

Monday, April 09, 2012

kenapa?

Hello Stalker :)

Korang dah tahu right ? Yang aku dengan Muhammad Afiq Aimin , atau lebih dikenali Eddy Aziz atau Ombak Rindu -_- Ahahah, banyakkan nama samaran dia ? AHAHA ! Okay , aku pon taktahu mcm mana aku boleh suka kat dia . First , aku tak kenal dia sangat . Kenal pon just pandang-2 mcm tuh . Cause dia nih suka kacau kawanbaik aku , Azila . Diorang suka gelak kuat-2 lah , gaduh lah , aku pon terpandang lah DIORANG bermaksud Eddy sekali ! Then bila diorang dah blah , aku tanya Azila , `Siapa mamat tuh?' Azila pon jawablah , nama dia Eddy . Aku pon , Oh OKay . Mcm tuh jelah aku kenal dia .

Tibatiba , hari Selasa 27/03/2012 aku dalam sekolah . Dah habis rehat tuh , aku pergi makmal sains , belajar mcm biasa . Dalam beberapa minit , aku nampak orang kat tingkap , dia panggil aku . Aku pandang belakang , takde orang . Eddy jerit , `yelah , kau lah -_-' ! Aku pon ckp lah , ada apa ? Pastuh apa ntah dia ckp , aku tak dengar :3 Aku amik lah kerusi pergi tepi tingkap . Dia cakap , `balik ni online tau :)' Aku pon buat muka pelik :/ Aku cakap , `asal?' Dia cakap , `Online jelah~' Dah habis cakap-2 , aku pon duduk tempat aku , dia pon blah naik tangga . Starting masa tuh , aku mushkil :/ Apa lah dia nak cakap eh ? Azreen kata , maybe dia nak cerita pasal Shafiq dgn Balqis . Aku kata , tak mungin sebab dia tak rapat sangat dgn diorang .Tanya Azila , Azila cakap , `Dia suka kau kodd' Aku pon bagi lah smack down WWE yang Rock ajar :D AHAHA ! Sebab aku tahu Azila merepek -_-

Balik sekolah dalam pukul 2 , aku pon online :) Aku tengok dia tak online . Aku pon offline lah . Petang tuh aku online , tengok dia pon online . Aku tegur , dia pon membalas dgn senyuman:) Eceehh ! ahahah . Dah borak-2 , tetiba dia kata , dia suka aku :O Torkojott aku ! AHAHA . Aku pon mcm tak percaya je . Aku tanya dia , asal lak kau boleh suka aku -_- Then dia ckap , `Entahlah . Dulu aku anti kau gyler-2 babi ! Aku benci kau gyler lah ! tapi entah mcm mana tetiba aku boleh suka  kau :3' Aku pon gelak je lah :p

Esok nye , rabu 28/03/2012 lepas je aku rehat , aku turun tangga kantin nak naik kelas . Dalam on the way jalan-2 tuh , tetiba nampak dia :3 Time tuh aku pikir , Nak tegur taknak ? Nak tegur taknak ? Arghh ! Tegur jelah :/ Pastuh panggil dia , dia malas -_- Last-2 , aku lah yang kena pergi kat dia :) Dah sampai depan-2 , aku try tgk muka dia betul-2 . Okay , biasa je :) Time tgh cakap-2 tuh , tetiba dia gelak :O time dia gelak tuh , hati aku rasa lain -_- Debar taknak laju plak jantung aku time tuh :p Pastuh dia senyum , lagi laju debaran dia :3 Ohmaii , dalam hati aku , aku pikir :/ ADAKAH AKU SUDAH JATUH HATI PADA DIA? Okayy , aku tahu perasaan ni hanya mainan seketika sahaja :') Dah habis borak-2 , sedar tak sedar , pukul 10:20 kitorang dah mengisytiharkan yang kitorang ni dah couple :) Naik kelas tuh , balik rumah , aku pikir je pasal dia :/ aku tanya diri aku , betul ke aku suka dia and blah blah blahh :p

Lama-kelamaan , aku tahu aku dah suka dia , aku dah sayang dia , aku dah cinta dia , aku dah jatuh hati dekat dia :') dan start hari Khamis tuh , aku dah janji dekat diri aku sendiri , aku akan jaga dia , aku akan setia dengan dia , aku akan buat yang terbaik untuk dia <3 aku sayang dia , Muhammad Afiq Aimin :*
Baju ni dia pernah pakai time hari rabu 4/4/2012 untuk jumpa aku and time tuh aku pon pakai baju biru tanpa perancangan :')

yee , ini pakwe saya <3
maybe bagi korang dia tak comel and handsome tapi bagi aku , dia segala-galanya :')

takehim? killyou.
boii :*