Monday, April 09, 2012

kenapa?

Hello Stalker :)

Korang dah tahu right ? Yang aku dengan Muhammad Afiq Aimin , atau lebih dikenali Eddy Aziz atau Ombak Rindu -_- Ahahah, banyakkan nama samaran dia ? AHAHA ! Okay , aku pon taktahu mcm mana aku boleh suka kat dia . First , aku tak kenal dia sangat . Kenal pon just pandang-2 mcm tuh . Cause dia nih suka kacau kawanbaik aku , Azila . Diorang suka gelak kuat-2 lah , gaduh lah , aku pon terpandang lah DIORANG bermaksud Eddy sekali ! Then bila diorang dah blah , aku tanya Azila , `Siapa mamat tuh?' Azila pon jawablah , nama dia Eddy . Aku pon , Oh OKay . Mcm tuh jelah aku kenal dia .

Tibatiba , hari Selasa 27/03/2012 aku dalam sekolah . Dah habis rehat tuh , aku pergi makmal sains , belajar mcm biasa . Dalam beberapa minit , aku nampak orang kat tingkap , dia panggil aku . Aku pandang belakang , takde orang . Eddy jerit , `yelah , kau lah -_-' ! Aku pon ckp lah , ada apa ? Pastuh apa ntah dia ckp , aku tak dengar :3 Aku amik lah kerusi pergi tepi tingkap . Dia cakap , `balik ni online tau :)' Aku pon buat muka pelik :/ Aku cakap , `asal?' Dia cakap , `Online jelah~' Dah habis cakap-2 , aku pon duduk tempat aku , dia pon blah naik tangga . Starting masa tuh , aku mushkil :/ Apa lah dia nak cakap eh ? Azreen kata , maybe dia nak cerita pasal Shafiq dgn Balqis . Aku kata , tak mungin sebab dia tak rapat sangat dgn diorang .Tanya Azila , Azila cakap , `Dia suka kau kodd' Aku pon bagi lah smack down WWE yang Rock ajar :D AHAHA ! Sebab aku tahu Azila merepek -_-

Balik sekolah dalam pukul 2 , aku pon online :) Aku tengok dia tak online . Aku pon offline lah . Petang tuh aku online , tengok dia pon online . Aku tegur , dia pon membalas dgn senyuman:) Eceehh ! ahahah . Dah borak-2 , tetiba dia kata , dia suka aku :O Torkojott aku ! AHAHA . Aku pon mcm tak percaya je . Aku tanya dia , asal lak kau boleh suka aku -_- Then dia ckap , `Entahlah . Dulu aku anti kau gyler-2 babi ! Aku benci kau gyler lah ! tapi entah mcm mana tetiba aku boleh suka  kau :3' Aku pon gelak je lah :p

Esok nye , rabu 28/03/2012 lepas je aku rehat , aku turun tangga kantin nak naik kelas . Dalam on the way jalan-2 tuh , tetiba nampak dia :3 Time tuh aku pikir , Nak tegur taknak ? Nak tegur taknak ? Arghh ! Tegur jelah :/ Pastuh panggil dia , dia malas -_- Last-2 , aku lah yang kena pergi kat dia :) Dah sampai depan-2 , aku try tgk muka dia betul-2 . Okay , biasa je :) Time tgh cakap-2 tuh , tetiba dia gelak :O time dia gelak tuh , hati aku rasa lain -_- Debar taknak laju plak jantung aku time tuh :p Pastuh dia senyum , lagi laju debaran dia :3 Ohmaii , dalam hati aku , aku pikir :/ ADAKAH AKU SUDAH JATUH HATI PADA DIA? Okayy , aku tahu perasaan ni hanya mainan seketika sahaja :') Dah habis borak-2 , sedar tak sedar , pukul 10:20 kitorang dah mengisytiharkan yang kitorang ni dah couple :) Naik kelas tuh , balik rumah , aku pikir je pasal dia :/ aku tanya diri aku , betul ke aku suka dia and blah blah blahh :p

Lama-kelamaan , aku tahu aku dah suka dia , aku dah sayang dia , aku dah cinta dia , aku dah jatuh hati dekat dia :') dan start hari Khamis tuh , aku dah janji dekat diri aku sendiri , aku akan jaga dia , aku akan setia dengan dia , aku akan buat yang terbaik untuk dia <3 aku sayang dia , Muhammad Afiq Aimin :*
Baju ni dia pernah pakai time hari rabu 4/4/2012 untuk jumpa aku and time tuh aku pon pakai baju biru tanpa perancangan :')

yee , ini pakwe saya <3
maybe bagi korang dia tak comel and handsome tapi bagi aku , dia segala-galanya :')

takehim? killyou.
boii :*

No comments:

Post a Comment