Tuesday, April 10, 2012

kita sayang awak :)

Hello Readers :)

Today aku happy sangat dengan kau Eddy :')
Thanks for everything's today .

Tadi dia panggil dekat depan pejabat bersama ibu nya dan adik nya :3 AHAH , sikit taknak segan pulak aku jumpa mak mertua dekat sekolah -_- Seriously time tuh aku tak bersedia lagi . Yee , Eddy jahat :p Dia kata kalau aku dah bersedia , baru dia bawak aku jumpa mak dia tapi tadi , IM SPEECHLEES dude o.O Taktahu nak kata apa ! Aku pon buat lah baik :p Datang-2 je , salam :) ahaha .

And tadi Eddy kasi aku rantai :') Time tuh aku taktahu nak kata apa dah . Perasaan aku ? Bahagia plus gembira plus debar plus sayang dia sangat-2 <3 Hewhew , apa yang aku mampu katakan masa tuh , THANKS SAYANG :') Perkataan itu sahaja yang keluar dari mulut aku .

Time Geografi , dia teman aku dekat tangga tunggu cikgu datang . Boleh pulak dia cium Mad Khir ? -_- AHAHA , geli akuu >.<
Time balik , dia tunggu aku and sometimes dia nih annoying and menyakitkan hati :) (bukan sama jeke maksud dia ?) Lantaklah :p

Walaupon dia sometimes annoying , menyakitkan hati , suka buat aku nangis sebab perangai dia , tapi perasaan sayang aku dekat kau Eddy , takkan berkurangan malah makin bertambah :') Tak kiralah kau sengaja nak buat aku sakit hati ke , sedih ke tapi aku tetap sayang kau sayang <3 Thanks for lighten up my life :*

ForGirlsOutsideThere,
Gediks with him? Meet me face to face :)
Boii ,

No comments:

Post a Comment