Tuesday, April 24, 2012

Maafkan saya sayang :'(

Eddy,
maaf sebab suka marah-2 kau walaupon itu salah aku tapi kau tetap nak salahkan diri kau :'( Hmm salah aku sebab kau tak tahu pape then aku nak sound-2 kau and tak percayakan kau. Aku cuma rindukan kau. Aku nak jumpa kau. Aku nak tengok muka kau. Aku nak dengar suara kau. Aku nak dengar gelak ketawa kau. Aku nak kau kacau aku bile kita dating :'( Aku rindu semua tuh. Aku rindu nak dengar kau cakap ILOVEYOU depan aku mcm dulu. Aku taknak kau berubah. Aku taknak kau tinggalkan aku. Aku taknak kau carik perempuan lain.
Yee, aku mengaku aku jahat sebab selalu buat kau sedih dan nangis. Aku memang suka marah-2 kau tanpa tanya elok-2. Aku memang kasar dengan kau. Tapi aku nak kau tahu, SUMPAH DEMI ALLAH AKU TAKNAK KEHILANGAN KAU. Tak wehh, kau tak teruk. Kau tak macam Shafiq. Jangan bandingkan kau dengan Shafiq. Shafiq lagi teruk. Kau baik. Kau pandai jaga hati aku cuma sekarang aku tengok kau dah berubah tapi aku tahu, kau sayangkan aku :')
Sorry kalau aku tak boleh jadi gadis idaman kau dan perempuan yang kau idam-2 kan. Aku ni teruk. Aku jahat buat kau nangis tapi please percayakan aku. AKU SAYANG KAU. Ingat tuh dalam otak kau, hati kau dan fikiran kau sampai kau mati!!! I just wanna see your face and your smile like before this <3 :') I dont wanna see your tears again and forever.

You're the one I hold onto,
Cause my heart will stop without
Youuu <3
I love you more
Than I did before,
And if today I dont see your face,
Nothings changed, No one can take your place
It gets harder everyday.

Say you love me more than you did before,
And if you ask me if I will stay,
I will stayyy <3

Iloveyougendud :*


No comments:

Post a Comment