Wednesday, April 25, 2012

Saya Sayang Awak .

Eddy,

Sayasayangawak . Pagi tadi Eddy datang sekolah sebab dia bukan takut mak dia marah dia cuma dia takut aku yang marah dia -_- Dia kata nanti aku tuduh dia nak game kan aku lah , itu lah , ini lah . AHAH sampaikan dia tak tidur ! Semangat sangat nak sekolah . Ahaha lepas tuh , nade-2 . Tetibe pulak gastrik :p Sakit perut konon ! Ahaha .

Masa aku naik tangga lepas rehat , dia nak turun tangga , lepastuh dia pandang aku mcm member je . Buat bodoh kat aku . Aku saje je merajuk :p Then si Ayien pendek tuh pergi panggil dia -_- Haishh , Eddy pon pujuk lah dalam tak ikhlasss . Ahaha takdelah ! Gurau je :) Yelah , dia sakit perut . Sakit-2 , dia datang kat kelas aku hanya nak pujuk aku . Aww , sho shewitt lah awok ni :3 Ahaha !

Masa balik , dia banyak sakitkan hati aku tapi aku faham , dia tengah penat , ngantuk , sakit perut and sebagainya tapi aku tak kuat time tuh :') Aku pergi nangis depan dia . Hmm sorry my dear sebab TERnangis :p Ahaha . Aku nangis pon sebab , aku kesian kat dia :'( Dia penat , aku paksa-2 dia datang . Kalau dia tak datang , aku suka tuduh-2 dia tanpa bukti . Then petang tuh aku nak datang sekolah , nak jumpa dia tapi ayah aku tak kasi . Aku rindu dia giler-2 babi sebab tuh lah :') Lagi satu sebab pagi tuh dia banyak menyakitkan hati . Ahahah , nak jiwangsss pulak aku ni :3

Pagi tadi aku kena tampar tiga kali :D Sebab tengah sembang dengan kawan-2 , tetibe Ayien kata kat aku :
`Wehh Myraa!' Aku cakap lah, `Apoo?' `Pandang belakang' sambil mulut Ayien muncung ke depan :* Aku pusing , tengok Eddy jalan nak datang kat aku . Aku pandang jelah . Tetibe awek-2 kerumun dia -_- Sikit taknak lama lakkk tunggu dia dgn awek-2 tuh . Huh ! Pastu aku tampar pipi kanan , rasa sakit . Jiela tampar pipi kiri , boleh lah -_- Ayien tampar kat tangan , terasa kebassss ! :D Tetibe Eddy datang sebelah aku ! Aku pon lambai-2 tangan depan muka Eddy (Y) Eddy cakap `Apahal dia nih? Gilerr?' Ayien `Dia ingat dia mimpi nampak kau . Tampar dia sikit !' Eddy gelak . Aku tahan nangis sebab aku rindu gelak dia :') Dalam kelas baru aku nangis . Heheh Gedikss kan ?

Lepastuh dia ada cakap dekat aku ,
`Biy cabar and harap lah kan , bby dengan biy couple bertahun-tahun sampai kita kahwin . Boleh ?'

Atotow , dalam kelopak mata kita pon start bertakung :') Dia panggil CIWEKK <3 (kuat nangis) Ahahah . Aku tak tahu apa jadi kalau aku kehilangan dia .

So for my stalker or my readers , please lah jangan amik dia dari aku atau kacau hubungan aku dengan dia . Kalau tak , korang akan dapat rasa balik apa yang aku rasa time korang amik Eddy dari aku ! Aku sumpah . Aku pandai tau nak balas-membalas nih ! :D Ahahha

Last warning :p
Amik dia, Bunuh kau !

Sincerely ,
Nur Amyra <3

No comments:

Post a Comment