Wednesday, May 23, 2012

Aku rindu dia

Aku malas nak cakap panjang. Hmmpp,

Aku rindu dia. Kepada sesiapa yang baca ni, kalau korang dah bosan baca blog aku sebab asyik-asyik aku cerita pasal dia, takpayah baca.

Eddy,
Aku rindu kau. Aku taktahu lah kau tahu ke tak yang semalam kita dah 2 bulan :') Aku dah plan semalam. Aku nak lamar kau tapi hajat aku tak tercapai. Aku nak jadi lain dari lain. Aku tak peduli orang nak kata aku pelik ke apa tapi serius aku nak lamar kau. Aku nak jaga kau. Aku tak suka kau tak pergi sekolah. Ibu pon tak suka. Sebab tu kalau aku dengar je kau cakap kau tak pergi sekolah, kau pergi kebun lah, itu lah, ini lah, aku akan senyap. Sebab time tu aku akan nangis dalam diam. Sebab aku tak boleh buat apa yang ibu suruh. Aku tak boleh nak bimbing kau mcm ibu nak. Aku rasa bersalah dan pada masa yang sama, aku mesti akan rindu kau. Sorry sebab kat sekolah bila takde kau, aku lupa pesanan kau supaya jangan cakap dengan laki, jangan rapat dengan laki. Aku buat semua tu bukan sengaja. Tapi aku ada alasan sendiri. Aku taknak nangis dalam kelas sebab rindukan kau. Aku taknak aku nangis sebab rindu kau, tapi kau boleh gelak ketawa kat sana dengan orang yang aku tak kenal. Jadi aku rapatkan diri aku dengan KAWAN-KAWAN laki aku biar aku boleh gelak. Kau kata, aku takboleh nangis. Selama ni aku tahan nangis aku sebab kau.

Tapi maafkan aku sebab aku nangis jugak. Aku nak kau sekarang :'( Banyak benda aku nak cerita. Pasal siapa kacau aku, siapa bagi aku asap rokok. Korang yang baca ni, bukannya aku menggedik tapi Eddy tak kasi aku bau asap rokok sebab dia kata, nanti mandul -_- Eddy, aku nak kau ada depan aku, dengar apa yang aku nak cerita, kenakan aku time aku bercerita, pastu buat aku ketawa sambil cubit kau, dan nak dengar kau ejek '2bulan' (dalam nada mengejek) Ada time tu, kat tasik kau ejek '1bulan 3minggu' (dengan muka mintak penyepak).

Aku jujur semalam aku bosan gilerr! Aku rasa macam aku single je :') Yelah, ada pakwe pon, macam takde. SEMALAM eh? Aku tunggu kau call, kau text aku. Tapi harapan aku hancur macam masa aku balik sekolah. Harapan aku balik sekolah yang aku nak lamar kau tapi kau kena balik awal. Tapi aku bersyukur sangat-sangat semalam kau call aku tengah pagi tanya pasal aku :')

0h! Lupa nak cakap! Kau handsome gila babi potong rambut baru :'D Semalam tak sempat nak puji kau time jumpa. Yelah, kau kena balik awal kan? Hmm, aku rindu kau gila babi. Aku rindu ayat kau, ILOVEYOU GILA BABI :') *opss! Air mata TERjatuh sendiri pulakss :'p

rindu nak tengok biy senyum macam tu :')
*eddy sebelah kanan. kiri tu gayboy dia.

No comments:

Post a Comment