Sunday, May 20, 2012

Alhamdulillah :)

Assalamualaikum :)
Blog kita dah bersih dah dari habuk dan sawang labah-labah. Hehe.

Semalam, hari Sabtu(19.05.2012) kita mesej dengan mak mertua kitaaa. Haa! Kau ado? Takdok :p Hehe. Sebelum tu, 3 hari kita tak contact eddy, tak jumpa eddy. Tiba-tiba, mak mertua mesej pulokss :3 Aww, hahaha! Tengah elok-elok mesej, tiba-tiba mak mertua tanya, `AWAK BETUL2 SYG EDDY? DIA BUKANNYA HENSEM PUN, DAHLAH MISKIN' Aku pon tergelak baca -_- Hahaha! Yelah, mana taknye?! Mak kutuk anak sendiri! Hahah. K sorry biy sebab ni :* Pastu apa yang aku jawab, sorry aku takleh bagitahu korang. Aku malu :p Heheh. Eddy je boleh tahu sebab nanti dia yang check handphone aku and baca mesej aku :) Pastu mak dia cakap, nanti antie nak suruh eddy bawak awak datang umah, kenal-kenal dengan antie :) Aku pon, ALAMAKK! APA AKU NAK BUAT? Nak mintak tolong eddy, radin tak angkat fone time tu! Aku pon jawab, okay antie :) Tapi tak sangka NANTI mak mertua aku tu bermaksud ESOK! :0 Haha, tiba-tiba tengah hari esoknya, Ahad(20.05.2012) Eddy mesej suruh bersiap. Aku tanya untuk apa? Dia kata, kan ibu nak jumpa. Ibu ada buat masak-masak. Reaksi aku? Terlopong selama 3 minit dan gabra tak habis sehingga 10 minit sebab dalam masa 10 minit tu, tanya ayah aku boleh ke tak nak tolong hantar rumah eddy. Mula-mula ayah aku mcm tak kasi sebab petang tu, adik aku and aku ada kelas dekat Kajang tapi selepas membuat muka seposen dan pujuk rayu, ayah aku kasi tapi dengan syarat, ayah aku yang hantar. Bukan mak eddy yang amik! Haha, sokay lah daddy. Yang penting, akak jumpa mak mertua dan bakal husband :3 Rindu setengah mati! HAHAHAHAH! Dah habis gabra, datang balik gabra sebab taktahu nak pakai apa jumpa mak mertua -_- Sebab akak-akak sedara selalu bagi nasihat kalau nak jumpa mak mertua, pakai baju kurung. Haiyoo. Memang tak lahkan? Hahaha. So, aku pon just jadi diri sendiri lagi baik kan? :) Pakai kemeja, suar jeans and topi :) (dengan rambut pendek nye mcm laki) -_- Hewww!

Dalam setengah jam, aku pon sampai :) Dah salam-salam, kenal-kenal, borak-borak, tak sempat aku nak rasa masakan mak mertua sebab ayah aku amik TERLAMPAU AWAL! :'( Sedih betuii! Tapi malam tu lepas dah balik dari kelas, aku call mak mertua cakap Sorry semua, dia kata, Takpee :) Datanglah lain kali. Aww >.< Baik kan mak mertua saya? Hihi. Rasa nak di cium-cium pipi mak mertua :p Tapi tidak ada hubungan anak lagi. Hahaha! 0kay, aku dah merepek! Hahahah.

Sekarang, aku dengan eddy, takde gaduh-gaduh dah. Mesej pon, sweet-sweet je, jumpa pon, gaduh manja-manja. Kalau ada masalah, share sama-sama, bincang elok-elok. Aku sayang dia. Alhamdulillah sebab sampai sekarang kitorang bersama :') Lagi dua hari, dah nak masuk 2 bulan <3 Tunggu sampai Selasa ni. Esok dia nak jumpa aku sebab nak tunjuk something. Hmm entah apa lah agaknye ye? :/ Hmmpp, pape jelah munced! Iloveyou giler! Muahh :*

No comments:

Post a Comment