Tuesday, May 15, 2012

Happy with you :')

Hello ,

Alhamduillah hari ni dah cukup 1 month , 3 weeks aku dengan dia. Aku bersyukur sangat sebab tak kehilangan dia lagi dan aku taknak kehilangan dia langsung :') Tadi dia teman aku balik , tunggu van. Aku happy sangat weh dapat duduk sebelah kau , bersama kau dan ada dengan kau. Hmm , tadi dia marah sebab ada laki kacau aku kat dalam fone and aku pergi layan :( Memang patut lah aku kena marah dengan dia kan ? Yelah , dia sayang akuu :3 Haha ! Pastu aku mintak maaf banyak kali dalam nada sedih dan muka seposen tapi dia tetap marah2 :'( Aku pon senyap. Tiba2 Radin datang tanya asal korang ni ? Gaduh ke ? Pastu aku senyap sambil buat muka sedih . Eddy dengan Radin pon berbisik. Pastu tiba2 Eddy bangun cakap `0kaylah, aku nak gerak. Byee' Pastu aku buat bodoh , pandang tempat lain , tahan nangis :p Air mata aku BARU je nak jatuh , tiba2 Eddy duduk balik , cakap `Alolo bby ! Biy gurau jelahhh :D Biy saje je nak tengok bby nangis. Sekarang baru lah nangis :p HAHAHAH *gelak jahat dia -_-' Aku pon apa lagi ?! Cubit situ , sana , sini ! Haha ! Geram tahu tak ? Aku dah cuak dah time dia marah :/ Tiba2 cakap main2 ! Tumbok karang :p Haha , pastu aku tangkap gambar dengan dia :')
Handsome kan dia ? <3

Yee , kami sweet :3 HAHAHA ! Muka kitorang hampir sama ke ? -_- Ramai member aku cakap. Tapi aku rasa , takde apa yang sama pon ! Hmm , pelikpelik. 

Balik tu , mesej dia. Dia marah balik pasal laki kacau aku tu. Aku mintak maaf banyak kali tapi dia mcm nak taknak je maafkan. Aku pon tiba2 hilang mood. Aku hantar lah , `Takde mood lah. Kbyee' Pastu terus dia call ! Dia cakap asal ni ? Blahblahblahblah -_- Haha. Dia cakap apa ntah. Aku lupa. Pastu dia mintak maaf. Haha. Baikkan ? Dia tak buat salah pape , dia plak mintak maaf. Haishh :/

Alhamdulillah juga sebab sampai sekarang masih tiada orang ketiga :') Amin. Thanks. Kalau boleh , aku taknak langsung ada orang ketiga dalam hubungan aku dengan Eddy ni. And kalau aku dengan Eddy ada prob , kitorang akan settle leklok. Takmo gaduh2 :') Kitorang harap, hubungan ni berkekalan. Amin ^^

AkuSayangDia :*

No comments:

Post a Comment