Tuesday, November 27, 2012

My life :)

Hye, Assalamualaikum :)

Sekarang ni masih cuti sekolah. Seriously tahun ni adalah cuti sekolah paling membosankan, memenatkan dan memeritkan. 
Bosan gila sebab tahun ni Maya, my lil sis jarang ada kat rumah. Dia sibuk dekat rumah atuk belah daddy. Katanya belah sana tu member baya dia ramai dan lasak. So, dia takdelah bosan dekat rumah. Inilah Myra! Bila Maya takde, tahu pon nak rindu tapi bila dia ada, asyik nak berrrgaaaduh je! Hmm rindu nak main baling-baling bantal sebelum tidur. Ingat lagi sebelum dia kena pergi duduk dengan tokwan dia, malam tu main baling-baling bantal sampaikan dia takboleh nak berhenti. Kita dah penat pon, di ajaknya lagi. Tak reti penat betul-_- dia orang ke apa? hehe. For Maya, cepatlah balik tau? kakak rindu kau lah pendek :')


Cuti sekolah tahun ni memenatkan sebab mammy pregnant. So, Myra kena jadi suri rumah :( Husband tak reti duduk diam kat rumah dan tak reti nak tolong-_- cehh, takdelah, just bergurau je:) tapi husband kita dah janji nak tolong kita untuk uruskan majlis cukur jambul baby baru kita nanti ^^ 
0hh ya! Lupa nak bagitahu baby apa. Hohoho. Well, Myra bakal ada adik boy bulan 12 ni :D Tarikh lahir doktor dah bagi tapi Myra taktahu sebab mammy rahsiakan dari Myra. But mengikut status facebook mammy, nampaknya tunggu masa sahaja :) huhh, debar pulak! Dibuatnya mammy beranak masa daddy takde kat rumah, takkan lah Myra nak jadi mak bidan? O.O Woww! No way! Uh uh! Shuhh shuhh *pergilah khayalan! Jgn datang lagi dalam otak aku! Hehehe. Lagi satu, nama baby boy kita ni, Aduka Mikael. Ramai orang kata nama tu pelik tapi comel^^ Tengok akak dia lah wehh :3 Hahahah kferasan!

K stop semua story atas ni. Nowww, tiba masanya cerita pasal husband I :')

Myra panggil dia banyak nama. Aiman, Maman, Manshahz, baby, sayang, mok, monyet and ucuk and maybe tu je kot :/ banyak kan? Hahaha. Dia tak suka sangat Myra panggil dia Maman. Dia kata kelakar. Dia tak suka sangat panggil mok sebab dia kata dia bukan gemok :3 perashan! hahahah. Tapi sekarang, dia dah biasa kena panggil dengan panggilan tu so, dia redhoo jelah. Hahaha. Dia sekarang asyik tanya siapa nak jaga Myra kat sekolah bila 2 tahun kemudian? Sebab tahun depan dia form 5, dia boleh jaga Myra lagi tapi 2 tahun lepas tu, dia masuk kolej and Myra still sekolah. Hmm, so! Siapa nak jaga Myra nanti? :D angkat tangan! Ehhh! Turun turun! Ketiak korang mashem >.< Hahaha just kidding, no hurt feeling :* Hmm, Aiman ni lelaki idaman aku selama ni. Rugi aku tak sedar kehadiran dia selama ni. Aku baru sedar tahun ni. Menyesal gila lah bila tak sedar selama ni! Kalau aku sedar dari dulu, takdenya hati aku sakit sebelum ni dengan lelaki lain kan? :') Tengah hari tadi dia hantarkan makanan. Woo! Kalau korang tengok dia, serius korang cair! Tapi dia, hanya aku punya :P Dia bawak kerete! Walaupon pakai baju biasa tapi nampak handsome gila! Sampai jadi gila lah! O.O Woww! hahahaha. K stop it Myra! Hehhee. Baby, lain kali hantarkan makanan dengan naik kereta tau? You so handsome lah :* hahahah. 

K lah, maybe ini je yang Myra nak luahkan :) so, kalau ada pape hal lagi, Myra telling-telling in here k? Bye, xoxo Myea ;)

No comments:

Post a Comment