Monday, November 19, 2012

New Life :)

Hai *uhuk uhuk!*batuk*
Fuhh, berhabuk blog eden-_- Hahaha. Hai, kita dah mulakan hidup baru dengan husband baru :) Nama husband kita, Mohamad Aiman Shah Bin Mohd Amin. Umur dia pada tahun 2012 ialah 16 tahun. Dia tinggal satu fasa dengan kita. So, kitorang ni jenis suka berkepit but now, kita kat Pantai Dalam. Jauh dengan dia. So, rindu dia bangett >.< Aiman! Awok rindu kita tak? ^^ Baik kau cakap kau rindu aku! Kalau tak, aku sunat kau buat kali kedua :D

Ye, aku sayang dia sangat-sangat! Aku nak kahwin dengan dia :') Kitorang dah 2 bulan 1 hari. Mestilah setiap perhubungan ada kenangan pahit. Kitorang pernah gaduh besar 2 kali. Alhamdulillah, tiada siapa sebut perkataan 'break' masa gaduh. Kitorang settle kan baik-baik.

Dia ni penyabar, baik, suka budak-budak, tak hisap rokok and shisha dah sebab kita suruh berhenti :') dia banyak mengalah dengan setiap pergaduhan kitorang. Katanya, dia bersabar untuk orang yang dia sayang. Atoto, sweet nya lah husband I ni! Hahahaha. Dia selalu belikan kita makanan kalau kita lapar. Dia selalu text kita and kalau kita tak reply, mesti dia call sampai kita angkat. Dia selalu ikut kita ke mana saja kita pergi^^ Dia selalu nak tunaikan hajat kita. Dia selalu usha kita kat belakang rumah. Sumpah demi allah, kita bersyukur sangat sebab kita dah jumpa lelaki idaman kita selama ni :')

Sayang, Iloveyousomuchie! Muah kanan, Muah kiri :*

p/s: Korang jangan ambil Aiman kita tau? Kalau rasa nak kena tarik rambut sampai botak atau nak bau ketiak kita, try lah ngorat dia :*

No comments:

Post a Comment