Friday, November 30, 2012

The time :)

Hye, assalamualaikum :)

Myra is here. So? About the tittle, The time adalah about my mom yang tengah pregnant :) now kitorang one whole family tengah tunggu masa mammy beranak kan new baby boy je :) the time is just around the corner. Tak sabar rasanya nak dapat adik baru :D and boy plak tu! Tak pernah rasa ada budak laki dalam family. Hehe. Tapi kan, nanti bila mammy dah beranak, siapa lah nak jadi PA myra dengan maya untuk beli baju sekolah? :'( Sebab selalunya tahun-tahun sebelum ni, dia lah yang tanya kaunter baju saiz kitorang lah, tolong pilihkan beg yang sesuai lah, itu lah, ini lah. Bulan 12 ni mesti lah dia tengah dalam pantang lagi. Habislah... mesti myra yang bakal jadi mammy masa shopping barang sekolah dengan maya and daddy-_-'' jangan jadi mammy sampai lupa nak beli barang sekolah sendiri sudah... hahahaha :D K lah, maybe just ni je story mory myra ;) kbye, xoxo myea <3

No comments:

Post a Comment