Wednesday, November 28, 2012

Tunang yang jahat :P

Hye, assalamualaikum :)

Malam ni Aiman so mean! Myra just asyik cakap iloveyou je, tapi dia tanya Myra balik. Dia tanya, awak okay tak? Demam ke? Jahat kan! :( Kang bila tak cakap iloveyou, fikir lain pulak. Tapi bila kita tunjukkan yang kita sayang dia, mcm tu pulak reaksi yang dia bagi -_- Haishh, sabar jelah :) 
Hmm, teringat dulu masa hari kedua couple. Myra tanya dia yang kenapa kalau betul dari dulu dia suka Myra, kenapa dari dulu dia tak minta couple? Jawapan dia: "sebab awak hot sangat" -_- mcm fuh key mint je tunang aku ni^^ hahaha. Dia kata, mestilah aku dah ada pakwe, so sekarang je dia ada harapan untuk couple dengan Myra :') aww, terharu!
Ohh yea korang. Poksu Aiman ajak Myra dengan Aiman buat video pre-wedding. Myra dengan Aiman nak sangat tapi satu je masalah sekarang :( Mcm mana nak bagitahu parents Myra? Sebab nak buat video tu perlukan satu hari kat tempat yang poksu Aiman pilihkan. So, mcm mana nak bagitahu mammy dengan daddy yang Myra nak keluar? Kang bila cakap nak buat video pre-wedding kang, diorang tanya aku kahwin dengan siapa lah, itu lah, ini lah. Hmm, taktahu nak kata apa kat mammy :( and kalau lah dah dapat green light from mammy dengan daddy, masalahnya pulak ialah lagu apa untuk video tu nanti? Perlukan satu lagu yang sesuai. Hmm pening :3 
0kay, i miss my boy so much :') walaupon rumah satu fasa but jarang jumpa tau! Jumpa pon sekejap. tu pon time dia hantarkan makanan tengah hari. Hmm boy, i wish you feel the same as me :') Muah! Lots of love from me, to you baby <3 K lah, bye stalker^^ xoxo Myea

No comments:

Post a Comment