Friday, January 18, 2013

Happy 4 mothsary sayang :')

Hi, assalamualaikum ;)
Harini 18/01/2013 so that's mean, our 4 month anniversary. OUR refers to me and Aiman Shah. Ilovehimsomuch!

Sayang, terima kasih sebab dah berikan kasih sayang dan cinta pada saya. Terima kasih sebab jaga saya selama ni dengan baik. Terima kasih sebab selalu ada dengan saya. Terima kasih sebab sentiasa mendengar masalah saya dan selesaikannya bersama saya. Saya bersyukur sangat sebab dapat awak. Saya tak pernah rasa menyesal couple dengan awak. Saya tak rasa sia-sia pon tunggu awak dari dulu. Terima kasih sebab terima saya pada 18/09/2012 :') Terima kasih untuk semuanya. Terima kasih sebab bagi bunga petang tadi^^ wangi sangat! Hehe. Saya tak pernah dapat bunga dari laki sebab saya selalu rasa perempuan dapat bunga sebab diorang ni lemah lembut apa semua but saya ni kan jenis kasar and bila dapat bunga, rasa terkejut sangat! Yela, first time pulak tu! Thanks dear :') Saya bahagia sangat :*

Dalam minggu ni kita banyak bergaduh kan sayang? Tapi tu semua buatkan kita semakin kuat, semakin sayang satu sama lain dan semakin rapat. Sayang, jangan pergi dari hidup saya. Saya cinta awak sangat-sangat. Susahkan nak jaga saya? Tapi awak banyak berkorban dan sabar dengan saya. Itu membuatkan saya lebih mencintai awak pada setiap hari :') Iloveyousayangg <3

K, this post for MOHAMAD AIMAN SHAH. Bye, iloveyoustalker ;) *kelip mata sikit* bye, xoxo Myea :*

Sunday, January 13, 2013

Air mata bahagia..


Hye, assalamuualaikum pada yang islam ;) wink wink, winkie wonkie :*
Korang sihat? Hehe, malam ni mood myra happy^^ hehe, bukan malam ni je! Satu harini happy je memanjang!

Tengah hari tadi, mammy belanja mcd, pastu petang tadi family aiman datang rumah tengok aduka :) berdebar-debar hati menunggu kedatangan mak mertua petang tadi! Hahahaha aiman? So comel bila dia gabra <3 Hahahahhahaha pastu dukung aduka, duduk sebelah aiman. Aiman manja sangat weh bila ada baby :') Serius cair!

And the last thing buat mood myra happy harini ialahh...
Tadi semak lah keputusan ni but, tulisan yang terpampar..
Permohonan Anda Tidak Berjaya
Rayuan HANYA boleh dikemukakan terus ke
Kolej Vokasional dan Sekolah Menengah Teknik 
Angka Giliran Calon
:
BD110K035
No. KP Calon
:
970828105548
Nama Calon
:
NUR AMYRA ZULAIKHA BINTI ZULISHAM
Nama Sekolah Di Pohon
:
KOLEJ VOKASIONAL KUALA KANGSAR
Pakej Yang Di Pohon Pilihan Pertama
:
FESYEN DAN PEMBUATAN PAKAIAN
Pakej Yang Di Pohon Pilihan Kedua
:
BAKERI DAN KONFEKSIONARI

TIDAK BERJAYA? Hahahahahahha time tu jugak capai phone, call aiman, nangis teresak-esak, tergagap-gagap dan dalam hati serius happy gilaaa :'D then, bagitahu dia yang sebenar-benarnya.. Ya allah, dia punya happy... :') buat aku lagi nangis wehh. Dia menjerit satu rumah cakap "dia tak terima wehh!!!" hm, myra tak pernah dengar dia happy mcm tu :') time tu dia happy, myra lagi happy! Tuhan je yang tahu macam mana happy nye kitorang :') myra dah janji dengan dia dulu yang myra akan melekat dengan dia macam gula-gula getah buat selama-lamanya and now, maybe ni salah satu janji myra dekat dia :') 

Sayang, ni semua berkat doa awak. Awak berdoa tiap-tiap hari, awak berhajat tiap-tiap hari, awak cakap awak taknak saya pergi tiap-tiap hari dan walaupon awak tak cakap macam tu, tapi hati awak tetap berkata-kata kan? Otak awak selalu fikirkannya kan? Sayang, thank you so much :') sekarang, baby dah tak perlu risau pasal pape lagi. Cuma, mammy dengan daddy baby belum tahu pasal kita kan? Hm, baby promise, baby akan bagitahu diorang one day k? Bila masa yang sesuai tu dah datang, baby bagitahu :') Sorry lambat but now is not the good time :/ sorry again.. 

Sayang, thanks sebab selama ni selalu happy kan baby, selalu bersama dengan baby and thank you for everything :') apa yang sangat lakukan, semuanya baik dekat baby. Baby bersyukur sangat dapat sayang! Please, jangan cintakan orang lain :* kalau sayang cintakan orang lain jugak, jangan tidur dengan baby! Sayang tidur kat ruang tamu :b hahahahahahaha, iloveyousayangg <3

0kay, sampai 'here' saja ;) later, kalau ada hotstuff lagi, myra akan coretkan disini :b Hewhew, love you stalker <3 bye, xoxo Myea <3