Thursday, August 07, 2014

Hi guys. Stalker tak blog I? Hahaha okay, not shame. Hahaha. Actually I want to share a little bit about my boy and my Pusaka Kabin. 

Okay, first of all about my boy. Babyyy! Happy five monthsary babe! Iloveyouuuu! Mwah mwah :** Sayang, tak sangka dah lima bulan kita ber-relay ni kan? Thanks biy sebab jaga relay kita dengan elok. Thanks sebab tak pernah curang dengan sayang, maybe. Hahaha. Yelah, everytime kita tukar sim, tukar phone, atau kita tengah dating, biy selalu suruh sayang pegangkan phone biy. Tapi tak pernah satu pon petanda yang biy curang setakat ni. Alhamdulillah, sayang bersyukur sangat. Well, itu depan sayang lah. Taktahu lah belakang sayang biy curang ke tak. But remember, I'll trust you. Sayang dah cakap dari dulu, sayang percayakan biy. Apa biy nak buat, sayang tak kisah tapi jangan sampai kepercayaan sayang hilang dekat biy. Sebab sayang jenis susah nak percaya lepas dah banyak kali disakitkan. Sayang ni bukannya jenis 24 hours nak bergayut, nak biy ada dengan sayang, nak kena always text. No no, im not that type of girl. Sayang takkan kongkong biy. Tapi please, kemana biy nak pergi, tell me first. I just need to know that. Tak kisah lah dengan kawan ke, family ke. Itu je sayang nak tahu. Sebab kalau sayang tak sedap hati, sayang terus je pergi tempat biy nak jenjalan tu. Hahaha smart enough hah? Okay, thanks jugak dekat biy sebab sanggup tahan dengan perangai blur, bengap, bangang sayang tahap gaban ni. Thanks sebab terima kekurangan sayang. Thanks sebab sudi terima sayang dalam hidup biy. Insyallah kalau takde halangan, sayang jadi isteri yang soleh macam biy nakkan tu :') 

Again, Happy Five Monthsary biy :**

Okay, done about ma boy. Now let's talk about Pusaka Kabin. 

Well, as you could see. First, ada bawah 10 orang dalam geng ni. And, nama group pon tak pernah dibina. Nama mengarut-ngarut je kitorang buat. Hahah then, tahun ni since 2014, I sangat suprised bila dapat tahu hampir 20 orang group I berkembang. Hahah *big clap* well bukan nak bangga lah tapi cuma happy sebab friendship makin membesar. Thanks guys sebab sudi terima kekurangan masing-masing. Hope takde yang tikam belakang or what else yang boleh menyebabkan kita semua berpecah-belah. Guys, i really loves you all! Korang lah kawan sampai jannah! Apatah lagi, dua girls ni, SITI AZILA AIDA and AMIRAH ROSLEE. Korang memang tip top! Diorang semua ni tak pernah kecewakan aku. Kitorang susah senang, bersama. Okay, menipu lah dalam friendship tak pernah bergaduh ritee. Yah, kitorang pernah gaduh teruk gila bambess! Tapi alhamdulillah sekarang kitorang bahagia sangat. Hahaha. Kitorang ni kalau jumpa, tak sah kalau takde benda yang tak lawak. Faham kan? Korang bila lepak dengan diorang, takkan pernah kering gusi and perut korang, pipi korang, rasa naik kebas sebab ketawa tak berhenti. Hahaha bukan nak menggempakkan cerita atau membohong lah tapi kenyataan. The truth wehh! Apa-apa pon, diorang lah the best sampai mampos! Diorang lah kawan I, keluarga second I. Sumpah I sayang diorang gila-gila! 

Well, rasanya done kot story untuk blog harini. Nak buat assignment sat. Nak siapkan semuanya cepat sebab jumaat nak hang nengok cerita Ju-On 3. Weee~ 
Hahaha oceyocey, byebye guys ! 

No comments:

Post a Comment